igraj na esl-u= Citat =:
Izvorno postao Wasteful
Printable View
igraj na esl-u= Citat =:
Izvorno postao Wasteful
ma neda mi se. :D ocu na cb
ESL>CB
nemoj ni razmishljat igraj ESL...
a imas i
http://www.dota-league.com/
ovako ja igrao sa enigmom pa me zanima jel ima tko koji jako dobar build za nju? ja sam isao
napocetku (5v5)
Boots i tango
solo mid
onda sam ubija pugnu i medusu i odma sam isao na radiance
onda sam ima boots 2 tanga i radiace
i probili im sve
onda sam imao para i sakupio
boots of travel, rad sam vec imao i oblivion staff za refresher. onda bi iso mozda EoS ili nesto trece
znaci moj build bi bio
BoT
Radiance
Refresher
EoS
???
???
pa onda je vec gotova igra :) gg
a ja bi jos shivu i bloodstone/orchid
hmmm... ne znam gdje si ti igrao al cemu boots na pocetku? na pocetku uzmes par circleta, 2 paketa tanga i clarity...
to ti meni uobicajno! obicno ili boots ili bracer ili basilius na pocetku!
e pa onda ti je obicaj los...
ajde bazilius jos ok... a uzimanje bracera gotovog neisplativo... uzmes 2xcirclete+4xtangoo+1clarity, ili mozes uzet 2xRoR, ili mos bazilius+tangu...
omg ovaj bootse jos uzima napocetku xD
pusti ih nek se vesele... xD= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
meni je najjace kad likovi kupe wraith i tangoo...
gg...
evo ti boots na pocetku xD
REPLAY>>>> TROLL OWNAGE
a protivnici su ti bas pro...
btw pogledao sam samo statistike preko dota allstarsa zato sto mi replay nece otvorit, sto znaci da nemas dotu sa ofišl sitea...
pa imam... jedino ako nije official http://www.getdota.com
leviathan, lion, slayer
Minitito otishao u SK.Gaming :O
Prvi Hrvatski progejmer u doti
gg
gg & gl
[quote=Karlo_from_Bjelovar]pusti ih nek se vesele... xD= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":u4w1cdvc
meni je najjace kad likovi kupe wraith i tangoo...
gg...[/quote:u4w1cdvc]
iznenadio bi se kolko je to dobro na nekim herojima :)
da, lol. sta tu fali?
pa ovisi od heroja do heroja... nekima basilius... nekima ring of regen... ima varijacija...
agi herojima uvijek slozim wraith...koji ce im basilius
a kaj ce im wraith na 5v5 na početku? bezveze= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
ja znam sniperu 3 circleta ili 2 ovisi... ail recimo mortredici ili bootse i 1tangoo ili 1 tangoo pa na ring of healt. ovisi... dok recimo nevermoreu uzimam basilius i onda creepam sa prvom i ubijamjer je prejaka magija napočetku!
pa bootsi su na početku korisni nekim herojima, npr. yurniju, može upalit bladefury i ako niko nije kupio bootse sve ih prešiša...
jel može build za krobelus?
igro sam ga dvaput dosad... super mi je makar mi ne izgleda tolko item dependable jer ima super spellove bilo bi dobro znat neki build :)
ja bi išo ovak nekak
null
rob
bootse(pa kasnije bot)
oblivions
guinsoo
shiva
a onda bi valjd več bio gg xD
hmmm...
trebas krobu kao supportera (private and cw's) ili kao killera (pub games)?
ja neznam kaj njoj kupiti...
a da cujem za miranu?
ja sam isao pt, 2 wratha i onda sam skupio EoS jer sam kolko tolko ownao i onda sam išao na satanic! onda bi dalje išao butter, buriza i mkb
za krobelus može oboje, pun i pvt :)
što se mirane tiče ja joj inače idem vako:
na početku null i flask/2 claritya
bootse(kasnije bot)
pa preservance(kasnije linkens)
pa ultimate orb i onda recept za linkens
poslje tog butter/eos
šta nisam od butter/eos onda kupim... zatim je vjerojatno gg al ak nije ass cuirass bi dobro došo :)
to bi bio moj idealni build, no pošto tijekom matcha cjelo vrijeme neka sranja tak bude svake prjestupne pa se zna ubacit vanguard, arcane ring, desolator,HotD, HoD i ko zna šta ne... vrlo je raznolika šta se itema tiče, jedino šta joj nikad nisam kupio je maelstorm=>mjolnir, neznam zaš ljudi tolko idu na to...
vi stvarno imate neke cudne bildove (u losem smislu)...
imate na http://www.dota-allstars.comSna forumu kolko god oces premium guidova, za sve heroje... malo citajte...
internet je prepun korisnih informacija, ne znam zasto ih ljudi stalno odbijaju
nema lošeg builda(dobro ima xD) jer što bolje iteme kupuješ to je dobro i to dajem tvom heroju bolje statse, jedino se razlikuju načini igranja no normalno ima itema koje nikad nečeš kupit nekom heroj jer postoje neke granice razuma, al svaki itema tamo što sam reko ima svoj razlog vjeruj mi...
pa sigurno ne budes lini kupio basher (i to sam dozivio, gg-c euro public room)...
ali nafeda sam se s neverom na noobovima pa smo na kraju winnali... ;)
cinjenica je da svako ima svoj bild, te je najbolje procittat nekoliko premium guidova tolko da vidis neke okvire, al glupo je heroju napocetku, pogotovo 4v5/5v5 uzet wraith/null/bracer... uzmi rade 2 circleta, nego jedan bracer, stogod...
neke stvari ti nitko nemoze pojasnit, jedino ako malo ukljucis mozak i pogledas pokoji replay (na to mislim na replay myma i slicno) mozes shvatit...
i da, vjerojatno imam gresaka u postu, ali sam lijen citat...