Ček, zar nisam ja rekao ako je Price živ da ću nick na forumu promijenit, ah gaddemit, što se mora se mora. :(
Printable View
Ček, zar nisam ja rekao ako je Price živ da ću nick na forumu promijenit, ah gaddemit, što se mora se mora. :(
Grime(cpt Price) može jedno pitanje, ako si pročitao onaj članak.
Kako sam još mlad, neznam engleski baš perfektno. :D
Te stvari za download neće bit obavezne za igru, nego izborno ako želiš, po ovom što piše?
Naravno, ako do toga dođe.
Neće biti obavezne, ako hoćeš si uzmeš, a ako nećeš nemoj. Ali akoSto bude, dobije se poveća količina dodatnog sadržaja, a meni se najviše sviđa potpuna kostumizacija lika, sama pomisao biranje izgleda lika od lica do odjeće je užasno awesome, ali ipak pretjerivanje jer bi trebalo biti besplatno, a ne tjerati nas da to kupimo iako smo već dali 10% više od standardne cijene za igru.
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
= Citat =:
Kako te se dojmio MP?
Igru kupujem čisto radi aspekta zabave, tako da me to zanima :)
Nisam ga još zaigrao i neću još mjesec dana (jer bi mi izazvao preveliku ovisnost), ali vjerujem da je užasno dobar.
Da i mene to zanima Grime?
El klinjo jbt zbog ovog potpisa sam zabrijao da mi je pixel crko xD.
Edit:Grime pametno pametno,haha,bilo bi nam loše kad bi odjednom igrali MW2 i DA:O,nebi znao što igrat :).
Ma ja ću zgrabit taj key što prije, dok ih nije ponestalo, a osim toga nemogu dočekat :)= Citat =:
Prvo prelazim SP pa se onda lagano bacam na multy...al nema previše vremena od ove škole...
Ne shvaćam kako W3DR4N može nabacit partiju kada mu se da, čovjek ima jaku volju kada se samo tako može oduprijeti "još 5 min" efektu.
cpt. Price će postojati dok je coda
Nadam se, pošto je najkulniji lik u igri ikada. :D= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
E baš lijepo što spoilate ^^
Mislim, meni niste, ali nekom drugom...
To da je Cpt.Price ostao živ nije spoiler, to su već svi znali prije nego što je igra izašla, nevjerujem da će Infinity Wards ikada ubiti Prica, pošto je i njima prekulan. :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Zar je netko i sumnjao da je živ? :)
Hebiga, brijao sam da nije to poznato, nvm then. ^^= Citat =:
odigrao sam SP,onako,mlak jee,ne kuzim zasto svi svršavaju kao da je nesto najbolje na svijetu,cod4 SP mi je bio bolji,makar ima i u ovom predobrih misija kao ona na snijegu sa priceom i jos par,trajnost je uredu ali replay value ne postoji.
Probao sam i nesto special opsa sam i zbilja izgleda fennomenalno,ono kad mmoras patrole izbjegavat sa silenced M14,zbog toga budem nakon nekog vremeena vjerovatno i kupio key.
"dovoljno love" je nesto potpuno nepoznato IW-u.= Citat =:
Sad što sve više igram počinjem uviđati kako su neke misije kopirane iz prvog dijela Primjer:
EDIT- dodao "neke" ^^
http://xbox360.ign.com/articles/104/1044965p1.html
sve mi se vise cini da cod za par godina bude postao kao wow :(
World of Modern Warfare :pray:
Bezze što će naplaćivati, al ajde, barem vjerojatno nećeš morati uzeti ako neželiš.
Ako misliš da je takvo nešto nemoguće i nepoželjno, slobodno baci pogled na War Rock ili recimo noviji MMOFPS Alliance of Valiant Arms. Ima tu tržišta i zainteresiranih ljudi, a bilo bi i još više kad bi se pojavila igra koji nosi CoD u naslovu. Za vas ostale strahomlate... raspitajte se što je to DLC.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
@Constantine:
Složio bi se da prethodnik ima bolji SP. Možda MW2 ima bolje strukturiran i ispoliran, ali nema onog "... wow" faktora koji je MW1 imao. Meni barem.
a i kraj coda 4 je meni nnajboljji trenutak u nekoj igri uopce,dok je u cod6 mlak.
Meni je pak obrnuto, MW2 mi ima sp kampanju točno na kvadrat bolju neg jedinica. Možda napetiju, zanimljiviju...šta ja znam. Uživancija je jedna i druga. Ovdje je sve nekako brže to izvedeno, rijetko koja igra se može time pohvalit. Kak igram mw2 kampanju tak i paralelno prašim i mw1.
Ma znal sam da bu igra godine :( .
Igra je dobra .Ima nekoliko odličnih misija . Samo kaj su opet sve iskopirali.Puno je motiva povučeno iz filmova Black Hawk Down ( pucanje iz srušenog helikoptera , konvoji kroz grad ) te iz The Rock koji je bezobrazno prenesen u onu misiju bijega iz zatvora.E sad je pitanje da li je gaming na PC-u u banani kada ovakava dobra ali plagijatorska i ponavljajuća igra ponovno postaje igra godine ili sam ja fulao ceo fudbal.
Ak je tako daj bože da ih ima čim više. Tu je pravi adrenalin, tu je prava akcija, nema ništa bolje od toga da te metnu u helić koji je na zemlji u komadima a oko tebe ruseki pucaju. To se traži. Treba uživat u igri, a ne tražit iglu u plastu sijena ili nekakve plagijate. Koga briga, da je tako onda bi danas ama baš sve bili plagijati.
I razlog zašto ljudi nemogu uživat u nekoj igri ili filmu, samo traže nepotrebne stvari. Kaj se mene tiče nek toga bude čim više, ideje i primjeri su praktički nepresušni. Inače, od kad je igra došla još nisam prešao sp, uživam u igri maximalno kolko je moguće ^^ Ako i nebude igra godine, bit će igra godine u svom žanru. I ovo kratko sp iskustvo je nešto kaj ne doživiš svaki dan. Naravno, to je samo moje mišljenje. Znam da već mjesecima nisam uživao u nekoj igri kao što je ova. Čak od vremena MW1. A po mom mišljenju samo rijetki može napravit takvo nešto. U ovom slučaju IW.
Meni je zabava na prvom mjestu, a kad znam da mi se dignu sve dlake koje se mogu onda znam da je to pravi pogodak.
A MP...to je pak druga priča u koju se neću uplitat niti se tiće priče, atmosfere i izvedbe sam igre.
heh po meni mw1/mw2 SP owna jednog overrated HL2 i to puno puta
Nisam još odigrao, stigao sam na misiju iza one na pavelama Ria...
Oduševljen sam za sada.
Prvo, zabavno je, drugo ima mnogo onih akcijskih cool scena.
:thumbs2: