To je i najbolje.
Neznate vi pojma.
Printable View
To je i najbolje.
Neznate vi pojma.
Istina koja je primjenjiva na 90% foruma :D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ns_poster2.jpg
Za razliku od odličnog prvog dijela, Burton je malo previše zamiješao gulaš u drugome.
Film ima nekih čudnih nekonzistencija. Gotham je po danu pun snijega, božićnih drvaca i darova (zapravo izgleda kao New York u tipičnoj božićnoj komediji s Chevy Chaseom), dok po noći te stvari neobjašnjivo nestaju.
Batman je sporedni lik, što nije možda nužno loše, ali u ovom filmu Batman nema skoro nikakvog utjecaja na tok radnje.. potući se s pretilim frfljavim čudakom je mogao bilo tko (also, prilično sam siguran da je Batman namjerno dinamitom raznio čovjeka negdje)..
Zanimljivo koliko glazba pridonosi cijeloj stvari. Elfmanove skladbe su odlične i ponekad jedinaSnaznaka motivacije ili emocija u sceni. Da Batman ReturnsSgledate bez soundtracka, u pola scena ne bi imali pojma što se događa.
Al ajd, ima i odličnih stvari. Catwoman je odavno kult, Elfmanova glazba je odlična (ima i dobru suradnju sa Siouxsie and the Banshees), a Christopher Walken je ... pa.. Christopher Walken.
3/5
ne vidim šta ovdje fali, pogotovo kad to kaže netko tko kasnije postane two-face= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
za ove zadnje dvije se slažem.
Betmenomanija.
Ja baš reprizirao Batman Forever. Zapravo me iznenadilo jer mi se sviđa, puno bolji nego što se sjećam. I dalje je tu odlična arhitektura Gothama, setting i homage 40-ima poput automobila, a origin likova je valjda najviše canon od svih ostalih filmova. Schumacher je uništio cijelu stvar u Batman & Robin, ali ovdje se vidi da čovjek voli Batmana. Zlikovci su mnogima najgora stvar ali meni su genijalni potpuni luđaci, što i odgovara stripovima (za inteligentne proračunate zločince imamo tipove poput Bane-a).
Sve skupa, malo mi je od Batman Returns.
Minus ide ponovno na forsan i bespotreban humor.
Can I persuade you to take a sandwich with you, sir?
Da, muzika je savršena u Burtonovim Batmanima, to je još jedna stvar koja bolno fali Nolanovim.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Inače, pogledajte Batman: Death Wish :D
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... yEtRZwHdww
Natural Born Killers.
nemam pojma kako bi ga opisao nego kao zanimljiv film. Drugi dio filma mi je bar duplo bolji od prvoga gdje je ipak za moj ukus previše tripova. Pogledati pa prosuditi.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Ted_poster.jpg
Simpa je.
Apsolutno i potpuno predvidljivo, tipičnih zapleta i raspleta, ali, kajaznam, valjda u tome i ima neki dječji šarm, unatoč popriličnoj dozi prostog humora :D
Na trenutke cijela stvar (naravno) vrišti PETER GRIFFIN!!, ali to shvaća i sam Seth pa se zjebne i na svoj račun malo. Osim na svoj, zajebava se i sa hrpom referenci od E.T.-a do Lancea Henricksena.
3.5/5
gledo sam JOZEF. :s kakav film :s najbolji hrvatski film svih vremena. :s
kakav kraj. :s
mozak mi je eksplodirao :s
A gdje to mogu 'posuditi'?
Čini mi se po traileru da je nemoguće da je naše.
Inače, naš najbolji film su Gosti iz galaksije.
The Dark Knight Rises
Fenomenalan film. Jedina zamjerka ide na pre očitu fake borbu u trenucima - ono kad udari "7 metara" ispred lika, a ovaj pada ko pokošen xD I zvukovi udaraca su pre ambiciozni :D
9,5/10
Nisam ni ja skužio zašto su tako udarce snimali.. ne sve doduše, već uglavnom za vrijeme "onog" fajta. Kad se šoraju u zadnjem fajtu pred gradskom vijećnicom je već puno bolje. I jedan od najjačih momenata kad Batman popizdi "WHERE IS THE DETONATORRRRR" :D anger level: sayan
The Horse Soldiers
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg
Ok vestern, al ništa posebno...onaj pokolj na željezničkoj stanici je skroz smiješan..
