-
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Pregledala sam 30-tak epizoda i ne čini mi se toliko loš. :(
Samo pricekaj prve fillere i naruta kako se dere 15 puta u borbi "Kage Bunshin no Jutsu!!!!!" .
Ako zelis gledat akcijski ongoing shounen anime onda definitivno one piece. Puno je smijesniji, raznolikiji, zabavniji, filleri nisu toliko iritantni (u zadnjih ~40 epizoda bio je cini mi se 1 filler) i glavni likovi nisu antipaticni ko u narutu.
-
Ne znam meni je Naruto odbojan jer sam prvo gledao neke dubbed epizode i od tada mi sam Naruto nenormalno ide na živce, to i nevjerovatna isprekidanost akcije, svako malo neko se sjeća nečega ili razmišlja po pola epizode onda podjele par udaraca i opet ista stvar to mi stvarno ide na živce.
Bleach mi također počinje dosađivati sa raznim fillerima al ovaj zadnji nije toliko loš i daje zanimljive borbe :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
= Citat =:
Samo pricekaj prve fillere i naruta kako se dere 15 puta u borbi "Kage Bunshin no Jutsu!!!!!" .
Ako zelis gledat akcijski ongoing shounen anime onda definitivno one piece. Puno je smijesniji, raznolikiji, zabavniji, filleri nisu toliko iritantni (u zadnjih ~40 epizoda bio je cini mi se 1 filler) i glavni likovi nisu antipaticni ko u narutu.
Filleri nisu iritantni? One Piece ima najgore fillere koje sam vidio, al dobro je to da ih ima mozda 10 na 400+ epizoda
-
-
To su male radnje nevezane sa glavnom koje se ubacuju kada se nema više mange za pretvoriti u video oblik, pa se izmisli nešto šesto koje traje par epizoda(nekad i više) dok ne izađe još mange
-
meni je naruto uvijek bio odbojan dok ga nisam redom počeo gledati (preskakao fillere) i zarazio se njime, pa prešao na shippuden i tek onda sam skužia kako je to sve otrcano i isforsirano napravljeno
zaključak:
svima koji ga počinju gledati preporučujem da stanu na narutu kada ga pogledaju i ne prelaze na shippuden (barem dok ne završi)
preskačite fillere, nisu vrijedni vašeg vremena
-
Evo upravo sam završio sa gledanjem prve sezone:
http://img29.picoodle.com/img/img29/...rm_84c0c66.jpg
Avater- the last airbender
Nemam riječi :pray:
Imaju još dvije sezone i igrani film je u izradi
9W1dhqc-JBsS(trailer)
Svakako preporučujem da se pogleda
Ako se netko zainteresirao evo jedan soundtrack
j_VUyISkkKwS :thumbs2:
-
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
= Citat =:
Filleri nisu iritantni? One Piece ima najgore fillere koje sam vidio, al dobro je to da ih ima mozda 10 na 400+ epizoda
Napisao sam da nisu TOLIKO iritantni.
Ti si prvi od koga sam cuo da one piece ima najgore fillere, a samom izjavom da ima 10 fillera na 400 epizoda si u biti dokazao da nisi primjetio da su ostalih ~40 epizoda fillera zapravo filleri.
Inace koliko sam primjetio u one piece je poceo obradivat 1 mangu po epizodi, a ako tako nastave sumnjam da ce uskoro biti fillera.
-
@MAFNi:
Da, ja sam zapravo bio jako skeptičan kad je Avatar tek bio izašao kad ono jedan jako dobar crtani. Ako misliš da je 1. sezona dobra čekaj dok vidiš ostale, posebno konačne dvije epizode... isse, mislim da dugo vremena nisam vidio više pirotehnike od toga čemu sam tamo svjedočio. Iskrena preporuka svima, posebno onim ljudima kojima su izlike japanski jezik i anime stil jer je ovdje sve prozapadnjački, iako je tematika istočnjačka.
E da, jedan moe i edukacijski anime: G.A. Geijutsu Art Design Class.
