Ne znam kada je to bilo, ali ako je to bilo negdje u doba kad je memory stick od 8 MB bio skup ko sam vrag, onda je to zbilja bilo loše. Ja inače još uvijek imam floppy drive :P
Printable View
Ne znam kada je to bilo, ali ako je to bilo negdje u doba kad je memory stick od 8 MB bio skup ko sam vrag, onda je to zbilja bilo loše. Ja inače još uvijek imam floppy drive :P
E vidis na PC imas mogucnost izbora i dan danas ^^
je ali eno sad su u drugoj temi rekli da 3G može pumpati do 14mbps a ja na kompu imam standardnihS4mbps. pa ni na kompu mi netreba 14mbps a kamoli na mobitelu.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
al eto oke, idemo dalje <_<
Arm kada je Apple izbacil floppy iz svojih racunala jos se na veliko koristio ... i nisu to napravili zbog napredka LOL neg zbog love jer su izbacili i externi floppy u prodaju koji je kostal ko pol mac-a a ljepo se prodaval jer su ljudi jos na veliko koristili floppy ..
I zato su ljudi popljuvali apple zbog toga poteza ...
pa ljepo... apple uvijek na silu gura tehnologiju naprijed, a to sve lupa po našem đepu, samo wedran očito ima para ko blata i boli ga ona stvar za nas.
Ma da, W3ky je Džobsova sponzoruša.
Može mi netko od vas jabučnih faggota objasnit zašto moj iPod touch 4 plaćen 2400 kuna ne može pronaći niti jednu najobičniju wi fi pristupnu točku koju jedna prastara Nokia E51 pronalazi sa 100 metara udaljenosti od nje i uredno se spoji na nju?
Radi se naravno o besplatnom hotspotu. Bez ikakve šifre.
Ne, loša osobo.
Da te razočaram, nema ti spasa :(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
al ajmo još koji puta provjeriti. U opcijama kada upališ vifi dali ti piše no wi-fi ili se onaj kružič vrti do beskonašnosti bez prekidanja ili se ipak vrti sa prekidima?
samo mi reci da imaš garanciju!
Vrti se u navratima. Neke mreže mi nađe, neke jednostavno ne vidi. I tako ja sjedim u parkiću nasred Punta gdje ZNAM da postoji besplatni hotspot i sirot tražim neku mrežu na koju bih se mogao spojiti a ne nađem ništa. Osjećao sam se ko stopostotni invalid koji pokušava napravit stoj na rukama.
Ako je zbilja tako da nema spasa, onda moram razmisliti o prodaji iPoda i reći Wedranu da je pun govana, da je iPhone/iPod čisto sranje i da sam jako razočaran.
Cijena = 2400 kuna. Hm, pa prihvatljivo, ajde.
Nema GPS = Ma koji kurac? Ah, ajde, može se tolerirati...
Ne dolazi sa punjačem, treba kupit punjač vrijedan 250 kuna, poludi kad ga spojim na jeftinjavu od punjača = Ma daj ajde više, koji vam je?
Ne može se spajati na pola WiFi mreža = E pa ovo je pljačka i kriminal.
Ako i zadržim ovaj poluproizvod, siguran sam da više nikad u životu neću kupovati smeća koja imaju jabuku na sebi. Iskreno se nadam da Macovi nisu toliko loši koliko ova iSmeća, jer onda znači da je mnogo ljudi koji ih koriste zbilja hrpa umišljenih šupčina.
To si mogao znat i bez kupnje.
Hehe, kad se sjetim koliko sam bio blizu da uzmem 3GS. Nemas pojma kako mi je drago sto je upao Android u igru. Nego da, pisao nam je TMobile i kazu da zbog nestasice iPhone 4 ukidaju rezervaciju te da uredjaj uopce vise nije dobavljiv. Tako da dobro da nisam cekao rezervaciju. A i dobio sam jedno bezbroj puta bolji mobitel od iP4.
