Kako se zove pjesma iz igre Scarface na onoj uvodnoj animaciji. Onaj neki metal?
Printable View
Kako se zove pjesma iz igre Scarface na onoj uvodnoj animaciji. Onaj neki metal?
Ministry - Burning Inside?
Nickelback - Hero= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
e vako, prva pjesma na filmu fast and furious: tokyo drift, i druga pjesma, kad se onaj glavni lik trka protiv onog lika u viperu
Prva bi trebala biti ova: 7ykWgiZVJe0
Za drugu neznam jer se nisam baš trudio pamtiti taj film i njegove scene .....
a moze bit da je 2. ova ITLd2dtGTzY
1 jest, to je ta koju sam tražio, a 2 nije, ono je teriyaki boys, to imam, nego kad se trka sa onim amerom koji je u Dodge Viperu, a on se rola u Chevrolet Monte Carlu, kad se trkaju za uno curu, na samom početku filma
Ovako, na ovoj straniciSti je cijeli soundtrack Tokyo Drifta pa pogledaj! Stisneš na onu noticu sastrane da preslušaš pjesmu....
Ovako, trebo bih pjesme slicne ovakvima:
Requiem For A Dream - Lux Aeterna (Full Orchestral Remix)
Mozart - Requiem - Lacrimosa
Trebam neku operu koja bi tako receno nadahnula, nabrijava,uzdize duh itd....
Ove 2 su fenomenalne, pogledajte na youtubu
Ak ima neko izvodaca ili popis pjesama da mi izlista, bio bih mu veoma zahvalan :D
Je.= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Thx.
imas cantatu "o fortuna" ali pretpostavljam da si to cuo vec.= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
iWdIpFBG ... re=related
lyricsi bas ne uzdizu ali je muzika epicna.
cuo sam :D, zaboravil sam napisat da i to imam :D
Nekaj drugo ?
ride of the valkyries ?
GSKL5E3zSjs
Odlicno...
Jos neka..?
Pogledaj po soundtrackovima filmova koji su te doveli u takvo stanje (nabrijavanja)! tipa lotr ili star wars ... meni je duel of fatesSjednostavno predobra, i naježim se svaki put kad je čujem...
Howard Shore - The End Of All Things
Solo dionica koju pjeva Renee Fleming je genijalna.
Trebam pjesme/instrumentale na kojima je gitara svirana s onim "čistim" wah-wah efektom. Hvala unaprijed.
ima li netko album od gustafa? "na minimumu" ili "vraćamo se odmah"
ili bilo koji album što se toga tiče? bio bi zahvalan kad bi se stavio na rapidshare ili nekamo slično
hvala
Šališ se rite?= Citat =:
Izvorno postao Tri66a
ne
m9BSOVwIxAc&NR=1
okej, kak se ova pjesma zove :D
hvala unaprijed
David Byrne - Like Humans Do= Citat =:
Izvorno postao MTF*
jeli moze par guitar vs/& piano pjesama ili piano only pjesama
slicnih ovima po mogucnosti
http://www.newgrounds.com/audio/listen/53576
http://www.newgrounds.com/audio/listen/49184
http://www.newgrounds.com/audio/listen/151815
http://www.newgrounds.com/audio/listen/54646
Neka pjesma, ide ovako "Bocvana, Govana (ili kako već) to puno pute ponavlja? Neš je kao reggae.
Ova domaća???
ytUr-c4J ... re=related
bTaHG0QB ... re=related
jeli zna itko ime pjesme???
ako ko zna ovo gore, i pjesma iz najave za kućanice na novoj TV, ja mislimd a u njoj pjeva justin timberlake,= Citat =:
Izvorno postao RA7R
ona iz kučanica je Sexy Back od Justina Timberlake
moze mi neko rec de mogu skinut ovu pjesmu NaaGsRjR9mES ime je two steps from hell - nemesis
nemesis je ime albuma, a ime pjesme ti je moving mountains, malo sam tražio i nigdje nisam pronašao download za samo tu pjesmu, al imam torrent za skinit cijeli album (ili bilo koju pjesmu s albuma) pa ako hoćeš mogu ti ga poslat ili ti dati link do stranice= Citat =:
Izvorno postao OMFGMaro
Haha lol, sry neznam ime pjesme, al sam riknuo od smjeha gledajuć malog cigu !! haha :D= Citat =:
Izvorno postao RA7R
nije. moving mountains ti je druga pjesma e-mailaj ili ma adaj na msn i posalji mi pls poslo sam ti pm= Citat =:
Izvorno postao Scourge92
može par pjesama božićnih a da ih izvode neki rock/metal bendovi?
odma me podsjetilo na "Xmas Day" od Sevendusta
al nema neke veze s Bozicem :roll:
_SRZy0q8Pz0
Zna neko kak se zove pjesma iz reklame za winterfresh?
Ona sa nove t-mobile reklame bozicne.Lik na njoj nesto govori sjeti se starih frendova bla bla truć truć
To i mene zanima!
Tražim pjesmu ili barem izvođačice.
U spotu su 4 ili 5 crnih rudlavih pica, na sebi nose samo crni donji veš sa resicama i plešu na/sa stolcima. Aktualne su na MTV-u i radiju...
Tnx.
Sad ću ti ja napraviti listu svih pjesama koje mene asociraju na zimu.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Marilyn Manson - If I Was Your Vampire
Marilyn Manson - Lamb Of God
Marilyn Manson - Suicide Is Painless
Dope - Everything Sucks
Deftones - Anniversary Of An Uninteresting Event(koja je,doduše, jako depresivna)
Maia Hirasawa - The Worrying Kind= Citat =:
Izvorno postao JOE WEIDE
wjuZcBKpIh4