-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Upravu je flander. Film je dno i apsolutno negledljiv. Nije problem što su te scene nerealistične, nego toliko retardirane da ti dođeš da bubneš glavom od zid. Svi likovi su loše smišljeni stereotipi, blijedunjavi i nezanimljivi + sama iritantna pojava Shia LaBeouf. Njihovi dijalozi žešće faliveno tryhardanje, nekakvog kvazi humora i army spike.
Onako taj tip što im se pridruži nikad rata nije vidio, tipkač je i usrana pičkica koja nezna apsolutno ništa, pa ni napravit obični reload metaka i ne pokazuje niti zeru ičega da će se promjenit. I to je još ok jer je to još uvijek lik koji je kako tako uvjerljiv (unatoč lošoj glumi istog). Al onda u jednoj sceni dobije preokret od 360 gdje dobije preciznost i mrzi sve naciste i sad ih sve bije ko veliki jer su !!!SPOILER ALERT!!! -hansi nemoj čitat, možda se još više naljutiš, ozbiljno, prestani odma- mu ubili "curu" koju je jebo i zna pune 2 minute. !!!GOTOV SPOILER HANSI!!! Jednostavno lijena i jebeno retardirana karakterizacija lika.
Čitao sam naslove kad je film bio aktualn u kinima same hvalospjeve pa čak i "Saving Private Ryan killer". Uopće je uvreda staviti ta dva filma u istu rečenicu. Tek tako usporedbe radi pogledao sam prvih pola sata Ryana i taj film se popiša po ovome uzduž i poprijeko u svakom aspektu. Jedino mi je žao Pitta na što se srozao i kakva smeća sad snima.
-
Pa i Ryan je prljava kapitalistička propaganda.
-
Samo kaj je film vrlo dobar a u nekim segmentima odličan uz par kolutanja očima ali ne umanjuju bitno ukupni dojam. Sve u svemu visokih 8/10.
Zvuk je u kinu bio apsolutno fenomenalan te doslovno poželiš šljem i pancirku. Jedan od rijetkih filmova gdje mi je zvuk imao baš tako bitan utjecaj. Gluma je bila na razini uz totalno ludog Shiu koji si je čak samostalno iščupao zdravi zub kako bi bio što uvjerljiviji u nekim scenama. Zato je valjda imao onako suzne oči na rubu plaća. Ono još ne vjerujem da je išao raditi nešto tako ekstremno, moraš biti totalni psiho da to napraviš.
http://lh6.ggpht.com/-QLn3rBTzazw/Us...jpg?imgmax=800
Po meni najbolji film o jednoj tenkovskoj posadi.
-
-
Shia kao i dosta poznatijih glumaca ima velikih duševnih problema, ali za razliku od njih nije simpatičan. Try hard totalni.
-
= Citat =:
Izvorno postao
hansi
i fala na spojleru retaju jebeni, da bar postoji spoiler funkcija ili nesto, ili da niste jebeni moroni
Zašto bi uopće želio gledat taj film?
-
Shia je realno najgori glumac ikad.
-
Whiplash
https://www.youtube.com/watch?v=7d_jQycdQGo
9/10 gotovo pa remek djelo, u stvari remek djelo 10/10
-
Je došel na torrente napokon
-
-
Edge of Tomorrow
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...row_Poster.jpg
Ispalo bolje nego sam očekivao. SF-akcijska verzija Groundhog Daya, i to dosta dobro izvedena - svaka čast redatelju koji je fino dozirao ponavljanja i sve solidno posložio, jer je ovo moglo ispasti dosta loše da se režije primio netko nesposoban. Cruise u pomalo atipičnoj ulozi se dosta dobro snašao, a Emily Blunt je odlična.
8/10
-
Još nisam vidio da je netko reko da mu je to loš film.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Potvrđujem.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Lord Ragnarok
nikada.
sta jos nisi gledo da ti spoilam?
ubiju zmaja u hobitu
just sayin
Sta radi zmaj u Hobbitu?
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
Još nisam vidio da je netko reko da mu je to loš film.
Kad je film dobar. Za razliku od onog degutantnog smeća District 9.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Kid A
Sta radi zmaj u Hobbitu?
jede patuljke
-
Nightcrawler
Uf, gušt od filma. Obožavam tu indie produkciju kad te opali nogom u jaja. Gyllenhaal mi je dostojna zamjena Al Pacina, barem što se ovog filma tiče. Rasturio je ulogu a ovaj film se ne zaboravlja.
9/10
https://www.youtube.com/watch?v=X8kYDQan8bw
-
-
ja sam nasao na kickass.so
i nightcrawler i whiplash i birdman
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
Ima dobra verzija?
nope, samo screener
-
Vjerovatno opet bolje nego oni ogavni YIFY nazovibože BR ripovi.