Ja sam prezadovoljan iP 3GS.. Ne kužim hejtanje? Sve mogu na njemu sto poželim..
nadaj se samo da nisu prvi znaci rikavanja WiFia. i meni je mrljo i drko 2-3 dana i onda skroz riknio.
viditi ces još možda nije ništa a možda je svašta, ima nacina i za popravak koji nekada ni neuspiju.
garanciju imaš???
btw i ja neš škicam na 3GS ako nebudem mogao nabaviti ništa bolje. hvata me nostalgija za iPhoneom :)
Imam garanciju. Ne vjerujem da je baš rikavanje WiFija jer mi normalno lovi wlan doma i na faksu, ali neke jednostavno neće ili je preslabašan prijam. Nokia je i dalje bolja. iPhone ju nadmašuje u dizajnu i sučelju operativnog sustava koje je dosta pregledno i ima simpatične efekte glatkog scrollanja, listanja itd., te u malo boljoj podršci aplikacija. To je sve.
a pa možda su se ti hotspotovi koje si hvatao ugasili?
Nisu jer sam kasnije probao sa Nokiom koja ih je uredno lovila i spajala se na njih.
ha nezz onda...
kod mene se neki znaju spajati iz ulice na wlan poreko mobitela a sada sam premjestio ruter pa sada to rade malo teže :P
A LoL ...
Znaci lakse je promeniti lokaciju rutera neg staviti sifru na svoj wlan :D
Legenda :D
Ne postoji neprobojna šifra.
Ma ko će na mobu ići haxat šifru lol
S iPhoneom sigurno neće moći.
:D= Citat =:
Izvorno postao ezav
mislis da se meni da piskarati sifrau mobitel? pa ne baš a i da mi krade sa mobitelom.. zaboli me, ionako imam flat.
Naselje mi nije gusto naseljeno tako da i nema baš nekog da mi krade, sa mo je jedan frend reko da nekad ide hvatat wlan :) al hvatam i ja od drugog frenda svako malo tako da...
Bio je u mojoj sobi sad je u hodniku, trebo je biti privremeno ali je ostao trajno. I bolje mi je tamo jer nije bacao iza u dvorište, sada nadam se da baca.
Lol, pa što iPhone ne pamti šifre!? Fora je kad jednom upišeš password za WiFi, taj WiFi spot ide u "known" sekciju i čim dođeš u domet tog rutera se automatski spaja na njega (ako je wifi na mobu uključen). Ne moraš svaki put upisivati šifru!?
Ne moraš, pamti. Bar moj.
A legenda :D
Ne samo jaTele s iOS , sifru pamti i moja omnia na win mobile 6.1 i od seke tatto na android 1.6 , i od cure wildfire na android 2.2 :D .. tak da ono ja to zovem cistom ljenoscu i dobrom osobom koja voli djeliti vezu s susedima :D
pa da ja sam dobra osoba <3 :D
trenutno nemam ni iOS ni iNdroid nego symbian... u biti nebitno. necu stavljati pass na ruter a vi ga sakajte kolko ocete al ja ga necu staviti :D
Onda si barem stavi MAC filtere za svoje uređaje :P
viš nija ti loša ideja... kako se to radi? :D
Neznam ni šta je to tocno :P
Prvo vidiš koje su ti fizičke adrese od kompova i mobitela koje želiš da se mogu spojiti na tvoj router.
1) Za kompove odi na Start - Run - cmd - i u command prompt upiši bez navodnika "ipconfig /all". Izlistati će ti se svi parametri od tvoje mreže i kompa, ali tebe zanima samo ono što piše pod "physical access address". To si zapišeš na papir...
2) Za Symbian ukucaš u mobitel *#62209526#Si vidiš koja ti je njegova MAC adresa te je također zapišeš na papir...
3) Ulogiraš se u svoj router i upišeš te MAC adrese u odgovarajuća polja.
Nakon toga se na tvoj router mogu spojiti samo ti uređaji kojima si dopustio da se spoje.