Da, bas mozes witcher i fallout3 usporedjivat...
Printable View
Da, bas mozes witcher i fallout3 usporedjivat...
zaš neb mogo, več jesam..
Mislim da su time pretjerali. Pokažiute mi kada je pištolj 10 mm kalibra mogao otpiliti glavu sa tjela.
Ma nisam ni ja očekivao nešt previše realno, ali je to ipak previše.
bezveze mi igra.. jedino je dobro kad mi se cimer dere po sobi: kako sam mu glavu otkinul eeeee... glavuuu sam mu razneseeeeel... harharhar noga mu se otkinula a u glavu sam ga pogodil, bloody mess je zakon..
2277
počeo malo igrati, inače još nikad nisam igrao fallout ni prvi ni drugi
malo mi je priča nategnuta, došlo je između nuklearnog rata 2077? između koga, rusa i amera?
vidim ima i elementa popularne kulture iz 50' godina 20 stoljeća, ma sve me pomalo buni to
nuklearni rat je izbio u toku hladnog rata i radnja je u trici negdje oko 2277.Muzika,objekti i te stvari su ostali u duhu 60'.
Pa dobro si se sjetio, a ja nisam ni na to pomislio. Dakle Vault 101 je zatvoren 200 godina znači da su zadnji ljudi u njeg ušli 2077, ako je u igri 2277 godina. Ali kultura je ostala kakva je bila 1950 što nema nikakvog smisla.= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
sigurno postoji neko logično objašnjenje za to!
čekamo...
meni je igra predosadna....igrao nekih 2 sata i bok....
Kako bih volio ovo zaigrati, joooj...
Ali sad se igra Dead Space.
Inače, objektivne ocjene za igru?
Meni se j ne da igrat da ti dam neku objektivnu igru. Ne privlači me da igram.
Ja je planiram odigrati u dvanaestom mjesecu, ali samo ako izađe Patch za nju. Glupo mi je igrati Bethesdinu igru koja nije zapatchana kako spada. Ali također jedva čekam.
Iskreno, fanovi su već sredili crasheve i zvučne probleme... stvarno se zapitam koliko neke kompanije moraju vijećanja održati prije nego li puste patch, a neke to naprave odmah praktički dan nakon izlaska igre (još posebno kad je odmah postalo vidljivo da F3 ima probleme sa stabilnosti kod PC verzije).
odigro sve side questove i main quest , igra je fakat odlicna, al sad želim igrat nešto šareno i živo, oblivion here i come.
Kaj znači da postoji neki Unofficial patch na netu?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Tako nešto, više kao fix... postao sam link nekoliko stranica prije (ili više, ne znam koliko se u međuvremenu natuklo).
Meh, na 117 stranici sam odustao od traženja :| :D
Kada dođe vrijeme za igru, onda ću googlati za tim fixevima. Do tada možda izađe i official patch + dodatni unofficial...
Ono sto govorite o kidanju glava, tako se isto dogodi da neprijatelj prezivi rafal iz automatske puske u glavu, a 10mm pistolj mu istu raznese u stotinjak komadića. Sve ovisi o skillu i oruzju iz kojeg pucas. Ipak je ovo RPG, a ne FPS pa se ne moze ocekivati realne ozljede.
Mene takodjer zanima ovo sa izgledom iz 60-ih godina. Netko je par stranica prije rekao da je nuklearni rat bio tijekom hladnog rata, ali nije. Iz prijasnjih igara (fallout 1 ili 2) se moglo saznati da je rat trajao 2 i po sata (to sigurno nije od npr 1960-2077) i plus toga neki likovi u falloutu pricaju o predratnim letecim osobnim vozlima. Dalje, u igri se osim unistenih starih auta i motora moze vidjeti takodjer neka cudna auta (otprilike kao futuristicka auta kakva su se zamisljala u sezdesetima). Takodjer sam u tehnoloskom muzeju unutar igre vidio neku maketu nekakvog helikoptera (moderniji od danasnjih) koji sam kasnije vidio kad me gonjao enclave. Atomska bomba u Megatonu stvarno izgleda ko bomba, dakle nije raketa kakva bi se koristila u 2077.
Ima tu jos dosta sitnica pa me to dosta zbunjuje. Ako netko moze objasnit, bilo bi mi drago.
Inace, dobra igra :thumbs2: sad sam osmi level, combat armour i combat helmet (za sad) i kuca (u megatonu).
Nije bitno zašto izgleda kao da se odvija u šezdesetima, sve dok je atmosferična.
Ne zalim se na atmosferu, samo je sve to malo zbunjujuce a objasnjenja nigdje. Pogledajte onaj nosac aviona (rivet city) i avione na njemu (vraga 2077, nisu ni mlazni).
Valjda su se u bethesti odlucili na alternativnu povijest od šezdesetih pa dalje...
Pitajte Fallout Wiki, ona sve zna -> http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_world
8)
Pročitati, ako vas već zanima taj svijet.
Kada će patch za Fallout 3. Ima hrpa bugova za PC verziju. See hereSI već ih se par dogodilo meni.
prije bih rekao da je izgled iz kasnih pedesetih godina nego 60'= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
i taj nuklearni rat je trajao 2 sata? ja mislio 2 godine
ee i to za predratnim "letećim vozilima" pričala je neka baba u megatonu, govorila je da su to vozila slična autobusima kupiš kartu i odvedu te bilo kamo u svijetu, a i vidjeli ste u megatonu olupine aviona, krila, trup, rep, mlazni motor, mislim da je ta baba govorila o običnim komercijalnim avionima, a ne o osobnim vozilima
ma nemam ja vremena da to igram....glupa škola.....nisam baš daleko došo......ako negdje zapnem nadam se da mi pomognete...... :rotfl:
To je NUKLEARNI rat. Za uništiti drugu naciju potrebno je samo nekoliko sati da raketa poleti i sleti na neprijatelja.= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
znam sve o tome, mislio sam da je usput došlo do sukoba vojski! :)
ali mislim stvarno, rat je bio prije 200 godina, pa ljudi bi se barem malo organizirali i živjeli kakvim takvim normalnim životom, a ne u onoj rupi od megatona i slično
ffs, bio je nuklearni rat, ako se do 3123 godine vrati u normalu bice dobro.
A, ovo sa izgledom 50-ih
kao sto sam rekao, alternativna povijest od 50-ih pa nadalje.= Citat =:
Fallout world was more or less what the people of the 1940s and 1950s thought things would be like in 2077.