ja bi prije reko da je kraj mw2 vatren= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Printable View
ja bi prije reko da je kraj mw2 vatren= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Eto recenzije Gorana Račića sa kojom se slažem u potpunosti :thumbs2: .
KLIK
Krajevi su identični.
Inače, završio na veteran. Brazil je bio bolesno težak zbog faktora iznenađenja.
Gulag :pray:
+1= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Evo jucer san kupija original i zaigrao multiplayer.Igra san ga i danas i sad cu van provat opisat svoje dojmove.Znaci ima stvarno jako puno oruzja i raznih dodataka za njih sto mi se svidja,achievementsa ima jako puno i cini mi se to ki glupost i dosadno mi je to,mozete izabrat svoj title i emblem i isto mi se cini da to bas i necemu ne sluzi,imate i nesto sta uzmete kao nagradu za killstreakove,team deathmatch je prejadan samo 6vs6,mape mi se cine male i jednostavno ne moze se igrat sa svin oruzjima jer kako su mape male lose se igra sa sniperom,dalje ne razumin kako u onin pocetnim klasama ima oruzja,attachementsa i perkova koji se za custom klase otklucavaju na visin levelima i pomocu achievementsa,lagove nisan dozivija i mogu rec da mi po meni multiplayer bija dobar da ima dedicated servera i da nema tolko tih dosadnih achievementsa,titlova,emblema i onih nagrada za killstreakove i naravno da su mape vece tako da se na njima moze koristit raznolikije oruzje,glupo mi je to sta van ne pise vas ping nego samo stave one crtice umisto broja i glupo mi je sto nema leana koji mi jako nedostaje.Slazen se s time sta je rekao jedan igrac dok smo igrali da ce ovaj multiplayer do godine dana umrijeti dok ce se CoD 4 dalje igrati.Meni je zao 400 kn koje san dao za ovu igru i mislin da cu se vratit na CoD 4 Multiplayer.
zalosno, jako zalosno
Moram priznati, i ja sam se vrlo jako razocarao sa MW2 jer mi niti jedna osoba nije pojasnila sto im smeta samo, SAMO na nedostatku dedicated servera. :(
Ja krenuo ponovno sa kampanjom...ali nakon dvije vožnje ( tak se osječam dok igram ovu igru) nestalo je onaj adrenalinski šut tak da bu igra išla na brisanje.Prvi MW sam odigrao nekoliko puta sa guštom...ovo mi se više ne igra. 6 sati na hard i baj , baj :( .
Zaboravija san jos rec da ako zelite igrati s prijateljima mozete ih invintat na server na koji vas spoji ili mozete napraviti svoj match i tamo ih isto pozvati.
po meni imas 2 velike mape ona u brazilu favela i na snijegu ona velika za snip dobra
od gunova mi je najzesci FAL s termal sightsom i silencerom i PP-2000
Da isto sam imao i sa COD4: MW. Prvi put kad sam ga prelazio imao opaki adrenalinski šut, a poslje nista. :( Jos uvijek je na kompu i kad mi se bude dalo opet cu ga zaigrati. Vjerujem da ce biti isto i sa MW2.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
OK, prevario sam se... MW2 ima bolji SP. :)
Iako mi stalni "dinamični" okršaji s neprijateljima počnu ići na živce (i jedna misija je bijedna sjena Pripyata), nekoliko događaja u igri je predobro izvedeno i stvarno me iznenadilo... premda bi ih cijenio time više da radnja nije nasumično nabacana između 2 strane.
PC/PS3/360 comparison Modern Warfare 2
Inace su mi ovakvi videi bezveze. Ja samo vidim razliku između contrast i brightness, nista vise. (Cini mi se da je PS3 najslabiji u toj kategoriji).
Pogledao sm jos jednom. PC verzija je malo detaljnija. :D (vidi se na ratkapi :D )
Evo igram...došao do polovice ACT-a II....iskreno...i nisam oduševljen....kaj je da je malo su previše akcije isfurali....a najviše mi je odbojan onaj debilan filing da si "the terminator"....protivnici bježe prema tebi....a ti rokaš...i rokaš...i rokaš....što je pomalo i dosadno...na nekim dijelovima sam uspio skužit da isti prvenstveno napadaju mene, a ne i moje kolege...kaj znaci da AL i nije previse bistar...
Neko kazah akcija???
Da par scena spašavanja i to je to...kratko traje...i par puta se događa...lame...
Pa one dosadne misije u americkom naselju...idi od kuce do kuce i pucaj....booooooooooooooring....
Mislim da ju necu odigrati ni do kraja.....dosadna mi je : (((((
Da, PC je ipak u prednosti. Kvaliteta tekstura je bolja i veći je draw distance (vidi se na snježnoj mapi kod vožnje). Osim toga, nekih značajnih razlika ne vidim... naročito ako uspoređujemo verzije za konzole koje su skoro identične. Boje se jedino svugdje razlikuju s tim da su na PC-u najtoplije a na PS3 najhladnije, no to se sve da namjestit.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
@Doctor Freak:
Ne znam dokle si TOČNO došao, ali ima jedan događaj koji me totalno nespremnog uhvatio i nisam ga očekivao. Inače, čitava situacija sa Amerikom dobiva jedan "thumbs up" od mene jer je nešto totalno neočekivano, gotovo kao da igra prijeđe u nekakvu alternativnu sadašnjost.
Jedina zamjerka koju imam je da se oružja čine malo previše SF za vremenski period. Ne znam, previše oblina, sjaj i tehnike. :)
PC owna ofc :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Citam vas... i nekako imam sve manju volju kupiti igru. Mislim da cu ovu preskociti. Vjerojatno cu preci SP kod frenda za par mjeseci kad je on smisli kupiti, ali ja, sumnjam.
Nismo u korei da se trebe pale na gejmere... :D za 400kn mogu mjesec dana castiti ekipu :P
Pa takva oružja inače jesu ^^ Sam kaj nemamo to baš prilike vidjet. Ono u americi je totalno sick, ma cijela kampanja je remek djelo adrenalina i akcije.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
HA ,HA kak je dobar multi :D
cudCajMNRM0
Znate sta mene fascinira u igri?
cpt Price je u cod2,tj za vrijeme drugog svjetskog rata,i u mw2 nije ostario ni godinu dana
sta ak je u cod2 imo ajmo rec 50 godina...kolko onda sad ima? ali neee on trci,puca,izvukli smo ga iz zatvora,meni zivot spasi na kraju igre...pa on je ko chuck norris :shock:
Aaa :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Zapravo Johnn Price bi mu trebao biti sin, ili unuk.= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
Ljudi samo pitajte Grim sve zna :D.
a jesu kaj spominjali uvođenje dedicated servera? ili cu se morat suocit s istinom i spiskat fakin 400 kuna za orginal :?
Neće biti uzalud potrošeni novci jer vjeruj mi, ako si igrao MW1 300+ h (random primjer sati) igrati ćeš i MW2 300+ h. :D= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
Odlična igra, predobri su mi oni Spec Ops :D
Najvjerojatnije cu kupit original za božić.
Ako si casual gamer i želiš igrat kad oćeš, da uđeš i izađeš onda si uzmi.= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
Ako planiraš igrat klanski, preko modova i sl., zaboravi onda.
ma kupit cu cim skupim pare,nemogu odolit xD= Citat =:
Izvorno postao The Fury
kulno :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni