I ja također :(
Printable View
I ja također :(
Ja (zasad) ne, ali usro sam prvi blok tako da mi je cijela ova godina zasad fail.
Iskreno, ja do prije par mjeseci ove zime nisam znao što je ralica :)= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Toliko ima snijega u nas :)
znas onu foru. "i opet prodje peder sa grtalicom..""sta ti je to grtalica""ma ovaj bog, ratrak:D". Zlocesta djeca brijem. znam da im je gg sou bio.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Bičam na cheatere u online Fear combatu...S:twisted: :twisted:
Bičam po zlatarima, 250 kn za ugraviratiS"Sara" na jebeni medaljon, majku ću im da jebem. :(
A Grime, meni je to bilo 50 kn, na gotovu narukvicu :(= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Mogla sam ti i ja nešto, imam CNC doma.
Ok, zašto imaš CNC doma? :)
Obožavam strojeve :oops:= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Pomoću njih radim neka svoja djela (radove). Inače sam znala bušiti neki rad na pleksiglasu po par mjeseci, al me zglob počeo zabrinjavati, i taman se poklopilo/vremenski da sam čula za CNC, i kad sam vidjela šta sve radi, skoro mi je srce stalo od uzbuđenja :oops:
Tako da ga sad imam doma.
Koji model?
Odkud bi ja to znala, mislim da nema modela, nisam ga kupila u dućanu, nego po narudžbi.
dakle:
Obradivost površine 600x600 mm, jačina motora bušilice oko 30 000 okretaja (za lakše materijale-drvo, pleksiglass); i software za 2D i 3D graviranje, sve kako mi je potrebno...
Daj pikni neki rad koji si napravila s njim :)
Evo jedan rad.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Na dan kada sam imala izložbu slika, Jimmy Hendrix je imao obljetnicu smrti, tako da u njegovu čast sam napravila ovu slikicu (i na nagovor frenda koji je bio sa mnom na koncertu-tribute to Jimi Hendrix i rekao je da neće doći, ako ne napravim Jimmy-a xD)
IN MEMORIAL :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Na stranu "memorial", ovo rula.^^
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
A zajebala sam se, tek sam kasnije skužila da je zapravo : in memoriam :P= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
A onda je već bilo kasno... :(
Eh, kad nikad ne provjerim jel točno, a žurila sam se... :D
BTW: Thx boys ^^
Eh, da si učila latinski znala bi da je In prijedlog koji dolazi s akuzativom, a akuzativ od memoria, -ae, f. je memoriam...
Inače, lijep uradak! :D
Ontopic: bičam po snijegu. Prvo mi je bilo kul, ali sad više nemogu hodat do stanice autobusne :(
Nisam učila latinski (kao što se može vidjeti iz priloženog) :D= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
...Hvala ti LinkEX(:
edit: Bičam po McPingvinu ...
Wait, wut? Pa nisam ti ja ugasio plin u kuhinji :/= Citat =:
Izvorno postao angel eye
piva u nedjelju?
[quote=McPingvin_v2.0]Wait, wut? Pa nisam ti ja ugasio plin u kuhinji :/[/quote:3lomfze6]= Citat =:
Izvorno postao "angel eye":3lomfze6
Kuhinja, kuhinja, kuhinja, kuhinji, kuhinjama, kuhinje
Kuhinjo!
KuhinjarE
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
OT. pingu piva u nedjelju?
A, to, ne. Ispit u ponedjeljak, utorak i srijedu. Ne idem van, vani je zlo neko.
sam jos jednom reci da ti dugujem! :yuck:
Duguješ mi hektolitre gaziranih pića :>
Bičam po AutoCAD-u. Jede govna, pička mu!
Sad mi se krešao PC. ='(
Ali, ima drawing recovery <3333333333333
Bičam po faxu. I failed miserably. And I'll fail again and again and again and...