Meni se baš sviđa zbog nenametljive glume i bez suvišnog preglumljivanja ili prenemaganja . Ima sasvim dovoljno karizme za takvu ulogu...Kaj misliš da bi ga švarceneger bolje odglumio takvog lika......
Printable View
Meni se baš sviđa zbog nenametljive glume i bez suvišnog preglumljivanja ili prenemaganja . Ima sasvim dovoljno karizme za takvu ulogu...Kaj misliš da bi ga švarceneger bolje odglumio takvog lika......
Ne, ali Orlando mi je bas onako promašaj.Nema jednostavno takvo lice i tu auru da bi glumio takve likove.
Ali njega stalno biraju za takve likove...pa on upravo najbolje glumi u epskim i pustolovnim ulogama jer mu to najbolje leži.Ali ok...ukusi su različiti.
Nije stvar u brzom ili sporom ritmu, već u njegovom neujednačavanju. Prebrze promjene ritma umaraju gledatelja.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Za Liama se slažemo. Njemu ćemo dodati i Edwarda Nortona.
Njega biraju za to na osnovu Lotra, još uvijek. Istina je da mu ne leži apsolutno ništa, kao ni kolegi mu Elijah Woodu.
barem je odglumio bolje nego u troji :(
i da, bio je ok u Piratima... inače nije baš neki epic win glumac
a LOTR?= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Pogledao danas onaj film sa pesekom :D
Agent 11 ili Spot, nemam pojma kako se film zove xD Dobar je, čista zajebancija, fino me odmorio film od silnog nasilja iz Fallouta :D
Spot se zove. gledao sam ga par puta, odlican je
Rambo 2 ili ti ga RAMBO: First Blood Part 2... vjerojatno nastavak koji je i odveo serijal na loš glas po pitanju nasilja i broju mrtvih (kad bolje pogledam, u 1. dijelu zapravo i nema puno mrtvih, većina ih je samo onesposobljena na ovaj ili onaj način). Ali ipak, Rambo 2 je i dalje dobar film (Rusi su najjači, posebno glazba koja prati dolazak helikoptera) iako razvodnjen u usporedbi sa prvim... razvodnjen sa krvi, naravno.
Rambo mi je više manje OK, samo je četvorka lagano zaqurac :(
Četvorka je najbolji dio serijala. Neznam kada sam se zadnji puta tako dobro zabavio uz film u kojemu se pojavljuje pedofilija , nabijanje djece na bajonete , razaranje tjela , čupanje grkljana .....to jedino može ludi Stalonne .Film je utra zabavan u kojemu se zlurado veseliš kada rustiri sa pedesetkom pun kamion zlotvora .Jedino je malo prelagano ubio glavnog negativca ( Ray Ban -a) .Izvadio mu utrobu sa mačetom koju je sam iskovao....trebao ga dati onim pobunjenicima da ga prvo dobro siluju pa tek onda da mu crijeva vadi.
A tek njegovi citati....bez sarkazma , jedan od najboljih filmova ikada.Rijetko tko iz takve teme zna napraviti tako zabavan film . :thumbs2: .
edit: kvragu...sad ste me zagrijali i moral bum ga danas ponovno pogledati jer ovi prijašnji nastavci kao da su rađeni za malu djecu u odnosu na zadnji dio ( nadam se da nije zadnji ).Navodno se snima 5. dio gdje ubija bandu nacističkih motorista.
[quote=THUNDER_DINIX]a LOTR?[/quote:3fgcabxz]= Citat =:
Izvorno postao "Dreamer Deceiver":3fgcabxz
pederkasto odglumljeno...
nikad nisam shvatio zašto su ga ženske dizale u nebesa...
Također. Zapravo je to jedan od malobrojnih filmove gdje me nastavak snimljen nako dugo vremena nije razočarao i stvarno je bio dobar kad pogledam, najsličniji originalu kad ih sve usporedim. Vjerojatno jer ovdje Rambo malo više govori (ono, uvjetno rečeno) pa i doznajemo više o njemu, ali i jer je film kvalitetan. Inače, slažem se s opisom Ramba i to je vjerojatno i jedan od razloga zašto mi je serijal uvijek bio dobar.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ma meni se ne sviđa pošto nema nikakvu priču, samo kolji i kolji :D
Pa priča je baš super...gotovo epska.Grupa misionara dolazi u napačenu zemlju i donosi lijekove .Ostarjeli veteran , obolio od ptsp-a kojeg nitko ne želi sakrio se od ostatka svijata u toj zabiti ,bogu iza nogu. Pošto je on jedini zapadnjak koji poznaje teren ,ima brodicu i govori jezik mole ga za pomć tj. žele mu platiti za prijevoz.Pristaje na kraju jer se zaljubio na prvi pogled .Plavuša mu se uvuče pod kožu i samo zbog nje pristaje .Imamo jako dobar uvod , zaplet i rasplet i kraj.Samo u onih nekoliko pogleda koje si na kraju filma upute rambo i plavuša dočaraju više nego neki filmovi u dva sata .Nije samo kolji i rasturaj, film ima dramaturgije ako doživiš glavnog lika kao patnika koji ipak na kraju priznaje svoju pravu prirodu i kaže da ne ubija zbog zemlje nego zbog sebe , svoje prirode jer je jednostavno takav i da od toga ne vrijedi bježati ( oni koji su čitali knjige znaju da je Rambo napla Navaho indijanac).
