Daj ne seri da si ga tak nazvo XD..neg..mozda hvata muhe lol
Printable View
Daj ne seri da si ga tak nazvo XD..neg..mozda hvata muhe lol
optimus prajm :D
Vratio se sa bazena, malo sam umoran i izgorio, ručka od naočala je otpala, prokletinja ružna
Rikavam od smijeha, e da je meni taj čuko...= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Mislav mi je skoro uho odgrizo gademit.
@Grim: I moj mačka tak, lovi po podu i krevetu neke pizdarije kojih nema, čisti fors :) Gledam utakmicu inače, pijuckam ledeni čaj i chillam...
Gradski bazen ili onaj u Međugorju ili privatni neki?:D= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Gradski, prvi put sam bio, bilo je bolje nego što sam očekivao, iako je voda nekako masna
Upravo sam se najeo dolične pizze, i sada pijem Nestea ledeni čaj od breskve, odvratan je. :(
Gledam policijsku akademiju, malo sam uživao vani na balkonu pošto se sad kolko tolko rashladilo vani.
Sutra putujem pa se pakiram.
Neko vrijeme me neće biti na forumu.
Nemam laptop.
Iz nekog razloga tek sam se probudio, legao sam nekad u osam, osjećam se dobro, i dalje mislim da je ponedjeljak
Sjedim za kompom, slušam neku muziku. Nema mi nikog online pa mislim da ću ići spavati :(
Poceo pisati haiku. Bolje da idem spavati, jer neznam di ce zavrsiti.
Trebala bi ići leći, ali mi se ne isplati jer se dižem u 8h :/
Pa ću zujiti malo okolo....
Našao sam neki stari laptop.= Citat =:
Izvorno postao GDra
Odmaram se na moru, uživam. :D
Ustao prije kojih pola sata, leđa me čudno bole, znao sam da sam trebao manje spavati
Probudio se... Malo mi je teško jer nisam spavao normalno 3 dana. Al osjećam se super jer neću ni danas spavati normalno - KONCERT!
Vratio se sa godišnjeg, pijuckam sok od bazge, jebemti kako vrijeme leti.
vratio sam se iz pule
Pijem čaj, pripremam se za gledanje filma, i tako to. :)
Bio u gradu na kafi, procitao dnevni tisak. Sada malo gledam po netu sta ima, pa cu valjda igrati Dragon Age.
Došla iz grada, boli me trbuh :S a sve u svemu dosta dobro, samo što opet moram radit, a najrađe bi spavala...
Slusam glazbu, pijem pivu i cekam da mi se skine sa Steama Borderlands. Osjecam se super. Nakon obilnog rucka. 8)
Tužan sam nisam prešao na tehničkom s autom. I nemogu izać van jer me komarci izbodu po glavi kad sam se ošišo na ćelavo.
pripremam se lagano za sutrasnji popravni, i nije mi svejedno :|
zajebi skolu odi u ameriku i igraj fudbal (H)
iz čega?= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Vodim uzasno retajan razgovor,mucnina.
Nije valjda sa clanom retardiranog peterougla?
ot:
In the Court of the Crimson King.
Need trippy stuff.