Svi idu na minimalizam neki.
Printable View
Svi idu na minimalizam neki.
Deadwalker i ostali, maknite si tu odvratnu Action Center zastavicu, izgleda pre jadno, a nikakve koristi od toga :(
Kliknite na ovu mini strelicu pokraj zastavice (s lijeva), zatim customize i odaberite "turn system icons on or off". Tamo pogasite sve što vam ne treba.
>desktop bez hrpe ikona razbacanih okolo
Jeste li vi uopće PC useri?
Da, in your face!
Malo organizacije nikad nije na odmet... ali sve ovisi od osobe do osobe.
Maknem je inače, bavio se novim OS-om pa nisam obraćao pažnju još :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Desktop je za mene po definiciji radna površina. Kada radim nekakav video editing, seminar ili nešto slažem u Photoshopu, onda ga zaspamam skroz. Kada posao napravim, počistim "radni stol". Sve prečace na aplikacije držim na Startu. Kaj je fora, osmica sada ima Start preko cijelog ekrana (famozni Metro) tak da više ne moram gotovo ništa stavljati čak i na taskbar. Nije minimalizam u pitanju, nego jednostavno korištenje onoga što ti OS nudi te nekakva samoorganizacija. Ako tebi odgovara desktop zaspamati s prečacima, samo daj. Meni je to nered.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
E točno to.
Na desktop može doći eventualno recycle bin i my comupter, mada niti to nije potrebno. Za sve imaš start meni i taskbar, sve je na dohvat 2 klika (isto koliko ti inače treba da nešto pokreneš sa desktopa), a imaš čisti wallpaper. Još si skineš 50-ak jebenih wallpapera i staviš da se mijenjaju svakih n minuta, di ćeš bolje...
No no, šalio sam se. Nemam zatrpan desktop već dugo, ograničavam se na jedan red.
>Gledanje ASCII StarWarsa u Telnetu.
Dobar wallpaper. Ukrao sam ga. Kakav ti je ono sat tamo gore?
Rainmeter.
Gore je "Elegance2" (Clock + vodoravni spacer + Date)
Ovo dolje je "Illustro" (Network + System)
Much obliged :)
Razarach iduci put makni ip :p
Nisam ja Arbiter da mi niko nesmije znat lokaciju.
Predobro izgleda. Slaganje boja i sve.
Strašno mi se sviđa taj Rain Meter, a tako mi se ne da jebavati sa njime. Samo ovaj sat vrijedi zlata, pre dobar je, pogotovo na tom wallpaperu.
Evo moj novi desktop / wallpaper
Isus Bog, kradem!
Novi desktop/wall
Rainmeter isti sa drugim bojama.
>Loženje za ljubljanu.
Desk:
Wall:
Hohohohoho.
>2012
>nemas wide monitor
le xDDDDDDDD
Prihvaćam donacije.
3 ekrana :(((((((((((((((((((((((((((((((((((
hejt :((((
At least bolje nego 19" wide... :)= Citat =:
Izvorno postao hansi
23 inča wide je ono, 1000 kuna danas :(
razumijem da nemaju svi 1000 kuna za bacit al ono.... ako je tesko u godinu-2 usparat to jebi me
Imao sam CRT donedavno. Teško je.
Onda ne znaš šparat.