Okej je za jedan prijelaz.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Printable View
Okej je za jedan prijelaz.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ourth_Kind.jpg
meh
Lažni dokumentarno-igrani film o izvanzemaljskim otmicama s kvazi-snimkama ljudi kojima su ko fol za zaštitu identiteta promjenje....mda.... ma uglanvom, katastrofalno zakomplicirana naracija koja je trebala biti ili čisti "blair witch" mockumentary ili obični igrani film
Ovako su napravili takav gulaš (montiran pretjerano napadno) da je cijela stvar potpuno nepovezana.
Ima dvije scene koje potaknu napetost (točno dvije), a preostalih 85 minuta je delirij od X-filesa do Exorcista. Milla Jovovich ko' Milla Jovovich, eventualno se ističe Elias Koteas. I sova. Prokleta sova.
2/5
Nice.
sova je za pičkice.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
The eye (Gin gwai)
http://goo.gl/7edTi
6/10
Očekivao sam više, ali na kraju nije ispalo loše.
Pulse (Kairo)
http://goo.gl/2fscL
4/10
Dosadno, tromo i nimalo "scary".
A tale of two sisters
http://goo.gl/m72Qy
8/10
Vrlo dobro, iako donekle predvidljivo.
Mr. Brooks
http://goo.gl/eNbWz
5/10
Dosad najbolja Kostnerova uloga, ali film mi jednostavno nije sjeo. Recimo Zodiac mi je daleko bolji.
Prometheus
http://goo.gl/fahPv
8/10
Nije na razini Aliena, ali vgg.
It's alive :0
Catch it so it can lay eggs!
Pogledao Dark Knight Rises u Cinestaru. Nije ostavio tako jak dojam kao prethodnici ali je još uvijek jako dobar. Šteta što je glavni tvist toliko očit.
Jedna od rijetkih trilogija gdje su sva tri filma toliko kvalitetna.
Glavni twist bio očit :? Nije postojala apsolutno niti jedna naznaka za takav twist, ali niti jedna jedina. Baš zato mi je malo vuklo na Televisa Presenta tip twista, pošto za dobar twist ipak mora postojati bar mala doza sumnje, dok je ovdje bilo odjednom iz vedra neba.
EDIT:
Možda pričamo o različitim twistovima :D Ja mislim na onaj...
:D
Ako misliš na...
... onda da, bio je očit :D
Da nije bilo te scene ne bih ni ja posumnjao, ovak mi je samo pokvarila doživljaj.
Ne znam, nisam primjetio, možda je bilo u periodu dok sam tražio Dora okruglicu sa grožđicama koja mi je pala niz košulju na sic u tom trenutku :D Lol našto su ličile traperice i sjedalo na kraju filma :D
The Dark Knight Rises
https://encrypted-tbn3.google.com/im...8Xl0YgRTHOE5IQ
5\5 Koje savršenstvo :pray:
Film je briljantan. Mnogo.
Usput sam pogledao i Kuhare. Nije loš film. Onak. OK. Meh.
Ebert mu je dao trojku, tak da je vjerojatno smeće tipa Transformersi.
/Facepalm
Začudilo bi me da je rekao išta drugačije :D
Pa i nije toliko dobar kao prethodnici, ali trilogija u cjelini je odlična.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Baš gledam .Vidim da je Prometheusu dao četvorku :rotfl: .
Idem u nedjelju pogledati film pa ću sam procijeniti .Ne vjerujem ni jednom kritičaru jer su u pitanju ukusi i ništa više .
A i Bezimeni je fino opisao kritičare svojedobno. Ljudi bez osobnog iskustva u polju po kojem pljuju odnosno kojem sude, izmišljeni posao za ljude koji znaju fino srati, a lijeni su se baviti pravim, društvu korisnim poslom. Nikakve, ali apsolutno nikakve koristi od kritičara, posao iz snova kad sve što radiš je kritiziranje tuđeg rada :D :pray:
Tako da, da, nikad ih nisam i nikad ih neću shvaćati ozbiljno... isto kao i recenzente igara (nhf recenzentima sa foruma).
+1= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Čekat ću da dođe na dvd, ne isplati se ić u kino.
