-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
/
Ovo moram poslusati
-
Zašto se gasi chanarchive?
-
Search radi :pray:
EDIT: Nema errora više :pray:
-
-
Da fakin kolodvor nedjeljom radi tek od 9:30. Lazyasses.
-
= Citat =:
Izvorno postao C
Ja imam full dobre zube, uz srednjoj šk. sam vadio mliječne zube velikim silama i naporima, jer nisu još htjeli ispasti, i onda je bila fora da ih treba maknuti, jer je vrijeme za trajne zube.
Eventualno imam problema s 4 zuba koja stalno pucaju, kojih skoro pa ni nema, matrice i sl..
Dolje lijevo šestica, jedna kruna je puknula (od 4), rascijepala se uzduž, tako da imam rupu u mesu na tom dijelu gdje je trebao biti zub. Obično zubi pucaju horizontalno, međutim meni se rascijepio vertikalno, mali komadić.
Dolje desno šestica je uber jaka, kao klinac sam na nju znao kamenja drobiti, nju mi svaki puta brusi, jer je kao kod neke zvijeri utori, prirodni gdje mi zna hrana ostati i nema Boga da to izbijem vani kada nabijem. XD
Gore desno šestice imam samo 10% (jučer mi je opet puknuo), i to je u biti živac i ono u mesu, iz vana je sve matrica (ne matica). I gore desno sedmica je bila puknuta.
Gore desno četvorka stalno krvari kada perem zube (ja to krvnički ribam uvijek).
I jedinice su mi istrošene (na njih najviše žvačem žvake).
Ali zavisi ti i koje žvake, imaš one koje se strašno lijepe, takve meni plombe iščupaju bez frke, jer meni na zubima plomba teško stoji. Recimo do jutra plomba doslovno sklizne sa zuba, ne može mi e držati za zube. Ali kako god, te žvake koje čupaju zube nisu dobre.
Evo meni osobno najbolje žvake su Mentos. Imam iskustva sa žvakama, nekada sam u krizi znao jednu žvaku žvakati doslovno tjedan dana. Ove finte, Orbit, Airwaves, Wintrefresh, itd., sve te poznate žvake nisu nešto dobre, niti kvalitetne.
Recimo prvo što gledam jest dali se žvaka lijepi, ne smije se lijepiti, nakon toga gledam koliko dugo može izdržati stlačivanje (recimo Chunga Lungu ili Hubba Bubbu nakon 1h toliko stlačiš da postane toliko malena i tvrda da ih ne možeš više žvakati), i onda gledam izdržljivost (recimo ako niste nikada žvakali jednu žvaku tjedan dana, žvaka se počne raspadati u zrnca, pa ispadne kao da žvačete šećer koji se ne može istopiti, niti spojiti, to se ne smije dogoditi), i na kraju sastav, većinom sve žvake imaju sastave koje su na crnoj listi i koji se ne smiju stavljati u niti jedan artikal (recimo neće napisati njegovo ime, nego će fino staviti Exxxx, pa se ti misli šta je to, i onda progooglaš crnu listu najopasnijih tvari/emulgatora i onda vidiš šta je to i koliko je opasno).
Koji bog :pray:
-
-
-
Sad je pitanje što je jače; njegovi noževi ili zubi?
-
-
-
Joj pa svakom se može desiti. Lijepo su se ispričali i to je to.
-
However, the United States has never admitted responsibility, nor apologized to Iran.
:D
-
šokre objavil novu slikicu
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...49372139_n.jpg
bar nisam procito
hvala vam ZABORA što ste me VILI :)))))))))
-
-
Battlefield 1942 je postao free to play i bogami ću ga zaigrati koliko god kolokviji i ostala sranja budu dozvoljavala.
Problem je što se mora skinuti s Origina. Traži me da se ulogiram i to. Jel to znači da moram instalirat Origin klijent da bi ovo skinuo i igrao? Ako da, jel postoji neki drugi način?
-
Torrent. Sad je besplatno pa ionako nikog nije briga. Ali mislim da ti svejedno treba Origin za servere etc.
A mogli su i Vijetnam dat :(
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Battlefield 1942 je postao free to play i bogami ću ga zaigrati koliko god kolokviji i ostala sranja budu dozvoljavala.
Problem je što se mora skinuti s Origina. Traži me da se ulogiram i to. Jel to znači da moram instalirat Origin klijent da bi ovo skinuo i igrao? Ako da, jel postoji neki drugi način?
Da, moras skinut preko origin klijenta i igrat tako, kao da je steam. I ne, ne postoji. ^^
-
-
-
-
Ako su ju serviseri pregledali prije 5 min i rekli da je sve ok, koji kurac peć na plin ovoliko smrdi? :?
-
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Kul, ali ne skidam EA smeća pa neću igrat.
-
Ako tijesto za palacinke ima mnogo mjehurica, onaj rupicasti uzorak tijesta kad se ispece neodoljivo podsjeca na tryphophobiju.
Enjoy.
-
Also, najbolje punjenje: podravka đem od šipka + nutella. Pojest više od 4 = smrt.
-
Palačinke sa kras expressom. Brb.
-
Sranje. Kraš se samo na griz sipa. Ali palačinke sa šećerom su dobre.
-
-
Ja jedem s rastopljenom čokoladom za kuhanje.
Ili punjene domaćim sirom, prelivene vrhnjem i zapečene u rolu.
Sad sam gladan.