nema na cemu
Printable View
nema na cemu
http://www.insultmonger.com/swearing/croatian.htmS :pray: :pray:
May your children walk backwards and buy rear-view mirrors for their whole lives
Stare fore, ali uvijek korisne :D
@ Simon the Dreamer - Koja zla demonska sila te natjerala da promijenis nick??? :o
Ban.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
A sad sam ga vratio na original...
Dal sluša itko Jag Panzer i koje su vam najbolje pjesme? Meni nisu loši, najbolja pjesma je Frozen in Fear
novi Helloween je jebeni ljudi,jebeni!zvuk je jako slican Keeperu 3,stvarno divota :pray:
ja sam se razočoarao u novom albumu iced eartha :cry:
ja ustvari nisam jos posluso niti jedan njihov album sa Ripperom, cijelo vrijeme slusam stvari sa Barlowom, i to uglavnom "horror show" koji mi je, jednostavno receno, prejeben :)= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
ma poslušaj si sve s barlowom, meni je Horror Show čak jedan od slabijih s barlowom. Poslušaj si Something Wicked This Way COmes i obaveno Burnt Offerings :pray:
Čekam odgovor.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
imam ja Something wicked, al horror show najvise slusam ^^= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Barlow je majka... IE bez njega me ne zanima :cry:
sluša ko Anal Mandicu ? :)
predobar bend iz đakova :pray:
al čujem da su se raspali.. :cry:
Slusa Valnješ! 8)= Citat =:
Izvorno postao Jerry
I napravili novi...= Citat =:
Izvorno postao Jerry
stvarno mi je glupo šta je lik izašao iz IE, a riper nije loš ali nije to to. Niti barlow nebi spasio novi album= Citat =:
Izvorno postao kowE
JebigA :D= Citat =:
Izvorno postao Frky
wtf?= Citat =:
Izvorno postao Frky
Mandica rulzorx pwnzors 8)
Evo kupio kartu za Dimmu Borgir 15.10 u ljubljani. 36.04€ me koštala.
neznam dal da idem to...pošto je koncert fifti fifti s amarthima pa se bojim da borgiri nebi prekratko svirali,a amarthi me ne zanimaju bas...neznam,neznam= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Mislis na "framing Armagedon"? Danas bili na izletu u Rijeci pa ga kupih u nekom music shopu i zasad mi je album vgg...= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Još 20 dana do GWtD-a...
njih sam davno čuo i vrlo bolesno 8)= Citat =:
Izvorno postao Flippy
eh da Pirun Nyrkki je prezakon pjesma od njih
jebeno... definitivno bolje od ramsteina :wink:= Citat =:
Izvorno postao olio
FW6WY-YB ... ed&search=
:pray:
Došla mi karta za Borgire yeaaaaaaaaaaah
GwtD je izuzetno dobar album, reko bih čak iznenađenje, definitivno mi je najdraža pjesma broj 3 - Saints...