Vidim da ima Battlestar Galactica mini serija u trajanju 3 sata pa me zanima dali je to uvod u ''normalnu'' seriju, da li radnja povezana?
Printable View
Vidim da ima Battlestar Galactica mini serija u trajanju 3 sata pa me zanima dali je to uvod u ''normalnu'' seriju, da li radnja povezana?
Da, uvod su u seriju.
Zakon je nova epizoda It's Always Sunny in Philadelphia.
bokte, od kad ti furaš tradiciju tog istog avatara za božićne dane? :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Extras season 1 outtakes :D
Ja imam ovaj trenutni avatar već 3 godine ;(= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Jeste, za pohvalu :D
Završio sa prvom sezonom Shameless. Odlično mi je sjela, čeka se druga sezona. Sad krećem sa zadnjom sezonom Breaking Bad.
Večeras izlazi nova epizoda Gleeja :3
Once i wanted to watch Glee and then i took an arrow to the knee. Thank God :)
:pray:
Završio s petom sezonom, nastavljamo dalje :)
Boardwalk Empire, Dexter, True Blood, Breaking Bad, Supernatural, Sons of Anarchy.. Možda najbolje serije koje sam ikad ima priliku gledati.
Odgledao 6 epizoda druge sezone Parks and Recreation i mogu reć da rula.
Ja sve odgledala, svaki dan čekam novu epizodu. Fali Michael, al' svejedno je kul :D= Citat =:
Izvorno postao mortician
Ja još na prvoj. Jel' stvarno bolja druga sezona? Ovo mi je tak'-tak'.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Prva sezona je dosta mlaka ali druga je zasad super.
Jeste, a treća najbolja!
Znači fkt nema Micheala u osmoj? Uopće mi je čudno zamislit ured bez njega...al ak veliš da je kul, gledat ćemo.
Kaj Dwight je na čelu? :D
Meni više nije to to bez Michaela, ali je i ovako bolja od velikog broja drugih serija. Trenutno je Andy glavni.
Spader dobro zakuva situaciju :D
Imate kakvu dobru seriju za preporučit? Čeka se GoT 2, TWD... Nešta tog tipa. Pogledao The Wire, Prison Break, Lost, The Sopranos, Generation Kill...
Aha, baš dobro dođe :) Al' svaki put kad bude nešto zanimljivo zamišljam kako bi Michael reagirao na to= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Breaking bad, Sons of Anarchy, Boardwalk Empire.= Citat =:
Izvorno postao Berax0r
Pogledao BB i BE. SoA izgleda super, thx! :)
Pogotovo ako si igra gta ekspanziju s onim bikerima:)
American Horror Story
Počne naizgled cheesy, a kad ono, ogromna doza raznoraznih perverzija i ludosti da ti pukne glava.
Od samog početka, niti jedan lik nije čist.
Ima svega: fetusa i dijelova tijela u staklenci, deformiranih ljudi, retardiranih ljudi, spaljene djece, pedera, ludih doktora, raznolikih ubojstava, te naravno, duhova.
I što je najbolje, u kasnijim epizodama se ludost eksponencijalno povećava, sve do ove najnovije, gdje sve ode k vragu.
Još je jedna epizoda u ovoj sezoni. A kaj će se događat u drugoj, ne mogu ni zamislit.
Good stuff.
Hell on Wheels
Sasvim dobra western serija, baš pogođena za moj ukus.
Je klišejizirana, no western niti ne može biti drugačiji.
Glavni lik je budala, no ok, ima svoje razloge.
Chief O'Brien glumi glavnog negativca, koji stalno šizi i dere se, no smiješno ga je gledat u takvoj ulozi.
Ostali likovi su ok, priča se lijepo odvija, taman za uživat jedan sat tjedno.
Za razliku od Deadwooda, kojem sam davao dvije šanse za gledanje ali neuspješno, ovdje nije svaka druga riječ prostota i puno se lakše ufurati u seriju.
Nadam se da neće biti ukinuta, te da će završiti svojim pravim tempom nakon nekoliko sezona.
Što se Deadwooda tiče, jednom ću mu dati treću šansu. Nadam se da sam sada zreliji da ga percipiram kako treba.
Dam ruku da je Deadwood bolji od HoW i po produkciji, glumi, realističnijem prikazu tog doba. (Al sudim po traileru HoWa, tak da...)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
I psuje se plenty u Deadwoodu, a mračniji lik od Swearengena teško je naći.
Kažem konačan sud kad pogledam pilot HoWa ;)
Meni baš obrnuto. HoW izgleda tako prokleto jeftino i "trudim se biti sigurniji Deadwood" da nisam mogao gledati dalje od 2 epizode.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Inače, smogni snage i pogledaj Deadwood obavezno.
Neki dan završio sa dostupnim Parks and Recreation, čeka se 1. mjesec.
Mogao bi sad krenut na 7. sezonu It's Always Sunny in Philadelphia.
i tak. THIS IS ENGLAND 88 je već sav emitiran. pogledal sam samo prvu epizodu od tri. zadovoljan sam al ne da mi se sad gledat dalje pre depresivno je.
Je'l gledo ko How to make it in America? Meni je ok, neš ko Entourage samo manje glupo i nisu bogati.
Jel neko gledo The Boondocks i jel se isplati gledat?
E, sviđa mi se serija po ovim trailerima koje gledam - čekiram.= Citat =:
Izvorno postao skitkid
Hejtam Enturaž i preporučili su mi tu seriju, brijem da ću pogledat pilot pa odlučit.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Trenutno gledam Homeland i valja mi serija.
prvo film pogledaj ak nisi onda THIS IS ENGLAND 86 pa na kraju ovogodišnji THIS IS ENGLAND 88. :D= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
E, fala, to me malo zbunjivalo - kak to da film postoji i to.. Ok!
Film je dobar, ja ću isto čekirat seriju :)
Ček je'l ovo this is england 88 kao druga sezona? Je'l su isti glumci ko u filmu?= Citat =:
Izvorno postao skitkid
prvo je this is england 86 bila serija nastavak sa istim glumcima na film i sad je ove godine this is england 88 nastavak na seriju this is england 86 sa istim glumcima koja je nastavak na film this is england koji ima iste te glumce.
isti glumci!
Na jedanaestoj epizodi Death Valleya sam. Odlična mi je serija. "Dude, you glock-blocked me." xD
Haha prejaka mi je serija, baš sam neki dan pogledao sve. Nadam se da će nastavit snimat.
Gleda tko Community?