Killing is Harmless. Lik napisao osvrt na igru, secirao ju do najmanjeg detalja.
Printable View
Killing is Harmless. Lik napisao osvrt na igru, secirao ju do najmanjeg detalja.
I mene zanima, okini tu ako okolo šalješ PP-ove.
EDIT:
Evo download, u spoileru u slučaju da nije legalno!? :D
EDIT2:
160 stranica seciranja igre :o :pray: :pray:
Chevap, a Serious Sam 2D i onaj 'jrpg'?
Fino je štivo i lagano se čita.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Koji preseri jebote. Da, gameplay je loš, ali to je namjerno jer je igra komentar!!!
Gameplay nije loš, samo nema ništa posebno u njemu, ništa što bi ga diglo iznad ostalih.
Al kaj ti znaš, ti igraš igre od prije 20 godina.
Pa baš zato zna najbolje prepoznat loš gameplay.
satira koja postane ono sto kritikuje, nije dobra satira= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:')= Citat =:
Izvorno postao Xero
= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Nisam njih probao. Gledao sam na YouTube, ne čine se loše, ali nije to "prava" igra. Više ko neki flash.
inFamous 2
Odlična igra.
Gameplay kao u prvom nastavku, zabavan, brz, odličan superhero osjećaj.
Grafika lijepa, level dizajn predobar (najljepši open world grad ikad).
Priča služi svrsi, likovi simpatični.
Minus ide good/evil sistemu, jer mi jednostavno nema smisla da Cole bude evil.
No, možda na evil strani ima drukčijih animacija pa možda i ima smisla.
Ne znam, nisam još probao evil stranu. Jednom u budućnosti.
Također twist sa Nix i Kuo na kraju. Why?
I najgore od svega, fire i ice moći. Čemu?
Cole je električni conduit i jednostavno mi je glupo da ima fire i ice moći.
Na sreću, ne trebaju se koristiti (pa ih niti nisam koristio).
Sve u svemu, odličan sandbox.
Moguće najbolja superhero igra ikada (još nisam Arkham City odigrao, pa ću suditi tek nakon njega).
9/10
Koristio si onaj ledeni skok pipico. Ne laži.
Nisam! Samo jednom u priči moraš jednu ice moć opalit. I nikad više.
Koristio sam lightning tether čim sam ga dobio, za brže kretanje.
Prije njega sve na dobar, stari, spor način. Penjanje i glideanje po žicama.
Hotline Miami
+ Atmosfera
+ Tempo
+ Brutalnost
+ Glazba
- Kontrole
- Previše gluposti između misija
Igra je ok, definitivno vrijedi tih 2,14€. Vjerujem da bi kontrole bilo puno bolje da je kretanje u potpunosti izvedeno mišem.
Glazba je uvjerljivo najbolji dio cijele igre, baš je odlična.
Killzone 3
+ Setting
+ Atmosfera
+ Glazba
+ Level dizajn
+ Osjećaj pucanja
+ Raznolikost u gameplayju
+ Tempo
+/- Prosječna priča
+/- Likovi
- VA zna bit out-of-sync sa animacijama
- Par puta te igra baci u neku situaciju bez ikakvog objašnjenja zašto i kako je došlo do toga
- Podlaktice likova
Odličan shooter. Space Naziji (Helghani) su mi odlični, cijela paralela sa WWII mi je super. Također mi rula prikaz tehnologije koju ljudi koriste u tom periodu, a glazba neodoljivo podsjeća na Star Wars.
Multi nažalost nisam isprobao jer treba online pass, a nemam volju davat novce za nešto što bi igrao sat vremena.
Mislim da Hotline ne bi bio ni upola tako zabavan da se kontrolira sa mišem. Bio bi frustrirajuć.
Meni je ovako frustrirajuć, nema mi goreg neg kad dođem do lika i zamahnem ali ne dogodi se ništa i on mene ubije jer sam sa mišem ciljao u drugom smjeru.
Upravljanje mišem bi riješilo taj problem, a pucanje sam prebaciš na jednu tipku na tipkovnici.
Chaos on Deponia
+ Crtež i animacija
+ Voice acting
+ Manje linearan nego prijašnji dio
+ Neke fora zagonetke
+/- Humor
- Rufus
- Doima se više kao filler epizoda, a ne nastavak
Sasvim solidna avantura, iako mi nije na razini prve Deponie. Ono što me najviše smetalo je protagonist - Rufus.
U prvoj Deponiji je bio drzak i samo je radio nevolje, no kako priča napreduje igrač bolje upoznaje glavnog lika i vidi zašto je ispao baš takav.
U nastavku se lik totalno resetira... sav character developement je uništen, a ovdje je čak i veći douchebag nego što je bio na početku prve Deponije. I ostaje takav do kraja igre. *sigh*
7/10
Game of Thrones
+ priča
+/- grafika
+/- borba
+/- voice acting
- glazba i zvuk općenito
- modeli likova
U jednoj rečenici - osrednja igra s odličnom pričom. Odigrajte ako volite knjige i/ili seriju.
