Uzeo Return to Castle Wolfenstein, Rogue Trooper, Prince of Persia: The Two Thrones i Xeri giftao CS: Source
Call it a day
Printable View
Uzeo Return to Castle Wolfenstein, Rogue Trooper, Prince of Persia: The Two Thrones i Xeri giftao CS: Source
Call it a day
JEJ!
Mislim si ubosti Dragon Age Origins Ultimate... To nikad nije bilo na većem sniženju od 50%, a vjerojatno i neće, zar ne?
Moguće da neće, ali je isto tak moguće da ga ti danas kupiš, a oni sutra udare 90% popust :D.
Osobno ću čekat do 2. siječnja i uzeti neke naslove ako se prije ne pojave na daily dealu. To preporučam i tebi osim ak ti je baš sila da sad kupiš.
Tak ću i ja napraviti, ali sumnjam da će ove igre (akcije do 02.01.) doći na bolji deal nego što jesu!?
Zašto ne? LIMBO npr. je cijelo vrijeme 50% off, a prije koji dan na daily dealu je bio 75% off.
A strpi se do drugog januara, nista te ne kosta
Onda super, mislio sam da ove imaju fixnu akciju tokom blagdana.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Znaš da ti je dobro krenulo kad jedan achievement uopće nije dostupan u našoj regiji.
Baš sam to sad provjeravao, nije mi bilo jasno :).
Kao da je to neki problem= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Je ako igraš igre. :eyebrows:
A mozes i ovako
steam://install/36630
Ice burned. :(
Pda, sam promijeniš .com na .co-uk
Hoće netko igru Altitude za ugljen? Mogao bi Kid A posuditi dva komada i ovako ima previše.
(Kad će više neki izazov za Skyrim, niti jednu igru koja je dosad bila nemam.)
http://i.imgur.com/zn5n3.jpg
krenulo me opet
2 kupona i 15 coala zasad :(.
Ja sam danas dobio Cyan Complete PackS.
Ako netko zeli trgovati kuponima i ugljenom, imam:
-75% Risen
-50% Railworks 3: Train Simulator 2012
-50% Blood Bowl: Legendary Edition
-50% Uplink
-33% na Valve igre
-10% na Konami igre
Dam ti Skyrim za tih 5 dragocjenih kupona. Moze?
To je zasigurno sarkazam, a i da nije, Skyrim već imam...
http://steamcommunity.com/id/6laurun6/games?tab=all
Nije sarkazam a uostalom sta fali da imas jos jednu kopiju.
Pazi, dobices igru u vrijednosti od 50 eura za nesto sto svi mogu nabaviti dzaba
Dam ti ja 8 coal-a?! (trenutno imam 7 ali imacu uskoro 8 ) :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Dajem 7 coala + napokon prihvaćam tvoj friend request na fejsu.
@Kid A
Ti očito tu vidiš priliku, koju ja ne vidim...možda jer se motaš po steam gifts krugovima...
No, nema veze. Dodatni Skyrim mi zbilja ne treba. Ako imaš koju igru sa moje wishlisteS(osim Keena, kojeg ću kupiti ovih dana), tvoj sam čovjek.
Eto, možeš proći puno jeftinije!
Ok onda, kupim ti Anno 2070 za tvojih 6 kupona. Moze?
Ja dobih FlatOut: Ultimate Carnage, ali to stvarno nije moj tip igre. Ima možda netko da ju želi? :)
EDIT: [s:11gq3xqo]Pričekati ću do navečer, da vidim je možda ima još tko da ju želi. Ako vas bude više, budem napravio giveaway na SG-u. Ako ne, ide Kistri.[/s:11gq3xqo]
EDIT_2: Oke, napravih SG giveaway, svi koji žele ući neka me PM-aju ili pitaju na Steamu za link. :D
Ja :D= Citat =:
Izvorno postao Grim
It's a deal= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Isuse boze.
Jel ti stvarno mislis da mozes dobiti bilo stoSza te beskorisne kupone, a narocito igru od 50 eura?
Kuponi ti vrijede tek od januara tako da ne vidim logiku da ih itko sad trejda i ono, traju ti svega dva mjeseca.
Jos uzmi u obzir da nas 99% ovdje uzima igre samo kad su na nekom popustu (a kuponi se nece moci primjeniti na daily deal igre ili bilo kakve druge akcije).
+ svi i njihov pas imaju jebene kupone i ugljene.
Ti trazis da ti ljudi kupe igre za nesto sto svi vec imaju. Ne znam ono, nemam rijeci