-
Kako to da mi gugl izbacuje samo torrente toga? :)
Ovo će se gledati, Lakista mod is now on.
-
Naletio upravo na nešto za kroatija:
Tengen Toppa Gurren Lagann - Yoko's Belly Button Version
WHAT IS THIS I DON'T EVEN
-
Gledao bih sad Ayakashi Ayashi i Busou Renkin al nemogu nac di da skinem :(
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Gledao bih sad Ayakashi Ayashi i Busou Renkin al nemogu nac di da skinem :(
Imaš PP. ^^
Inače, spojio sa HDMI kablom TV sa PC-om... nema više maratona sjedeći u stolici :D
-
Dbz ljudi, dbz. Inace, i meni je One Piece malo bolji jer je totalno uvrnut. Naruto, naravno, ima svoju publiku i valjda je gledaniji od One Piece-a i Bleacha zajedno. Obicni naruto je ok, 220 epizoda sa ponekim fillerima. Al zato shippudeen roka, jedva cekam da se dostigne radnja u trenutnoj mangi, sasuke je ono :pray: Amaterasu i sheme.
Inace, fillere uopce nisam gledao niti ih gledam u niti jednom animeu, gubitak vremena.
I da, nabavio The Daughter of Twenty Faces, vrlo dobar uradak!
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Inače, spojio sa HDMI kablom TV sa PC-om... nema više maratona sjedeći u stolici :D
*prijezir*
-
Double post, yay!
Enivej, završio Gungrave. Predivno. Pretužno. Savršeno. 10/10. :cry:
I, ponavljam:
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Raz. Gungrave. Odmah. SAD!
Seriously, znam da ćeš ga lajkati.
Ja sad idem pogledati Mahou Sensei Negima! OVA Shiroki Tsubasa Ala Alba OVA 1, 2 i 3 da se malo oraspoložim, a nakon toga ide Kaiba, i eventualno neki veseliji anime, možda Doujin Work...
EDIT: Odjeb @ ovaj plan iznad, sjetio sam se da sam već nabavio Serial Experiments Lain, a sad sam baš nekako u moodu za to. <3
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja sad idem pogledati Mahou Sensei Negima! OVA Shiroki Tsubasa Ala Alba OVA
:pray: :pray: :pray:
-
Citam ovo sto si rekao.
I umm.
Wtf
edit:
Lol.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
*prijezir*
Jedini je problem što je monitor 4:3 a LCD 16:9 tako da je slika malo izdužena... ali nema veze, nije strašno. Još samo da zvučnike spojim u surround sistem i onda pustim 5 Centimeters per Second <3.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Seriously, znam da ćeš ga lajkati.
Pogledat ću ga jednom, moram bar Darker Than Black prije završit.
Mogao bih čak i Negimu nastavit čitat... stao na 25 chapteru ;_;
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Mogao bih čak i Negimu nastavit čitat... stao na 25 chapteru ;_;
Ja sam zapeo na kraju petog volumea... Chapter 50 ili tako neš. [Nisam sve updateao na MAL, pošto sam par chaptera čitao tiskano na hrvatskom, pa onda par na netu na engleskom... Stvorila mi se velika zbrka u glavi. ]
... A one OVA-e koje sam spomenuo na prošloj stranici, pokrivaju chaptere 176-183, i sad se nemogu odlučiti da li da ih gledam, pošto neznam u kakvom su kontinuitetu s animeom, i hoće li mi spoilati mangu... :(
-
Evo počeo sam sa gledanjem druge sezone Avatara. Samo mi je žao jer sam već neke epizode pohvatao na Nicku prije goduinu dana pa znam neke dijelove :(
-
-
Ipak nisam ni Serial Experiments Lain počeo gledati, nego Doujin work. xD
Trenutno sam na epizodi 7, lol @ yaoi insinuacije. :rotfl: :pray:
Tsuyuri je preslatka i prezakon, iako je zlobna i totalni sadist... Obožavam ju. <3
-
Inače Lain se treba gledati oko 5-6 sati ujutro.
