= Citat =:
Izvorno postao Lik s ebaya
GUS states
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Lik s ebaya
GUS states
:pray:
Za nepovjerovati!
:? Što bi GUS-States trebalo značiti?ZND?Jer prvi put ćujem za taj pojam...
Na svu sreću nisam dao link.
Pa dao si ga. :? Al pitam što znači kratica GUS.
= Citat =:
Gemeinschaft Unabhängiger Staaten, the Commonwealth of Independent States, a modern-day political entity consisting of 11 former Soviet Union Republics
[quote=McPingvin_v2.0]= Citat =:
Izvorno postao "Lik s ebaya":1hd3s5xb
GUS states[/quote:1hd3s5xb]
lol, od kud to ne salju??? i kaj si im odgovoril???
Austrija. Kulturno sam mu objasnio da Hrvatska nikad nije bila u sklopu SSSR-a ^^
lol, pa da u austiji neznaju di je hrvatska... a 20 metri su od nas... ono, fakat idioti...
Da, na temelju te jedne osobe znaš kakvi su svi Austrijanci.
Svaka čast, bravo!
Ima i Hrvata koji ne znaju gdje je Austrija, pa bi mi sada trebali zaključiti da su Hrvati teški debili.
Da, ima i takvih ljudi, osim što moj brat pojma nema o državama, nedavno mi je otkrio da je Makarska država (!)
Mislio je na Poljičku republiku, 100% :P
nisam mislil na sve austrijance, nego samo na te koji su rekli da ne salju u GUS...= Citat =:
Izvorno postao mirko l
= Citat =:
Izvorno postao Scias
= Citat =:
Izvorno postao Tixy
:rotfl: :pray:
Odakle je to?
Sad maloprije na Novoj reportaža o proslavi Dana domovinske zahvalnosti u Čavoglavama,i priča novinarka s Grdovićem:
Novinarka:Koliko ste kila janjetine pojeli?
Grdović:30 deka.
Novinarka:Možemo vidjeti trbuh?
Grdović (skida majicu,pokazuje trbuh i još nešto malo pričaju):Pa nisi došla moj stomak snimat,nisi stomatolog. :wink:
E da,nađite tekstove njegovih pjesama Bolje živim nego ministar,Zbog tebe sam ruže krao i Grdovići ribari,teške lolčine. :rotfl:
A nisi vidio sliku na nekom web portalu gdje je slika thompsona i nekog tipa a ispod pise "Thompson i suborac"
Ane. :D
Fail iz jedne online igre.
http://www.imagesforme.com/out.php/i..._Untitled1.png
Pitam ja lika da li ima msn a ovaj odgovori da ima windows live kada se javi jedna random ženska "i have windows vista!!!!"
:pray:
nije smješno kad je žena.
hahahaha kakva lolcina= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Meni je najjače kad pitam nekog frenda koji intrernet ima, a oni kažu: ma onaj Internet Explorel.
A ja umrem od smijeha, a on mene pita: pa šta je Mozzila bolja. Lol.
Offtopic:ti si doogy s GP je tako?
i ti vivi, pa jbt koliko vas na Pcplayu...i vivi niju uredu maznuo si mi sig sa Gp
Jučer oko 3 sata u jutro, cura se diže iz kreveta i ide otvarati ormar. Ja si mislim zima joj je, otišla je po još jednu deku ali vidim ne da tamo stoji i gleda. Pitam je: "Kaj radiš?", ona: "Pa tu ne stoje čaše!?!?", ja: "Kakve čaše?"... ode ona do televizora i čitavo vrijeme drži ruku pod 90 stupnjeva i kaže: "Pa di da natočim ovu pivu?" :rotfl:
Prvo se nisam smijao pošto mi je prošlo kroz glavu da ne smiješ naglo buditi ljude koji mjesečare, ali kada se cimnula, onda sam bio u suzama koliko sam krepao od smijeha :rotfl: :pray:
Dobro da radi u kafiću, da radi u mesarnici spavao bi otvorenih očiju :D
:rotfl:
Ja isto mjesečarim ponekad,zna se dogodit da zaspem na lokaciji A a probudim se na B
LoL.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Bilo je to prije kojih 5-6 godina.Moj stariji brat je jednom mjesečario,a spavamo u istoj sobi.Njemu se očito pritužilo pišat,i majstor se uredno dignuo(to je bilo oko 5 ujutro,ja spavo još) i ninja počeo pišat okrenut prema prozoru,no pišao je u zid.Najlošija strana ove priče je to da je mene probudilo ništa više i ništa manje nego li mokraća koja je štrcala sa strane.Jako tužno,ja sam se derao no on nije reagirao.....Pa sam se zaletio po staru,ona je popizdila,a brat,brat se uredno vratio spavanju(nismo ga mogli probudit sat vremena)..........više nikad nisam spavao na tom krevetu,sad je on na njemu a ja na njegovom.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Najsmjesniji su mjesecari :pray: :pray: .
da ultra smiješni su, pogotovo kad se bace sa balkona
Sada na Radio Dalmaciji:
''Sinovi Ante i Ivan žele brz oporavak svojoj bolesnoj majci uz Thompsonovu pjesmu Volim Te:
Volim tvoj smijeh
kad u oku, zlatnik ko da imas
o, zar je grijeh
sto ponekad dok te gledam
zamisljam da te skidam...''
Umro sam. :rotfl: :pray:
A kru te :D
Što se tiče mjesečara, moja rodica je jedan od njih...
Jednom se probudila usred noći i pitala bratu za žlicu.On govori:
''Pa šta će ti žlica?''
''Da te ubijem!''
Da, previše gleda horrora.Stvarno, samo to gleda.
Jadan čovjek se usrao :D
Ali da žlicom ubit čovjeka...
Moze se to.
Moj komsija je u ratu jednom ubio covjeka sa zlicom.
i granatom.
http://www.knucklesandwich.co.nz/oth...zing_spoon.jpg
?
sam malo vece?
:D
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
IMAMO CRNCA MEĐU NAMA!!!!!!!!!! :D :D