Ne znam kako je kod vas i imate li bolonjski proces, ali kod nas je kod drugog again-a gotovo :P
Printable View
Ne znam kako je kod vas i imate li bolonjski proces, ali kod nas je kod drugog again-a gotovo :P
Yup. Bolonjci, blago nama.
Bičam jer ne učim. Loše.
Šta nisi ti na bolonjskom?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ja sam dao čitav semestar (6 predmeta), još mi je ostalo par ispita da sve pokrpam :(
Jesam, zato kažem da poslije drugog ponavljanja više nema :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Mi imamo 4 roka, pod uvjetom da nisi preko kolokvija položio.
lu, ovo ti nije trebalo :(
Bičam po učenju. Previše je toga a ja taaako pospan.... :toilet:
Zašto? Malo randomnessa nije naodmet...
Loše.
Bičam po tome što Hrvatska nije manja. Ili pak po tome što još nisu izumili teleporter.
Ono čudo što jedva prebaci jedan atom ili neš se ne računa, jel.
Ti bi da je Hrvatska manja, pa da nam se onda Slovenija moze smijati i zbijati sale na nas racun. E ne moze! :D
Bitcham po radnim subotama i nedjeljama. Bitcham po tome sto se X-files ne prikazuje u neko normalno vrijeme. (Ako se uopce jos prikazuje.) :P
.
Bičam po ljudima koje puše u busu.
I po onima što se dogovaraju za nekakve ''cipe'' i slično.I još kad dovedu 50 prijatelja.
Prošli tjedan sam se vozio u busu i vozač je spalio 2 pljuge - onako, u vožnji... A do njega znak NE PUŠITI...= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Osobno mi ne smeta, ali ipak...
Bičam po sebi jer stalno pišem "..." ... Živcira me, stvarno...
Bičam po Autotroleju, kojeg vraga su morali mjenjat buseve, sada svaki put kada uđem je pun, i onda još šole dere kao da rally vozi. :(
Zato je riječki javni prijevoz silno zabavan :>
POMERITESE.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Strašno xD
omagad kako failam :''''''''(
WHERE DOES IT STOOOOOOOOOOOOOOOOOOP????????!!!!!!!!!!
Bičam po starom koji mi je prokleto dosadio svojom pričom u vezi mene, škole i robota na kojem radim, jebote ne znam kako ću ovaj vikend izdržati
http://www.24sata.hr/news/novo-poskuplj ... kn/161084/
Inače ne komentiram ovakve vijesti ali ovo je stvarno previše.
Za par dana isključuju analogni signal.
Ljudi su kupili prijemnike za digitalni.
Povisila se cijena.
A sve kaj je 90% ljudi dobilo je 4 PIŠLJIVA PROGRAMA. DA, 4 PROGRAMA. RTL, NOVA i HTV 1, 2.
"Siđite s krovova!"
Celu j.... godinu puštaju te proklete reklame ali da bi gledali više programa treba vam, pogodite kaj? Vanjska (krovna) antena.
Stvarno je sramota kakvi program imamo na televiziji i još smo prisiljeni to i plaćati 80 kn. Zadnje pametno kaj sam videl na programu su nekakvi dokumentarci na HTV 1 koji idu od 10 do pol 12 ujutro. Ostalo nikaj.
Jedino kaj mi TV u sobi zadnjih x godina služi je kao pomoćno osvjetljenje.
PUUUUJ!
TAKO JE! Ja telku vise uopce skoro ne gledam.TV program je cisto sranje, zbinja nema nis pametnog vise za gledati. SAMO! Samo ako ima kakav dobar film. Ali jos malo pa ni to necu gledati jer mi idu na jetra sa reklamama. Film koji traje 2 sata zbog reklama traje 3 ili vise. Morate se zapitati sta mi zapravo placamo - los program i reklame, eto sta.
Odbijam kupiti prijemnik dok ih sve no pokupe i cijena im padne za barem 40% mogu zivit bez TVa...
Imaj na umu da kad ti počne gašenje analognog signala u tvojem kraju će scart kabeli i dvb prijamnici vrijediti zlata.
Inače, siđite s krovova znači da antenu više ne moraš dirati. Nećeš ništa postići pomicanjem antene 2cm ulijevo ili udesno. Samo je postaviš tamo gdje je i loviš dovoljno dobro. Problem je što je digitalni signal trenutno toliko slab da ga mnogi ne mogu ni vidjeti. A pošto za taj signal treba da ga loviš 15% njegove snage da gledaš kako treba, sve je jasno.
Povećanje RTV pristojbe je čista pljačka. Ne želim plaćati tolike pare za jedan ili dva programa koji valjaju da bi oni mogli uhljebljivati propale pjevačke ljenobe (vjerojatno preko veze) u nekakvim emisijama sa ultra skupom produkcijom koje nitko ne gleda. Čak sam se iznenadio kada su odbili dati koncesiju za novi program RTL-u i Novoj kako bi ograničili trash televiziju, i umjesto njih izabrali vlasnika Kapital Networka. Valjda nije sve tako loše.
Scartova imam jedno tri-četiri u ladici, tako da mi nece to bas past tak tesko a i od tri TVa u kuci dva su HDMI tak da se ne brinem zato
Trebali bi napraviti igru, udes u random bus, vozis se 4 postaje, izades te moras naci put nazad. :>= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nabavite si maxtv ili jddan od ekvivalenata, i problem riješen.
Bicam po jebenom wirelesu i kisi i netu zasto mi kvari auru...
Bičam po nejestivoj pizzi koju smo naručili za ručak.
Bičam po braći jer su pojeli svu kinesku hranu (svaki po 5-6 tanjura -.-"), a meni nisu ništa ostavili :(