Lol
Printable View
Lol
Sicario
Prejeben film.
https://www.youtube.com/watch?v=Hdm5EkaPdeY
'Posudio' sam taj film pa za par dana gledam.
The Hateful Eight 8/10
Novi film od Tarantina je hit and miss, dosta spor i nepotrebno dug al kad se zakuha itekako socan. Samuel L. i Coggins rasturaju.
The Revenant 9/10
Fenomenalna i brutalna prica o preživljavanju nemoguceg. Priroda je fenomenalno napravljena i imerzivna, jedan od najboljih filmova tog stila IKAD. Dicaprio i Hardy natuceni i izrazbijani više nego ikad, dakle zabava zajamcena.
Jesu dobre verzije ili jedva gledljive?
Dicaprio je naporan ko kurac s tim baitanjem oscara kompletno smećastim ulogama.
Opet ga nece dobit. @walker verzije su dobre iako nemam pojma o cemu pricas.
Ni ja nemam pojma o čemu pričam jer me strah da će me netko bannat.
Pogledo Beasts of no Nation i The Walk, oba filma su odlicna
Pogledao novi SW.
Radije bih da nisam.
Ja bi radije da nisi glup, al jebiga.
krenuo ovaj tjedan odgledat Hobbit i Lotr produžene verzije
Nakon danas završene Hobbit trilogije, produžena verzija za koplje poboljša cijelokupni dojam, da trilogija nije imala Legolasa i ljubavnu priču te manje CGIa bilo bi super ovako samo
6.5-7/10
sutra Lotr:FoTR
Produženi RotK će te umest. Traje neka 4 sata.
Meni su produženi Hobbiti čak unakazili film.
U prvom još pjevanja, a u drugom još više šetnje po onoj retardiranoj šumi.
Produženi treći nisam gledao, nit mi se neda.
U retroperspektivi su mi puno lošiji filmovi nego što je bio prvi dojam, ali i dalje puno bolji od novog SW-a.
A produženi LOTR-i rulaju (iako su i obični rulali).
Da, LOTRi rulaju, a prvi najviše. Prvi Hobit je bio skroz ok, imao je taj stih lotr jedinice. Druga dva su bezveze.
Ne znam šta ti je toliko mrsko u novom SW? Nije naj naj, ali zabavan. Vidi se da je Abrams išao na sigurno jer je radnja već vidjena. No Rey je simpa, Finn isto, Kylo je kul s maskom, a zvuk sabera je jeben.
Nije zabavan nego je za zaspat.
Zaostao u prošlom stoljeću i ružan.
U svijetu gdje postoje Guardiansi, za ovakve neinspirativne, suhoparne kopije filma iz prošlog stoljeća više nema mjesta.
Ili nek evoluira, ili nek se makne.
95% svjež my ass. Možda nije baš trul, ali je itekako ustajao.
A slijedeći je onaj Rogue One koji bi mogao biti daleko gori od ovoga, jer je od redatelja one užasne Godzille.
A negativac je najgori ikad i najgori SW lik ikada. Da, ikada, uključujući prequele.
Novi Star Wars je prejeben, Windu je Age of Ultron jeben film tako da jbg.
Od najbolje prema najgoroj:
7-3-5-2-4-6-1
Kak 3 može bit bolji od 5, a 2 bolji od 4 i 6? Prestani pisat gluposti.
Nisam pogledao još ovaj zadnji ali kompetni serijal je u principu kamilica koja je nekim čudom stekla kultni status. Čak i drugi dio ( imerija uzvraća udarac) ima glupih i dosadnih dijelova, iako je u cijelom serijalu jedini dio vrijedan spomena. Kao što rekoh, nisam gledao ovaj zadnji ali nema nikakve šanse, ali baš nikakve da bude lošiji od prethodnika. Može biti samo bolji.
Nisam još treću ep odgledao, ali bi ih ovako rankao
4-5-7-6-1-2
Gluma i ljigavost Anakina u duji je neoprostiva.
Da, zato smo u sedmici dobili Anakina broj 2, samo još ljigavijeg.
Pogledala SW, zabavan je i lijep dok ne uključiš mozak; iako, pravo budi rečeno, bio mi je dovoljno zanimljiv da počnem ozbiljno razmišljat o gejping plotholsima tek nakon filma, a ne usred njega ko na jebenom ST: Into Drekness.
S tim rečenim, film je očita preslika Nju hopa, počevši od "ovo totalno nije Tatooine" Jakkua do smrti rushane father figure u liku Soloa.
Also Kylo je najritantniji sleazeball glupi tinejđer od Anakina, crko dabogda.
Also prequeli su cancer, rewatchala sam ih nekidan, ne znam koji mi je kurac bio da nisam umjesto toga pogledala Plinkettove rivjue opet.
Also Gardiani su mind-numbing smeće.
Also LotR je overrejted smor.
Ja sam samo pogledo 4 5 6 :(
Mogao bih 1 2 3 pogledat ove praznike
Jedina kul stvar kod Star Warsa je setting. Filmovi su precjenjeno smeće.
Praznici su gotovi. Sutra se radi.
Uštedi si vrijeme:
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/
Uštedi si vrijeme tako da gledaš rivju od 70 minuti
Prilično sam uvjerena da je 70 manje od 140 ili koliko već film traje.
dakle krenem geldat LOTR produženu verziju i film mi izbaci na 2:47h, i tako svaki nastavak, jer sam išal čekirat da nije do verzije filma, Hobbita sam normalno odgledal a trajal je 3 i pol sata
updatal sam firmaware od tva i ništa, dalje isti problem
zna netko kaj bi još mogal osim pametnih komentara tipa "kupi bolji tv" bla blaa :P