ne znam ni ja. nego, sve uloge koje je imao je dobro odglumio, sto je je= Citat =:
Texas Chainsaw Massacre
I sada ću Tropic Thunder.
bolje nemoj, dosadan film....= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
gledao "Zapravo ljubav" (2003)-glume svi zivi: Liam Nesson, Hugh Grant, Keira Knightly, Rowan Atkinson...
tropic thunder ti je dosadan film ?
ti jebemu stvarno nemaš ukusa :(
znam da su ukusi različiti, ali sve mi se čini da ti imaš ukusa samo za neki šrot :/
a sta ces... ja i cura poceli gledat i skontali da je neka debilana
ccccc, jedna od najboljih scena IKAD:
XcUMGS2bAuI
:pray: :pray:
možda i nema samo za šrot, ako mu je love actually dobar :D= Citat =:
@Bezimeni, nemam pojma, ja nisam stekao takav dojam :D
Uglavnom, pogledah sa curom "Star Wars 2" i "Star Wars 3". OK filmovi, mada iskreno ne vidim zašto ih ljudi dižu u nebesa!?
E i da, jedno pitanje. Sjećam se da sam prije par mjeseci gledao također Star Wars, u tom nastavku proganjaju onog robota sa 4 ruke (general koji se pojavljuje u 3. nastavku) i uglavnom ga love nekoliko Jedia (brijem cca 4 komada) te se bori sa njima bez problema, epska scena je to bila. Zanima me ŠTO sam ja to gledao!? Ako nije 2. i 3. nastavak, koji je onda? Sumnjam da je prvi pošto mi cura kaže da on nije sniman u toj "novoj" generaciji filmova sa dobrim efektima!? Jel moguće da sam crtić gledao!? Jel tko zna? :D
Cura zna Star Wars bolje od tebe. Ouch!
Gledao si Clone Wars.
da, da, sam se vi sprdajte :)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
evo pogledal sam sad novog Bonda, jako dobar film, meni zabavan
Bond ko Bond ^^
[quote=THUNDER_DINIX]da, da, sam se vi sprdajte :)[/quote:1jawruxu]= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":1jawruxu
ozbiljno. meni je love actually najbolji među takvim filmovima
sta podrazumijevas pod "takvim"? nego, meni nije los, al radnja uopce nije povezana, kao da je samo nabacano. al dobro je ukomponirano, sto je je
je to onaj film kamo je pun prozora radnji i dešava se prije božica ? glumi i hugh grant ako se en varam ? Ako je, to je vrlo dobar film :)
Kao što je rekao da killah jkedan od boljih te vrste
romantičnim filmovima, romantičnim komedijama, you name it
je to je taj. meni je bolji "About a boy" s Hugh Grantom...= Citat =:
Zadnje sam gledao Ramba prije nekih tjedan dana.
Vidiš može biti, samo se ne sjećam da je crtić bio :( Jebiga, hvala.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
PS: Pogledašo smo Terminator 3 :D Odličan film, super zabava :D
Pogledao ovog najnovijeg Ramba.
Legendaran. :pray:
Onaj snajperist mi je najbolji. :D
In Bruges 8.5/10
Ugodno iznenađenje... Krimi komedija u kojoj glumi colin farrell koji me ugodno iznenadio, jer ga inače ne podnosim najbolje(fonbut mu je dobar)..
Taken 8/10
Sasvim dobar film za pogledat.. Ima akcije i nema preseravanja.. i šiptari su negativci :D
Pogledao sam Quantum of Soalce,meni je odlican,nije bas tako dobar kao prosli nastavak ali je svejedno puno bolji od predprošlog.8,7/10.Sad idem gledat onaj Eagle Eye ili kako se vec zove,valjda je dobar.
ja isto trebam pogledati Eagle Eye, vjerovatno cu danas
Gledao sam Eagle Eye,zanimljiv,napet,zabavan futuristički film.Dobra mi je ona scena na samom pocetku kad prvo posalju mini UAV da identificira i oznaci metu pa onda pravi UAV da unisti metu.
Gran Torino....Clint Eastwood je uspio snimiti možda i najbolji film u svojoj karjeri .Nevjerovatno , ali zadnji puta sam tako bio pod dojomom nekog filma bilo je nakon odgledane American History X ili Schindlerove liste....preobražaj glavnog lika koji je u suštini jako dobar nakon što napokon progleda .Uglavnom remek dijelo i preporuka za sve ljubitelje drama .
10/10
Eagle Eye-nije me se bas pretjerano dojmio 6.5/10