-
yify 90kbps audio master race
-
Možda i bolje da pogledam taj film s malo lošijom kvalitetom.
I ovako se čini da vuče na osamdesete, pa bi mu to dalo dodatni ugođaj.
Samo da nije pola slike odrezano ili zvuk skroz upropašten.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Vjerovatno opet bolje nego oni ogavni YIFY nazovibože BR ripovi.
Nađi bolju kvalitetu sa 700 MB i režem si muda odmah... (Well, it is time to feed the trolls again, say AAAAAA...)
-
-
kakva ti je razlika izmedu 700Mb i 2GB u 2015.?
-
-
Fakat se ikom skida 10 giga za svako smeće.
-
Ima ok ripova za 5GB. A i rađe ću beskonačno skidat 20GB ako treba nego gledati te YIFY ripove. Koji će mi bog 1080p kad je kvaliteta slike nikakva a zvuk da ne spominjemo.
-
Meni je na 20" monitoru i na 32" tv-u slika ok :/
-
Vedran je pogodio u srž.
Plus lakše mi na usb stavit više komada od 700MB pa gledat.
Meni je slika i na 40" TV-u ok.
-
= Citat =:
Izvorno postao
dugi
Nightcrawler
Uf, gušt od filma. Obožavam tu indie produkciju kad te opali nogom u jaja. Gyllenhaal mi je dostojna zamjena Al Pacina, barem što se ovog filma tiče. Rasturio je ulogu a ovaj film se ne zaboravlja.
Pacina ? Puno prije bi rekao De Nira iz Taxi Driver faze, i sam lik je karakterno pomalo sličan Travis Bickleu. Inače fantastičan film, najbolji koji sam pogledao iz prošle godine al mi je ostalo još puno toga za nadoknadit.
-
Labyrinth
http://www.astrolog.org/labyrnth/movie/dvd.gif
Solidna fantasy bajka, vidi se da je film iz osamdesetih no zapravo su mi simpa bile sve te spodobe. Bowie je odličan u ulozi negativca i glazba je prilično dobra.
6,5/10
-
Jesi to napokon pogledao film za koji mogu reći 'e to bi mogo pogledat'?
-
-
-
http://www.best-horror-movies.com/im...ster-small.jpg
The Evil Dead
7/10
Generična priča i loši likovi. Odlična kamera, ima stvarno zanimljivih POV shotova i kuteva snimanja. Očajna gluma, izgleda kao da su svi ravnodušni na sve što se događa. Zanimljivi efekti i neke posebno dobre scene. Zastarijeo u tehničkom pogledu. Kraj i scene prije kraja su mi super.
Ukratko, film mi je bio vrijedan gledanja iako nije po meni nikakvo remek-dijelo kao što neki tvrdi. Solidan, passtime film.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._II_poster.jpg
Evil Dead 2
6,5/10
Zanimljivo i sličan dojam kao prvi film, samo malčice razvodnjeno u odnosu na njega. Miješana je komedija s horrorom što mi u nekim djelovima je, a u nekima nije pasalo. Sve u svemu opet relativno pozitivan dojam samo mi jedna stvar nikako nije jasna, pa ako netko tko je gledao može odgovoriti:
[SPOILER]Je li ovo sequel ili re-telling? Jer općenito ljudi kažu da je sequel. Ako je, zašto bi pobogu Ash dovodio žensku nazad u onu kuću i pogotovo odslušao onaj radio?? Isto tako mi se po njegovim izrazima i ponašanju nije dalo dokučiti da je priznavao događaje iz prvog filma.[/SPOILER]
Kako se stavljaju spoiler tagovi?
-
Ma ti filmovi nemaju puno veze.
Drugi je više remake prvog i drukčiji ton.
Treći (Army of Darkness) je skroz akcijska fantasy komedija, bez trunčice horrora.
I drugi rula, kao i treći.
A ak hoćeš baš Evil Dead horror, imaš onaj novi punokrvni remake/reboot.
Ok je, krvav i bez komedije.
No meni su draži stari.
-
Čuo sam za taj novi i vidio trailer. Iako odbijam gledati išta novo, pogotovo horrore, čak se čini pomalo zanimljivo.
A sam nekako reluctant pogledati :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Fakat se ikom skida 10 giga za svako smeće.
Uz vdsl ili optiku, kakav je problem skinuti 10GB?
Ono što mnogi ne znaju - bitni su i rezolucija slike i bitrate slike. Što je film puniji akcije i specijalnih efekata to je bitniji veći bitrate.
Bolje izgleda 720p s nekakvim ok bitrateom nego 1080p s istim takvim bitrateom a kamo li s manjim.