Ma dobit će ga Leo jednom, samo šteta što će to biti postumno, a tako je lijep govor pripremio.
Printable View
Ma dobit će ga Leo jednom, samo šteta što će to biti postumno, a tako je lijep govor pripremio.
Budimo realni, oskare treba pobrat Martian.
Najbolji filmovi su Spotlight i The Big Short, cisto zbog dizanja svijesti o financijskoj krizi i pedofiliji u crkvi.
Sreća pa se o te dvije teme inače nikad ne raspravlja
Dobro je znati kako je sve tocno pocelo.
Ili to ili vec x puta viđeno okruženje ljutitog Maxa.
Mad Max je jeben film, ali Martian je mrvu bolji.
Marsovca sam gleda u kinu, film je savršen do onog iron man kraja. Zbog toga nije film godine. Jebga sitnice.
Čovjek sadio krumpire i sad bi zbog tog cast awaya trebalo film dizati u nebesa. Max šiba sve uzduž i poprijeko ali nema neke šanse.
Gledo sam i mad meksa i marsovca u kinu. Med meks je svakako bolji.
Bear Grylls je maneken za ovog tipa. Tip je u stvarnosti bio toliko isparan da su mu se rane zagnojile i okolno tkivo je odumiralo. Izliječio se faking crvima koje je postavljao po ranama kako bi pojeli mrtvo tkivo. 300 km je propuzao sa slomljenom nogom.
Martian je ok film, ali ni po čemu poseban.
Sve je skroz generično i by-the-book.
Interstellar je bolji, iako ima retardiran kraj.
To su 7/10 ok filmovi.
Interstellar je za 9.5/10. Zbog par nelogičnosti fali mu ocjena da bude savršen. Martian je sasvim solidan ali nema takav emocionalan naboj i nije ni približno tako napet.
https://www.youtube.com/watch?v=g1Piq9fYjJQ
Martian je jebeno feel good film.
Matt Damonu oskar za najboljeg glumca.
Da. To je to.
Kaj nije interstellar predebilan sa svojim krajem. tj. objasnjenjem svega
Hebiga i meni je dobar ali stalno sam imao osjećaj da gledam Tom Hanksa na pustom otoku. Kao da gledam reboot tog filma uz nedostatak wilsona.
Matt Damon i njegov brat blizanac Mark Wahlberg su obojica antipatični do bola.
Nije, osim sami kraj kad ode u letjelicu sa klasičnim pogonom u namjeri da se vrati u drugu galaksiju, s obzirom da je crvotočina nestala...ili ipak nije, tko će ga znati. Sve drugo štima.
Od kad uđe u crnu rupu, film postane retardiran.
Sve prije bilo je dobro.
Onda ti se film uopće ne može svidjeti s obzirom da je taj dio čista katarza.
LOL
Ant-Man ima milijun puta bolji prikaz tako nečega.
Interstellar je audio-vizualno prejeben, priča je meh. Nolan je tu zaštekao i sa betmenom.
Ipak mi je dobar kraj.
Po meni se Marsovac i Interstellar ne mogu ni usprediti. Jedan je odlično odglumljen film, sa fantastičnim scenarijem i jako zanimljivom i napetom radnjom, koji je i tehnički fantastičan. Drugi je audio-vizualno super napravljen, i možeš se malo diviti tome, ali to je jedino što film ima zanimljivo, i kao takav može biti dobar film, ali baš ići tako daleko da ga se uspoređuje s tako kompletnim filmovima kao Marsovac se doima suvišnim, samo mu se dodatno ističu nedostaci s takvim usporedbama.
Interstellar je standardno Nolanovo 2deep4u preseravanje ispunjeno patetikom, A Marsovac je genijalan film.
U Marsovcu apsolutno ništa nije genijalno.
Sve je onak ok, ništa više.
Marsovac bi bio još bolji da ne glumi Matt Damon. Nesimpatičan i previše se forsira u toj ulozi. Interstellar je ipak klasa iznad.
Pa u Interstellaru isto glumi Matt Damon
I najgori je od svih. Pogotovo dio kad objašnjava svoj evil plan.
I nije glavna uloga.
Interstellar je jedino kraj ispunjen patetikom, i cijela ta brija da se Murph ljuti na starog 30 godina nakon što je otišao makar je i sama postala znanstvenica. My Cocainov lik je dobar.
Matt Damon je prejeben glumac. Ne toliko jeben kao njegov frend Ben Affleck, al svejedno jeben.