Jeli dopušteno imati samo jednu registracijsku tablicu na autu?
Recimo samo otraga, a drugu spremit negdje.
Printable View
Jeli dopušteno imati samo jednu registracijsku tablicu na autu?
Recimo samo otraga, a drugu spremit negdje.
Naravno da ne.
U RH :friends:= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Pitam zato, jer je moj frend naručio branike, spojler i pragove za svoj E46.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nas dva ćemo to montirati, pa pitam zato jer glupo izgleda imati prednju tablicu, na tom braniku, šteta ga je uništiti.
Na zadnji bi stavio, al na prednju to nikako neželimo.
Vidio sam aute tako sportske na cesti, pa nemaju prednje tablice.
Vredilo bi otić na policiju upitat, da budemo 100% sigurni.
Imo bi ja nju u autu, negdje u gepeku ili onom spremku unutra, al nebi ju stavljo napred.
Mora biti naprijed i natrag.. pise ti u zakonu (neda mi se trazit sad :D)
Znam jer i meni jako ruzno izgleda naprijed na coltu tablica moram ju dole skroz puknut..
Znam ljude koji su dobili kaznu jer su imali prednju tablicu sa unutarnje strane sajbe..
Mora biti na vidljivome mjestu, tj naprijed na braniku..
Puno ima auto koji bi puno bolje izgledali bez tablice.. E sad.. ili nemas tablicu pa molis boga da te ne klepe ili stavis.. :)
Kak me živcira taj zakon.
Prvo ovo o mladim vozačima, pa onda da tablica mora bit na braniku... daj me iznenadi, dal ima još? :(
Ona naljepnica za tehnički pregled :)
Da imas brdo sitnica zbog cega te mogu klepit.. Mene su zaustavili prije kao mladi vozac, auto jaci od 100 konja..
Zeni kazem da sam polozio po starom zakonu da to nemre vrijediti za mene, jer se kontradiktorno ustavu RH gdje kaze da zakon nemre vrijediti retroaktivno tj da ti oduzme tvoje vec stecena prava..
Zena me blijedo gleda i napise kaznu :D
Zalio se isao na sud, rekao im to tamo i ostavili mi 1000kn :D
Kojeg god sam frenda pito sta je bilo kad su te zaustavili a imas vise od sto konja, vele da nitko nije kaznu platio, da se izvlace da im je to jedini auto u obitelji i slicno, pa ih puste.
A hebiga Colt glasi na mene pa se nisam mogao tak izvlaciti :)
Čuo sam nešt da će se ukinut to o mladim vozačima.
Da pisalo je negdje na netu prije par mjeseci.. Citao sam.. Al kolko vidim za sad jos nista od toga.. Kad si ti polozio? kolko imas do 24?
Ja imam 17.5, sad polazem.
Ispite sam sredio, sad vozam. :)
Ma naucio sam vozit s 13, pa samo utvrđujem gradivo. :)
A hebiga onda ti treba dosta do 24... nadaj se da ce ukinuti zakon :)
Jer ako ti stari kupi lancera neces ga smjet vozit :P
Prico sam sa njim o Lanceru, veli da mu je lijep auto, ali da ga smatra autom ta kurčenje, i da mu takav netreba. :(
Čuo sam da prvu kaznu oprastaju.
Da, samo se nadam da ce ukinut taj zakon, ili ga bar promijenit, da je mladi vozac svatko tko tek polozi i da to traje max. 2 godine. To bi bilo prihvatljivije.
bolje bi paso "friški vozač"
Ako se zakon promjeni nakon što položiš, on za teme i dalje ostaje isti jer si položio po njemu :D
meni baš jučer oproštena prva kazna :)= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
i insert, naravno da ne
ne samo prva, nego ako u periodu od 2 godine niste bili kaznjenji, moze vam se otpisati.
ja sam prije 2-3 mjeseca u 2 tjedna od istog murjaka dobio kaznu sa parkiranje 3 PUTA, ff. (a prije toga sam dobio jos jednu za brzu voznju, pa mi nakraju nista nisu otpisali -_-)
necu im to platiti (brijem), pa me zanima sta se dogodi kad se neplati?
Vjerovatno upozorenja, pa poziv na sud.
pa zatvor ;) inače ja dobio 1000kn kazne za 0.75 promila, žalio se i napisao da hoću na sud, na sudu mi rekla sutkinja da će mi smanjit kaznu na 340kn, i prekjučer na vrata dođe presuda i piše da mi je izdata opomena :) me lajks
btw, thx pimp :)
Što si reko na sudu, da su ti smanjili?
kao i u žalbi, student, nezaposlen, prvi put, stari u mirovini, kajem se, ovo, ono. kaznu ti praktički uvijek smanje, a sad sam izgleda samo s opomenom prošao
so be it.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Što ako se dobiju kazneni bodovi?
Dal se oni mogu izbrisat s vremenom?
kazneni bodovi se brisu nakon 2 godine= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Inace sys dobit ces kamatu na to pa vise nece bit mala kazna nego veca i veca pa ce jednog dana doci do krasne cifre. A i da onda odes na sud nece ti nista uvazit jer se nisi zalio u zakonskom roku na kaznu ;) Nemoj se igrat jer ces poslje plakat, a biti ces sam kriv radi toga .)
jedno brzinsko, treba li mi ona HR naljepnica na autu kad idem izvan Hrvatske? u sub idem u sloveniju i stari mi je rekao da se sam brinem o tome, al bio sam već par puta u trstu bez toga i nije bilo nikakvih problema
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
Mislim da je 3 godine.. Jer kad sam dosao na sud pitala me da li sam bio kaznjavan unutar 3 godine..
http://i.imgur.com/OKrKI.jpg
http://i.imgur.com/m6hIQ.jpg
Uslikao ga danas ujutro kod posla, san snova. Neznam jel postoji auto kojeg bi više želio nego ovaj.