iss, s cim se vi zamarate... ja ni ne citam ni ne slusam kaj pricaju... lol
Printable View
iss, s cim se vi zamarate... ja ni ne citam ni ne slusam kaj pricaju... lol
lol, a šta je onda bilo u 40' i 50' godinama, šta je sve ostalo isto do 2077
fora je u tome da su se vratili na plemena i živjeli bez zakona i ograničenja. neka mjesta se i jesu organizirala, a neka su jako nestabilna.= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
Kalifornija je postala komunistička zemlja :(
Koji bolesni um...
Fallout 3 je malo odstupio od dosta ruralnoga osjećaja/lokacija koji si imao u starim nastavcima na nekim područjima tako da to buni one koji nisu igrali prijašnja dva.
evo malo čitao ovdje:
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_FAQ#Story
the great war se desio između kine i SAD-a...
bem ti rat bez sukoba vojski, pobacali sve nuklearke šta su imali i u 2 sata je bilo gotovo :)
Main Quest je lejm malo.
u Falloutu 2 main quest je puno bolje ukomponiran u igru, isprepleten sa ostalim, tako da se nema dojam da "sada igram main quest a sada cu sporedne"
Jep, ovaj je i daleko "plići", ne znam, nije mi se baš svidjela priča, nije da ne valja nego jednostavno nije baš nešto uzbudljiva/zanimljiva/dovoljno razrađena.
cuj... to je nazalost prvenstveno igra za konzolu, i tako je napravljena...
Sto mislis Mravojed, ima li SPECIAL smisla u trojci? meni niti u Lionhearu nije bas funkcionirao najbolje...
A u Falloutu 3... imam filing da ga i nema da se nebi nesto puno gameplay promijenio... Dok je original i dvojka nezamisliv bez njega
Iskreno, SPECIAL je u ovoj igri pojednostavljen do bola, ali pošto sam davno prestao očekivati pravi Fallout nastavak, nije mi smetalo previše.
jap... u dvojci 1 bod manje na Agility a vise na perception prakticno promjeni komplet strategiju u borbi...
SPECIAL je fantastican za TBS
Ma moglo se to izvesti super i ovako, samo treba sjest i malo mozgat, smišljat ideje, al di će Bethesda s onim defektom koji je glavni joj.. Dobra igra, bolja od Obliviona u svakom slučaju,ali ništa više od toga.
A na kakav si nacin dosao do kuce? Da te je sram i stid bombasu bolesni :P= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
kveščn ...
jel se kome događa kao meni da kad upalim antialiasing, i malo igram - on se zgasi sam od sebe? tražio sam na netu i nisam našao riješenje problema... probao sam ga force-ati preko ccc-a, ali onda ne radi kako bi trebalo :)
hvala..
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Kuca se dobije i kad onesposobiš bombu 8)= Citat =:
Izvorno postao BokalVode
Malo surfam netom kad ugledam ovo:
http://3.bp.blogspot.com/_l2B5tvTbqM8/S ... apyard.bmpS(vidi fort Constantine)
Ukrali mi nick i stavili ga u Fallout 3 :(
:rotfl:
Jel'? Hmmmmm...... Odjednom imam potrebu da opet instaliram Fallout :)= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
A od kof si ti ukro nick??? :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
poceo i ja igrati, tutorial mi je odlican, sad sam u megatonu, dobio kvest od one milf rančerice, al sam joj pokusao popalit neki alat pa mi ga je uzela. kvest. :(
sad se vucaram oko onog supermarketa, super mi je kak nisam našao 2 ista raidera.
u malim sitnicama...tako velka radost...
npr kad ti meatdog donese 8 shotgun shellsa, a ja imao jos samo 2 u vukojebini
odma sam na njega potratio 2 stimpaka
nego, totalno su promašili fallout atmosferu. ne smeta mi to previse jer fakat na ovo gledam kao na neku drugu igre, ali ovo ne može biti fallout.
i da, super mi je, sad u D.C. odbijam neke mutante sa bratstvom, treba mi municije a i xp-a. jedva cekam lvl da si puknem vise u repair jer mi je condition vecine itema mizeran. ćaleta ne mislim tražit do 15+ lvl-a. :D
da, meni je tumornija atmosfera u fallout 2 i ovo definitivno nikad necu zvati falloutom, iako je jako dobra igra koja samo ima neke minimalne slicnosti s origi falloutom
(i glupani za to davali milijune dolara :? )
IDI BOLA TRCI ZA NJIM ako bas nemas municije, jer jedino sam tako uspio besplatno zbaviti 500 metaka za kalas= Citat =:
Izvorno postao cropir
meh, snalazim se nekako. nego, kad cu vise nac nekog s kim mogu pricat? govorio sam jedino sa trebom iz bratstva i to na kratko, s kim mogu trgovat i sve što uz to ide? sad sam u D.C, u podzemnoj napucavam ghoule... težina stvari mi je na max, moram prodat negdje sve te usisivače, šrafcigere i šta ja znam šta. :(
nije tako teska igra iako sam poceo na normal, pa prebacio na hard
ja sam poceo igrat na easy i prebacio sam na normal... Do sada nisam primjetio neke posebne razlike
brate, vjeruj mi kako su igre bolje kad se igra na normal
dobro, mozda sad fallout nije nesto teze, ali zar imas TAKO malo samopouzdanja ili nezz cega da pocinjes igrati igre na easy
malo se zapitaj :rotfl:
Igram normal možda promjenim na Hard jer je uvjek viška municije i Stimpackova.
ma mene ta igra jebe..ima tu kakva mapa osim one prek onog uređaja...jel se na početku piše da istražim grad..i nađem neke informacije za tatu...e sad jel ja to moram iči nekim putem kojim ja hoču ili šta...i da el ima tam na mapi kakva ikonica za osobu koja ti daje quest itd...ja je na mapi nisam nigdje našo.... 8)