Priča se dešava u vrijeme trajanja prve knjige, otprilike. Ima poveznica s događajima i likovima iz knjiga (pojavljuju se Varys, Cersei, Mormont...) što je plus. Priča je dosljedna knjigama u vidu da ima mnoštvo twistova i to prilično dobro izvedenih i radnja je prilično zanimljiva. Također plus je što radnju pratimo kroz oči dvojice likova (jedan chapter se igra s Morsom, drugi Alesterom i tako do negdje 3/4 igre). Sami dijalozi su trebali biti bolje napisani.
Borba je ok izvedena, iako se na kraju svede na korištenje 1-2 skilla, te postane repetitivna. Gameplay se svodi na borbu i dijaloge, istraživanja ima nešto sitno, ekonomija je loše izvedena jer tek predkraj imate love za kupit nešto korisno. Nema elemenata poput blacksmithinga ili alkemije. Sneakanja ima također minimalno (meni plus).
Glazba je potpuno neprimjetna. VA je hit or miss, dobri su glumci iz serije i ovi što daju glas glavnim likovima (uglavnom), ostatak meh. Grafika općenito djeluje malo zastarjelo, no art direction je solidan i kroz upotrebu osvjetljenja uspijeva stvoriti relativno lijepe scene. Jako mi zasmetalo recikliranje istog modela likova, osim glavnih likova ostali se svode na nekoliko modela koji se beskonačno recikliraju.
6,5/10S(tko ne voli knjige/seriju nek snizi ocjenu za 1-2)
Clive Barker's Jericho
Uz sve mane, opet me zabavila zbog uvrnutog settinga. Igra je prokleto teška pošto su jebeni suborci retardirani ko daske.
Tomb Raider (ovaj novi, jel)
Konacni rezultat 22 sata jer sam isao na 100% da skupim sva sranja (osim mp achievementa, zajebi igru koja mi to forsa da na silu igram mp), mislim da sustinski sp otpada na nekih 14-15 sati sto je pohvalno za igre danas
Mana su samo debilni quicktime eventovi, zadnji boss je fakat razocaravajuc bas zbog njih, samo pratis upute na ekranu pa nek se igra postara za njega. Vizuelno je odlicna, jako dobra optimizacija, napucavanje i kontrole. Volio bi da je malo vise bio naglasak na survival efektu na sta su aludirali u prvim gameplay demoima s raznih expoa al nista od tog, kasnije se pretvori u obicni platformer s povremenim napucavanjima. Igrao sam na normal i igra je svejedno bila prelagana uglavnom zahvaljujuci debilnom AIu. Bez obzira sto su naoruzani, ako ima pridjes blizu prebacit ce se na melee sto im nikako ne pomaze. Mislim da sam poginuo svega 5-6 puta u 20 sati igre i to vecinom svojom krivicom kad se zapetljam pa padnem s litice i slicno.
7/10
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
Damn it, ovo je vrhunska igra.
Jedan od najboljih RPG-a u proteklih par godina, a i uopće.
Predivna grafika, odlična glazba, zabavan Pokemon gameplay, hrpa lorea, stvari za čitat, mini-igre, simpatični likovi, dobra priča.
Igra je anime, ali nema nikakvih perverzija (osim možda one debele krave, ali to je ništa u odnosu na ono što inače dolazi iz Japana).
Igra je dječja i nevina, ali može ponuditi malo izazova ako se loše igra.
Prošao sam igru u nekih 45 sati. Mislio sam ganjati platinum, ali to bi mi uzelo još toliko kako mi se čini. Možda jednom u budućnosti.
Minusi su nedostatak voiceactinga u dobrom dijelu igre, te nedovoljna opakost familiara (tj. Pokemona). Ima ih par koji su cool, ali ništa tipa Charizard, Onyx, Gyarados.
Sve u svemu, odlično.
9.5/10
Mark of the ninja - 9.5/10
Igretina. Trajala me nekih 10 sati, s tim da bi bilo još par sati da sam sve scrollove skupio.
Tru. Ja sam za ~15 skupio vse sealove i scrollove.
XCOM: Enemy Unknown
+ zabavne i zarazne borbe (80% igre)
+ zabavan menadžment van borbi
+ pruža izazov i osjećaj zadovoljstva
+- razvijanje vojnika je moglo biti malo složenije
+- nedovoljno naglašena važnost nekih stvari
+- sectopodi
- neispoliranost (free aim mod npr.)
- UI
Igrat će se ovo na višim razinama težine.
8.5 / 10
odlična igra...i ja ću sigurno proći više puta, no ne PS3 verziju koju trenutno igram već ću nabavit na Steamu kad pojeftini
Ja bum je isto kupio, malo mi je žao što nisam sad kad je bila 10€. Bum pričekao sljedeću akciju...
Bila je 10$ na Amazonu. Amazon je sve. Novi Hitman po 5$ je isto bio lijep deal.
Hitman je u startu trebao koštati 5$.
Možda jedna puška ili kostim.
Igra vrijedi kojih 300kn.
Dobar vic.