Jeste. Bio bi i red da konačno dođe neka prava igra na iPhone pa da polako postane igraća konzola kako bi to Weki rekao.
Printable View
Jeste. Bio bi i red da konačno dođe neka prava igra na iPhone pa da polako postane igraća konzola kako bi to Weki rekao.
sQI92P8MPhU
pogledaj... a ni jedinica ne kaska previše za dujom... osobno trenutacno prelazim jedinicu, kasnije cu duju... također, ima i za android...
Dvojka je izašla :O Jedinica mi je genijalna :pray:
Jedno pitanje.
Imam IOS 4.2.1 sa novim bootromom i želio bih isprobati tethered jailbreak, bar da vidim kak to sve izgleda. E sad zanima me, da li će jailbreakanjem baseband uređaja ostati isti ili će se updateati na onaj koji koristi IPad?
prije samog pocetka procesa JBanja, kada upališ redsn0w imaš tamo opciju put iPad baseband, ili nešto slično... ti staviš ili ne staviš kvacicu, ovisno o volji... i da, SEJVAJTE SHSH FILEOVE!!!
edit: http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios ... -to-guide/
:P
za sada, ima samo za mac, ali uskoro ce i na PC...
Drage volje bih ih sejvao da imam Cydiu.
ne treba ti cydia, imaš tinyumbrellu... spremi na komp...
pa ja mislim da ti netreba cydia da sejvas to?
kupujem!! :D
jos ak dode bijela :D
ako se antena može još izvući.......... :D
Ljudi moze pomoc? Kupio sam novi Iphone 4 iz T-coma i ne uspijevam da ga aktiviram...stalno pise no sim installed i takodje isto to pise na itunes-u...karticu sam probao sto puta stavljati na drugaciji nacin ali ne prihvaca je... ne znam vise sto da radim...da li je problem u kartici odnosno da li je potrebno staviti neku njegovu prvo pa tek onda ovu moju? :( :cry:
moras ga aktivirat s karticom od tcom-a, za bonbon nisam siguran, al trebao bi moc...
jedino od t-coma i imam karticu i opet nece... :cry:
Jesi prije imao broj na običnoj SIM kartici pa ga prenjeo na mini SIM ili si uzeo sve novo? Ako si prenjeo broj, moraš pričekati da ti deaktiviraju staru i aktiviraju novu karticu!? Ako to ima veze sa ovime što pričaš.
Ako ništa drugo, odnesi ga pod garanciju. Ali ne u servis tako da moraš čekati, nazovi službu za korisnike i dogovori termin kod njihovog tehničara. To ti na licu mjesta naprave u roku par minuta.
Telefon je nov ali sim kartica nije,imam je vec godinama i nisam nista radio s njom(ako to mislis)...
nista,ipak cu onda odneti u T-Com pa cu vidjeti sto ce oni reci...
Sad si me izgubio :D Imaš iPhone 4 i godinama staru SIM karticu!? Pa u iPhone 4 ide mikro SIM kartica koju si trebao tražiti uz uređaj (bilo novu ili da ti prebace stari broj na mikro SIM). Obična SIM kartica fizički neide u taj mobitel.
Ali OK, nije bitno, možda trebaš samo tražiti da ti aktiviraju tu novu mikro SIM karticu.
micro sim? :? a pa šta su sad izmislili ti idioti...
daj nemoj srat da si pokušavao ugurat staru sim karticu unutra, al bez onog malog "stalka" za micro sim karticu... ahahhahahaah xDDDD
Glupiraju se. Samo da zajebu ljude pošto se dam kladiti da su mogli dizajnirati taj telefon da stane standardna SIM kartica u njega. Ali neee, oni žele da ljudi koriste samo iPhone/iPad i kad ti baterija krepa nemreš niti zamijeniti bateriju, a bome niti ubaciti SIM u drugi mobitel u nekom hitnom slučaju :( Možeš, ali moraš imati adapter - MikroSIM to SIM :(= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
http://www.bug.hr/_cache/e705aa79a1f...df51bc2ca1.jpg
Nisam znao da treba traziti micro sim karticu jer sam mislio da ide kao kod Iphone 3GS-a normalno,ali eto...trazicu sutra u T-com-u da mi daju tu micro sim karticu...
Oni inoviraju i prvi koračaju prema budućnosti, kao i uvijek. Vjerujem da su iste reakcije bile kad je predstavljen prvi telefon s mini SIM-om, umjesto ubacivanja cijele jebene telefonske kartice u telefon.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Za max dvije-tri godine, svi telefoni na tržištu će koristiti micro SIM standard.
ma daaj nek se gone... šta im toko znaci malo manje plastike. sad mi se opet zgadio iP4 xP
ova kartica me 6 godina besprjekorno služi, a ovi moraju izdrkavati svoje gluposti.
U taj višak plastike danas stane mikroprocesor mobitela.
2 riječi: backwards compatibility
Hvala Bogu pa mobiteli još uvijek nisu veličine sim kartice pa mi to malo prostora koja zauzme plastika neznači amabaš ništa.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
ma pitanje je vremena prije nego što to svi pocnu furat...
ma je iako nevidim neku veliku potrebu za time, kao ni za 4G mobilnom mrežom zbog koje je valjda to uvedeno.
treba tezit prema necem naprednijem, a ne dovijeka bit zadovoljan necime, bar što se tehnologije tice...
To me sjetilo na priču kad je Apple izbacio floppy s računala, pa su svi govorili da nisu normalni.