Totalno super atmosfera,posebno ako si izmoren i pospan.
Malo je teško mi se naći u takvoj situaciji,pa sam pogledo onak ... 1 epizodu. :D
-
Završio Doujin Work... Jako perverzan anime... But in a really cute way. 8/10S :)
@Nodakim
Vidjet ćemo... :)
-
Wat, prestigao si me već :o
Dobro da sam na 7 epizodi već tjedan dana XD
Inače da, prilično komičan anime... trgao sam se na sceni gdje je zbrka oko yaoi thinga :rotfl:
-
Oćem još lukija i haruhija :( :( :( :( :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Wat, prestigao si me već :o
Dobro da sam na 7 epizodi već tjedan dana XD
Inače da, prilično komičan anime... trgao sam se na sceni gdje je zbrka oko yaoi thinga :rotfl:
Prestigao sam ja tebe općenito po gledanju animea, za dvije epizode... A sutra za još bar 13, fufufu... :3
Da, yaoi je lulz... Nidouine maštarije, ah... :rotfl: ... A bilo je i par zanimljivih yuri insinuacija. http://apocryphaguild.net/images/smi...e%20Smiley.png
@Hansi
Čitaj mange kujo. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/shy.gif
-
Luka već vidim da ćeš opet pasti nešto od svih tih animeja.
Nemoj,nije zdravo,posebno ne s takvim roditeljima.
-
-
Jer ni sada nisi normalan,kakav ćeš takav biti.
Ne želim znati.
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/shy.gif
-
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Prestigao sam ja tebe općenito po gledanju animea
*madness* ... it's over NINE THOUSAAAAANDD!
Inače, danas bi mogao baš Aoi Hanu završit.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Još nisi? :o
THIS IS UNFORGIVABLE!!1
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Još nisi? :o
THIS IS UNFORGIVABLE!!1
:P
Bio sam prezauzet gledanjem 5 Centimeters per Second na većem LCD-u :)
Čak je i stari rekao: "wow!" XD
-
Predator, tvoje ponašanje postaje lagano zabrinjavajuće(čitaj fanatično), uspori malo, izađi vani prošetaj, okupaj se dok je toplo još, vozi biciklo, nađi curu/momka, nije sve u mangi/animeju :nonono:
-
I ja govorim... ono, spalit će na mozak koliko gleda anime (zamišljam scenu kad pukne usred razreda i počne se derati "Kawaii!!!" na sav glas). :D
-
Ovdje će se čak i Sonik složiti... Zato ja imam mjesečne pauze. :)
-
Lulz, onak, konačno sam uhvatio jedan vikend da mi stara ima posla u muzeju oko neke izložbe, i mogu pogledati nešto animeja na miru, i sad ste svi zabrijali kao da sam otaku... Onak, sutra mi staroj to završava, i ide na godišnji, i plus toga mi je škola... Bit će dobro ako uspijem pogledati jednu epizodu tjedno. ;_;
@Arby
Nebrini, nemam ja na što spaliti. :)
Inače, izašao je K-On! special 2, funneh. :)
A anime koji ću sada početi gledati jest:
= Citat =:
Yami to Boushi to Hon no Tabibito
http://cdn.myanimelist.net/images/anime/8/9140.jpg
Genres: Adventure, Mystery, Ecchi, Fantasy, Magic, Shoujo Ai
Synopsis: Hatsuki is a highschool student living alone with her classmate, Hatsumi, who she has a huge crush on. On Hatsumi's 16th birthday, she is suddenly surrounded by green light and disappears in front of Hatsuki. She manages to follow Hatsumi with the help of a being resembling a fat baby chick (literally), ending up in a place called the Great Library, which is full of different worlds stored in books. Hatsumi wasn't there, though, so the search for Hatsuki's great love begins and involves traveling from book to book.
-
Ma samo Legend of the Galactic Heroes, anime je tako dobar da mi je full drago kaj mi ga je Arby spomenuo. Totalno epic!
E da, bacite oko na Kaibutsu Oujo, odnosno Princess Resurrection ;)