Ebert gleda filmove cijeli život, i inače se očekuje da recenzent ima nekog pojma i prati medij kojeg recenzira. Sereš gluposti.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
I ja gledam filmove apsolutno čitav život, pogledao sam gotovo sve što valja i dosta toga što ne valja. Već par godina muku mučim da nađem nešto što nisam gledao, zato i gledam nova smeća u nadi da će valjati, pošto mi se ne da reprizirati po n-ti put film koji valja.
Kritičari i recenzenti jednostavno ne mogu biti objektivni, isto kao što nitko od nas nikad nije objektivan. Sve se svodi na subjektivan doživljaj filma, a ako ti žanr ili glumac ne paše, odmah i ocjena pada. Ebert sere ista govna kao i ti na kraju dana, po ničemu nije relevantan.
Gleda ih i Bartuc i njegovo mišljenje je jednako vrijedno kao i Ebertovo jer su oboje samo gledatelji. Dobro, Ebert je stariji pa ima iskustvo na svojoj strani, ali to je to...
edt: pretekao me...
Čitaš recenzije. Ako primijetiš da neki kritičar ima slična mišljenja kao i ti, više će te zanimati što ima reći o nekom filmu. Ne znam šta je toliko neshvatljivo tu.
I definitivno je relevantniji netko tko je pogledao svaki utjecajan film od početka kinematografije.
Šta je ljudima, šta? :(
Kao prvo, ne mogu vjerovati da možete klasificirati ljude kao ''profesionalne gledaoce filma'', to što sam ja gledao manje filmova od nekog kvazi recezenta ne znači da imam lošiji ukus jer ionako ne postoji bolji ili lošiji ukus.
Nikad nisam shvaćao svrhu tih recezenta filmova, apsolutno je nema.
Uostalom, ako mi netko s kojim eto sam dijelio neka mišljenja reče da batman malo razočarava, da nije što je očekivao, što to meni znači? Zna se da ću ga ionako gledati, a bolje mi bez ikakvih predznanja nego šta je neki random ''profesionalac'' rekao.
A ipak, to ga nije spriječilo da da maksimalni rating Prometheusu. Znači da nije imun na subjektivnost prilikom recenziranja, nešto što se zamjera forumašima kada daju maksimalne ocjene Transformerima. Al' eto, ipak je Ebertova riječ svetinja.
Više me zanimaju mišljenja forumaša nego mišljenja kritičara, bar su realni i nisu plaćeni za to da kritiziraju.
Recimo kad Duke of Earl kaže da neki film jebeno valja, odmah znam da su šanse minimalne da će se meni svidjeti. Meni je njegov ukus nepojmljiv isto kao što je moj njemu. Sa druge strane, čim mi netko veliča Tarantina, odmah znam na čemu smo i šanse da se naša mišljenja poklope su opet minimalna.
Ima šaka ljudi na forumu koji imaju, ajmo to nazvati explicitni ukus u filmove i njih nikad ne slušam pošto su meni filmovi zabava, ne teško štivo od kojega ću se prevrtati u krevetu (mada i to kojput volim, ali za to moram biti raspoložen). Tak da i te filmove pogledam, ali samo kad me pukne volja. Većina mi se svidi, ali nije to nešto što bi gledao svaki dan... Dok ima i pun qurac ljudi sa sličnim ukusom kao ja, koji ne traže realnost, tešku poruku, film bez mane, već jednostavno žele tih 2-3 sata provesti dalje od problema i razočaranja koja dolaze iz dana u dan u RL-u. Tko to nemre shvatiti, jebiga, debil je. Zato nikad neću razumjeti kad netko nekome kaže "Ukus ti ja ispod nule" ili neki sličan proser, lol :D Po čemu je ičij ukus bolji od drugog ukusa, di je ta službena ljestvica ukusa, jel postoji nešto kao onaj gradacijski papir za bjelinu zubiju za koji ne znam :pray:
Da.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Inače, Batman Prometheusu nije dostojan donijeti čašu vode. Isto vrijedi za Ridleya i Nolana.
"Waaah, kako se netko tko ima nemjerljivo više iskustva u nekom mediju usudi recenzirati?! Zašto ja ne bih recenzirao igre ako je COD 1 najstarija igra koju sam probao, ja sam jednak!"
Smijeh.