6,5/10
Pre dobar mi je Baneov rage u tom fajtu, točno se vidi skill iz Warriora u punom sjaju :D Lik pojede Balea, tak da sam imao dojam da se Hardy kontrolirao tokom filma da ga ne potrga slučajno :D Da sam ja Nolan, platio bi nekoj skitnici 100€ da primi poštene batine, pa nek Hardy udri po njemu... tak i onak ne vidiš jel Bale ili neki random lik ispod maske xD= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Prestanite spojlat. Il barem stavite u spojler tag. Jebovas.
Kak je spoiler nešto što vidiš u traileru par mjeseci prije izlaska filma :D
Spoiler je ako nisi gledao trailer :)
Inače, sreća pa ne čitam, čim shvatim o čemu se radi, odoh.
LOL - dosta grozan film al mi je bolji od ovog dole.
the fountain - ovaj film je meni dosadan. lol.
LOL bolji od Fontane :(
Meni je sve bolje od Fontane :/ Ok, Scott Pilgrim nije. Nije ni Tree of Life, ali sve ostalo jest :)
Inače, Cat on a Hot Tin Roof 8/10. Nedostaje mi takva gluma danas.
http://stmikes.utoronto.ca/kelly/img/shepitko2.jpg
The Ascent tj. VoskhozhdeniyeSu originalu je ruski ratni film Larise Shepitko iz 1977. o dvoje partizana koji bivaju uhvaćeni od strane nacističkih postrojbi i provučeni kroz interogaciju za vrijeme WW II. That's pretty much it.
Rangira prilično visoko na ocjenama. Nisam siguran zašto :S
Nije mi ni po čemu specifičan film. Priča bi bila skoro pa trivijalna da nije par egzistencijalnih mudrosti (za koje je valjda standardno rezerviran cast Anatolia Solonitsyna). Fotografija, istina, zna biti impresivna, ali ne mogu se oteti dojmu da je namjerno crno-bijela tehnika samo da prikrije relativno aljkavu scenografiju. Da ne ispadne da samo Hollywood ima "plot holes" potrudila se i neshvatljiva scena u kojoj nacisti odjednom prestanu pratiti dva lika/izgube ih nakon okršaja zbog .... ne znam.. because well fuck you, ne vide trag dvoje muškaraca koji se šuljaju kroz pola metra snijega 50 metara od njih.
Ok, da ne ispadne da pljujem film :D Emocijalno vrlo valja, režija je u redu, tempo i sve to stoji. Shepitko ima i osjećaja za build-up tenzije što u jednoj sceni odlično izvedeno. Šteta što nije barem još jednom to ponovila do kraja filma :S
3/5
Rescue Dawn
http://www.movieposterdb.com/posters...4_f3c9f1e9.jpg
4,5\5 Fenomenalan film. Mislim da je ovo jedan od rijetkih filmova od Stipetića da sam odgledao i ono... wow. Odličan film, u mnogome me njegova režija podsjetila na Malicka i njegov način režije i sporog storytelling (posebno me film podsjeća na The New World, iako se usudim reći da je Rescue Dawn bolji za nijansu). Fenomenalni Bale (kao i uvijek) i genijalni Zahn su odlično odradili svoj posao. Na kraju... manly tears were shed.
Detention (2011)
Isus bog :(
-0 / 100
Pogledao Amazing Spider-Man
Očekivao sam gotovo ništa, ali dobio puno toga :)
Parker je ovaj put pravi parker, dosta je više fokusiran na strip od prijašnjih, priča je skroz dobra, više je fokusirano na radnju i parkerovu genijalnost i njegov život, probleme itd itd itd nego na samu akciju, što mi se svidjelo. Lizard je dobro napravljen, ali izgleda previše "ljudski", attijelo mu je napravljeno kako treba, ali glava mu je totalno loše napravljena, to mi je malo smetalo
8/10 sveukupna ocjena
L.A. Confidential vam je danas u 20:50 na RTL. Tko nije, neka pogleda. Jeben film.
L.A. ConfidentialS
Već dugo nisam film na televiziji pogledao, no preporuka na oba foruma koja posjećujem, pa da vidim.
Odlična glumačka postava, odlični likovi, zanimljiva radnja, vrlo dobar film.
8/10
(Sad mi se L.A. Noire igra.)
Nemoj igrat to sranje.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Hoću, jednoga dana.
Dobro mi se čini.
Pogrešno ti se čini.