Ako neki od UB timova izgubi jel pada u LB ili in je gotovo? Also, koji med Navi vs DK u 2:30 :D Vec san se prepa da cu zbog izlaska sve propustit :3
Printable View
Ako neki od UB timova izgubi jel pada u LB ili in je gotovo? Also, koji med Navi vs DK u 2:30 :D Vec san se prepa da cu zbog izlaska sve propustit :3
wb pada u lb
lb ispada
ako se ne varam jel, rade pricekaj ove kaj to vise prate.
kada to pocinje po nasem? sad nocas u 2:30 ili u subotu u 2:30 ujutro?
Subota u 2:30, znaci vecer s petka na subotu. Mozda pogledam i onaj u 18:30 ako ne budem trcat ali sumnjam. Sta ocekujete? Orange nisan pogleda nijedan gejm, ali LGD jesan pa cu stavit nijhov prolaz i to cak 2:0, coL vs Zenith ce bit gusto, reka bi 2:1 za Zenith, iG vs EG 2:0 za iG osin ako EG ne pokazu nesto ultra ludo ili iG napravi masu pogresaka :P, DK vs Navi se stvarno nadan u Navijev prolaz ali mislim da ce bit tesko i gadno :D. Sta se tice LB, mTw, EH, TongFu i zadnji stvarno ne znan, oboje su podjednako traljavi ali mislim da ce se Darer iskoprcat nekako :D.
Nadam se da će compLexity pobijedit, pratio sam ih najviše.
www.youtube.com/watch?v=BrOF55LAnqc&t=07m54s
neki kazu da ce se nakon matcha automatski otvorit livestream i pokazivat igrace.
isteko edit https://twitter.com/#!/Cyborgmatt/media ... m%2Fap9lkjS:) meepo
isteko edit :D https://twitter.com/PurgeGamers/status/ ... to/1/largeSpozornica
GABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABEN GABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABEN GABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABEN GABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABEN GABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABEN GABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABEN GABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABEN GABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABEN GABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABEN GABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABENGABEN GABENGABENGABENGABENGABEN
Jebote bog ljepo su organizirali.
http://boards.4chan.org/vg/res/12984346
USAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSAUSA
Col je jebeno dobar.
Zenith jebeno suxa.
posro se zenith po colu game 2 sa waterniggerom
Zenith je jebeno dobar.
Col jebeno suxa :D
waterniggera carrya i game 3, sad ce navi-dk, tobi casta, kent veit
Col jednostavno nadigran, iceiceice baca predobre sunstrikove.
mhm, odlicno igra zenith sad, al igraju protiv lgd-a iducu
sad je iG protiv EG
zenith psoteno rasturio. svida m ise njihov stil igra nije onako dosadan farm farm farm sa svima po 60min dok carry nemre soloriat icjeli njihov tim
Ferrari 45-30, bulba 16/10.
I dobio je kill ferrari.
Gabe ostario :'(
gg, sad ce navi
Jel ovo prvi ili drugi gejm???
Dendi sto uradi :D
pogledaj clg zadnji match. onda sma zaspo ko stoka
navi je pokazao nesto, pudge insta ban :P1. game rejp, 2. game raped, 3. game rape
Ja san samo navi pogleda, dosa od vani taman kad su poceli i nakon 3. gejma nisan oci moga drzat otvorene :3 Zaj mi je malo mTw-a, ali jebiga ocito nisu na razini ili nisu spremni ili nesto trece. Jedva cekam iG vs Navi :D
danas clg otvara
Benajte morflinga i gg!!! Koliko sam skužio! Do sada!
da stvarno ne kontam zasto ga ne banaju.. tako op heroj jednostavno ima previse escape spellova s kojima moze lako farmat i kad ufarma ethernal nemozes nista
nek ice jednostavno stavi da se nemoze morphat str dok si stunan i bit ce ok
Bruno kralj.
legless strat
0 lags > 18 legs
also darer-god
Im a tiger! Grrrrrrrrrr xD