bas sam pogledao trailer, cini se super film, sad cu ga "nabavit" pa odgledat= Citat =:
Izvorno postao Frky
Printable View
bas sam pogledao trailer, cini se super film, sad cu ga "nabavit" pa odgledat= Citat =:
Izvorno postao Frky
-Dance of the dead
-Tropic thunder
-Wanted
-Indiana Jones NOVI
-Restraint
-100 feet
-Get smart
-The strangers
I dobio sam volju za Saw...uskoro mi treba doći kolekcija dok čekam broj V.
Never Back Down - prejako
Od djevojke do komada - isto odlican film, bio juce navece na Novoj
Odlučio sam opet pogledat sve Star Wars filmove, ovaj put poredano po kronološkim zbivanjima, i upravo sam završio s prva tri. Phantom Menace je još uvijek prilično loš i najgori dio serijala, Attack of The Clones mi je solidan, dok je Revenge of the Sith definitivno u rangu s orginalnom trilogijom. Apsolutno sve je poboljšano, od glume, efekata, borbi, i još je priča odlično povezana s orginalnom trilogijom.
U Star Wars sagi ne postoji loša epizoda. Nikako. Tocka, amen!
ja sanas najvjerojatnije idem gledati 07, pa javim dojmove
I ja sam sad ovo htio napisati, od riječi do riječi!! :shock:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
meni se phantom menace baš svidio...od Anakinovih midichloriana (OVER 9000!!!1), preko Darth Maula...ima neku ugodnu atmosferu...baš u SW stilu...
Lik Darth Maula je spasio taj film .Baš zbog njega taj film vrijedi gledati kao i zbog stvarno odlično snimljene i režirane utrke jurilica .
Ljetivanje s leševima,Snolovka,Slagalica strave 2 ili 3 (nisam siguran)
Tatooine me prodao. :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Iskreno, film je dobar i nije ono, 95% CGI kao ova iduća što su išla nakon njega, ali mislim da je glavni problem upravo to što je 1. dio - nemaš puno utemeljenog, a imaš puno nedorečenog (Qui-Gon koji je faca ali je u filmu možda trebao biti bolje dorađen, Maul koji je ono... odličan, itd).
Darth Maul je jedan veliki plus tog djela SW! I ono na kraju kad se bore pa svira Duel of Fates.... naježio sam se kad sam to gledao! Ali šteta što lik "odma" umre!= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
A najviše me nervira Jar Jar i sve one forice za djecu! Pa tako i oni mali "medvjedići" u petom ili šestom djelu! Nekako mi se to nesviđa... ti djelovi filmova koji su za "djecu"!
Pogleda upravo norveški film Cold Prey
film je dosta dobar onako malo snowboardinga , zgodnih djevojki ,krvi , mrtvih tijela sve u svemu odlično
meni je phantom menace isto odlican, bas ta neka ugodna atmosfera, pogotovo glazba ona dok ulaze u podvodni grad...a i tatooine rula :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Frky
haha, meni je jar jar odlican, a i medvjedici na zadnjoj epizodi ona proslava na kraju i glazba...cista zajebancija :D
a od novijih filmova, You Don`t Mess With The Zohan...predobra komedija(Adam Sendler) :D
The Number 23 - osim par zanimljivih fora sa brojem 23, film je nula.
Ali je zato zanimljivo vidjeti Jima Carreya u takvoj depresivnoj ulozi.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
upravo ponovno pogledao Phantom Menace...Maul i Qui-Gon su trebali imati veće uloge ali i ovako je film maestralno djelo...
Batman-The Dark Knight.....yeeeeeeeeea :rambo:
Crtić Mulan.
To samo mogu poduprijeti. Film je fenomenalan. Tri puta sam mislila da je kraj i nist od toga. XD= Citat =:
Izvorno postao Bob Dylan
a onako, osrednje...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Find me guilty
Enemy of the State S- Odličan film. Pogledao sam ga bezbroj puta i uvijek me oduševi, pogotovo kraj.
S.W.A.T.S- Vrlo dobar i zabavan akcijski film.
Deep RisingS- Neznam zašto sam gledao ovu grozotu. Jedina svijetla točka je Famke Janssen, iako ovdje dosta loše glumi.
pogledao i ja danas na telki swat, jako dobar film, onako za opuštanje :)
odličan crtani :pray:= Citat =:
Izvorno postao Helena
Pogledao Vantage Point, od batmana i iron mana nisam gledao tako dobar akcijski film :pray: 7/10
I am legend - odlican film, dosta jednostavno napravljen s jako malo glumaca i razgovora
i ja sam taj zadnji pogledala..super je film :)= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Ramba 4, a ok film za ubit dosadu
The Drift King: Keiichi TsuchiyaS- DRIFT BIBLE:SA complete guide toSDRIFTING
Mnogo ali mnogo poučno. Preporuka svim obožavateljima Driftinga i automobila. :pray:
gledao danas neki Harlem Night se Eddie Murphyjem, čudan ali zabavan film.