Nekako čudno? Nemoj zezat haha? :D= Citat =:
Izvorno postao blood4me
De pa aj bar onda ondi u Drop B tuning kad već imaš 12-tice pa idi svira Flejmse :P
Printable View
Nekako čudno? Nemoj zezat haha? :D= Citat =:
Izvorno postao blood4me
De pa aj bar onda ondi u Drop B tuning kad već imaš 12-tice pa idi svira Flejmse :P
Haha ma nek bude ovak kak je, tak i tak za dva-tri dana idem u Zg pa cu valjd kupit devetke :D
Inace, koju ti gitaru imas? :P
http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-a...96638_8515.jpg= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Ovog ljevo sam prodo, njega više nemam :D
Sada je tu samo Jackosn DK-2 Pro na kojeg sam stavio SHR-1 Hot Rails (i imam osmice na njemu)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-a...96640_9039.jpg
Inače ako neg zanima kako sviram, samo nek me nažica i budem aploudao ^^
DO IT!
edit: onak, ko da neznamo da jedva čekaš da nam pokazeš Herman Li poteze... :D
Haha :D= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Aj evo saću uploadati u EDIT-u posta, samo nek mi neko kaže di da aploudam video osim jutub a da se može vidjeti vamo na forumu u prozorčiću ili baš moram na jutub, jelda? :(
Jučjub jedino...
Ok malo je problema bilo s ovim, videji u idućem postu
Buhu, stavil si na 'private' pa nebremo gledati osim ako smo ti frendači na jubitou :(
Evo živi bili pa vidjeli :D
Ovo je malo prozorčenja i pokazivanja šta se sve može, ovo nema veze s glazbom, više s tehnikom (improvizacija ofc)
A ovo je nešta od Jani Limatainena + nešta malo improvizacije u Harmonic Molu
Eto :D
:shock: :shock: :shock: .... Sad sam fakat zavidan, osobito nakon drugog videa.. hammer on/pull of skill moram nabrijat do jaja....
:pray: Ti si moj bog, Lorlone xD
Dejm, i wish i can play guitar like that.. ja nemog izmijenjivat brzo G i D akord a kamoli ovo T_T
Osmice, a? i ja cu si ih kupit, sad sam na dvanaesticama, ima nekako zesci sound ali je svirat, ubi boze..
Inace imam Cort G260(novija verzija sa seymour duncan designed pickupovima, zvuce mal blueasasto, aj ocu hardrock/metal sound..) pa zato kupujem emg ili tako nesto :P
btw. jesi samuok iliii?
Prebrz si za kameru :D
lol da xD
a daj neš melodično odsviraj
Očemo Dregonfors! (Ne 'Kroz Vatru i Ognje')
GO GO GO!
A ovo je nemelodično? :/= Citat =:
Izvorno postao flander
Pa, da. Ovo nije melodija, nego izdrkavanje :D
Istina, ali ako može odsvirati ovo, može i većinu ostalog.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
= Citat =:
Izvorno postao Insert
netreba nužno znaćit
Točno to. Vidio sam lika koji isto tako svira kerefeke, a nije znao primiti A akord :)
da se razmemo neam ja niš protiv njegovog sviranja, yeslittleduck to impresivno izgelda, ali daj nešto da srce para :D kako curu neku impresioniraš ? :D
sweepa joj po dlakama na picki.
Tera, preloš si već predugo vremena...
Pa lijepo sam napiso da sam pokazivo samo skill sviranja a ne glazbeni skill općenito :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
I da jebote znam uvatiti A akord :/
I de ajde. Vi stvarno mislite da nisam u stanju odsvirati Smoke on the Water ili Back in Black? :D
Izgleda da jedini koji je neš pametno zaključio iz ovih videa je Insert:
A kako impresioniram curu? :D= Citat =:
Izvorno postao Insert
Pa nije da se koristim gitarom za to, ali jednom je bila situacija di sam odsviro Kissing the Shadows solo i reakcija je bila i više nego dobra (dobio sam pice, jaaaaaj, ok nisam, zajebavam se). Kasnije sam bio uzo clean i laprdo neke glupe akorde, melidijice, bluziro, baladiro i tako...
Ugl đizs fakin krajst, znam vatat akorde i svirat nešto što LIJEPO zvuči :?
Samo što eto ja preferiram da razvalim tehniku kolko mogu tak da onda skidanje pjesama bude lakše :D
Sori, ne tvrdim ja da ti ne znaš, nego samo govorim da to što netko sweepa ne znači da dobro svira :)= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Ništa protiv tebe :)
ma ne neg mi se neda opce pisat normalno. forum nema uopce hostilnosti i dosadan je :(= Citat =:
Izvorno postao Feanor
:pray:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
inače neznam jel ovo normalno, al što više vrijeme prolazi to manje sviram, jednostavno nemam neke motivacije :/
inače jel može neko reč odakle krenut učit glazbenu teoriju pošto o tom nemam pojma..
isteko edit, a zaboravio sam pitat, kako se radi PM(palm mute, ne?)
pretpostavljam da bi nekak trebo muteat žicu dlanom ili? :S
sviraj rostilj od hladnog piva, kad pogodis zvuk, bit ce ti sve jasno.
ubiti samo dlanom lagano pritisnes zice da se zaustavi zvuk, nista tesko.
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Pogledaj ovaj video, mozda pomogne.. zapravo je jako lagano.. samo stavis zadnji dio dlana ruke tamo malo(za vise sustaina) ili puno(manje/bez sustaina) ispred bridgea na zice i toeto :P
Pogledaj i ovaj video, cini mi se da taj cilja na metal xD
trebao bih preporuku neke akusticne gitare za pocetnika i da se moze nabaviti na podrucju Sl. Broda/Osijeka