Okemoni™ :')
Printable View
Okemoni™ :')
:DD
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Pfff, ovdje je već tjedan dana.
Po prvi put dolazim u napast da zaigram Assasins Creed zato što se u trojci na Viti igra sa ženskom. ;(
Nemoj.
Jučer sam instalirao ovoSi mislim da je to must have za bilo koga tko ima 2 računala na stolu. Ili barem 2 monitora koja su spojena na 2 računala... Uglavnom, kužite.
Ukratko, stavim laptop do monitora od kompa, na oba pokrenem synergy i pređem s mišem preko ruba na monitor od laptopa i kontroliram njega sa tipkovnicom i mišem spojenim na komp like a boss. Trebalo bi raditi čak ako jedan od kompova pokreće Windows, a drugi npr. Mac ili Linux. To ću sad isprobat
EDIT: Radi i između platformi, zakon.
Neznaš linkat!
Spoznah da je pucanje ispred američkog veleposlanstva očito teži zločin od ubojstva. :roll:
Ili je meni novi YT look, ili je stari, pa sam ga ja tek sad dobio.
I meni je drugačije sad.
Odličan novi YT!
Užasan je.
Također.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Horor.
Ja bi odmah dao otkaz liku koji zadnjih 6 mjeseci forsira te retardirane nove skinove.
I jos naguraju one recommended videe koji nemaju veze s vezom i nemozes ih iskljucit
Meni je predobar jer mi playliste konačno normalno rade i lakš je s njima baratat.
Meni je ok.
Jedino baca Not a Number umjesto preostalog broja znakova kad pišeš komentar, lel.
I YT se pretvara u društvenu mrežu
Čuj, pretvara se u društvenu mrežu. Pa oduvijek i je društvena mreža.
Ma mislim na ovo forsiranje na korištenje pravog imena kao username-a, ubacivanja avatara u komentare i slične stvari.
Ja se u životu nisam registrirao na YT i ne namjeravam, tako da me za to baš briga.
Jedino je dizajn ružniji i lošije organiziran i trebat će mi mjesec dana da se priviknem.
A onda će ga opet promijenit.
is sucking fucks= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Dosao mi update za Xperiu, ICS 4.0.4. Sad dok skuzim kako se sta mjenja, hehhehehe.
ffs nema snijega u Zadru
ovi sretnici sjevernije mogu na slušalice Nornovsku glazbu nabiti i .... otići do dućana :D
Bitch, please. Ovo je pjesma za kročenje kroz mećavu.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Ne bi li prije trebale biti... Francuske ili njemačke bojne, a ne ruske?
Ovo je prava božićna.
vani pada snijeg.