Ajde ako netko proba, napišite par riječi. Usporedba sa prošlim ako je moguće bi bila cool.
Printable View
Ajde ako netko proba, napišite par riječi. Usporedba sa prošlim ako je moguće bi bila cool.
Windwalker ne bude kad mu je i main menu u prošlom bio pretežak.
Kakva je makljaža ovaj Revengeance, fora je besplatan na ps plus.
aj da tu pitam, dal ima ko mozda prvu seriju fat ps3 konzole, da je imal ylod, a da laser radi? davno mi je otisel laser, a nemam lovu za novog... pa ako ko ima da mu doma stoji, nek se javi na pm...
jel može netko objasnit kako da NAT3 ''pretvorim'' u NAT2 na plejki? il može provjereni link s postupkom..nešto sam pokušavao no nije dalo rezultata :(
A kaj ti je to?
ma imam neke probleme s internet vezom na plejki..a taj NAT označava kvalitetu veze kolko sam skužio..trebao bi biti 1 il 2 a kod mene je 3 što znači da nešt ne štima..sad treba nešto otvoriti/forwardirati portove kolko sam pohvatao na netu no nikako da to uspješno napravim..
pa evo ako neko zna točan postupak nek se javi..pa će mi onda možda i NHL multi radit kak spada..
probaj Darkness multi pokrenut..meni je izbacio da neće raditi jer imam NAT3..tamo me nije smetalo no NHL bi htio igrat online bez učestalih disconnectanja
nakon nekoliko utrošenih sati uspio podesiti router pa imam NAT2 :D
uspio odigrati dvije tekme u NHL-u zaredom bez problema, dok sam prije od nekih deset uspio završiti samo dvije...idem sad još koju tekmu nabacit, valjda će i dalje radit kak spada
Vanquish je na PSN-u za 36kn (27kn za PS+).
Meni iskreno igra nije baš nešto, jer je prerepetativna i na dijelovima preteška, ali mnogi je hvale pa se može probati.
Sam gameplay je dobar i zabavan, barem prvih sat vremena, nakon što skužiš da je kasnije sve apsolutno isto, bez ikakve promjene u level dizajnu ili neprijateljima ili ičemu.
E da, priča i likovi su gnojni prišt, no to je manje važno.
Uzeo ja preksinoć.
Ak ti se sviđa Revengence, vjerojatno će ti se i ovo sviđat, kad izgleda isto, likovi i priča su jednako retardirani u oba kolko vidim, samo što u jednom sječeš, a u drugom pucaš.
Zato sam i uzeo.
Uz Maxa najbolja mehanika pucanja ikad. Neću uspoređivati jer je Maxova savršeno troma, a ova savršeno fluidna. Skužit ćeš što mislim.
Slažem se da je pucanje odlično.
Rekao bih da je najarkadnije koje sam ikad igrao.
TPS stvoren za kontroler. Vjerujem da bi s mišem lošije funkcionirao.
Ali ostatak igre je, nažalost, sranje.
Nije tako loš kao GTA4 ili MP3, te ću mu ipak dati šansu još jednom u budućnosti.
Kad to završiš, kupi Bayonettu. Esencija svega dobrog u igrama. Savršenstvo gdje je igraća mehanika ispred svega.
Ma kaj ću to kupovat, ima frend.
sljedeći mjesec na PS+:
za PS3: GRID 2 i Guacamelee
za PS4: Resogun i Contrast
za VITA-u: Sonic and All-Stars Racing Transformed i GTA: Liberty City Stories
mogu vratit prvi GRID frendu i krenut na dvojku :D
a i mogli bi možda za PS+ napravit posebnu temu
EDIT:
meh..izgleda da ništa od toga da aktiviram PS4 igre kroz PS3, pa zaigram jednom kad kupim PS4 :(
Zasto nista od toga?= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
http://blog.eu.playstation.com/
ovdje je lik iz Sonyja odgovorio na pitanje o tome da će PS4 igre biti vidljive samo na PS4 konzolama i da se neće moći aktivirati na trojki...
Damn, znaci ja ak kupujem konzolu u 1. mjesecu, ne mogu uzet pretplatu u 12. mjesecu i prek weba aktivirat Resogun i Contratst... Bar pretpostavljam da je tak ak se nemoze na PS3 aktivirat.
Lose.
A vjerojatno će stavit te igre opet na + nakon nekog vremena.
Fala bogu da su igre smeće.
hmm..baš sam pogledao njihov youtube video o u njemu lik kaže da se ps4 igre mogu aktivirati preko weba= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Upravo prednaručio GT6 preko Infomarka, dolazi 6.12, dobe se neka dva dlc-a te privjesak za ključeve, 420kn. Al ću igrat :)
Žešće sam se zapalio za GT6. I za NBA 2k14.
tek kad pređeš DS na 100% onda igraj ove lagane igre
Vidim da rula novi Gran Turismo.
Sada opet ozbiljno razmišljam o nabavci trojke :(
Toliko lijepih igara za PS3, a ti bi ga htio zbog tog smeća. :(
Ne trolaj mi tu s tvojim neukusom.
5-ica je bila vgg, a šestica je koliko vidim sve ono što je petica trebala zapravo biti.