I izostavimo li visoku mjesečnu pretplatu, po meni najveći problem igre i razlog zbog kojeg je nikad neću zaigrati.
Printable View
I izostavimo li visoku mjesečnu pretplatu, po meni najveći problem igre i razlog zbog kojeg je nikad neću zaigrati.
"For everyones info this did happen to wow. For anyone who didnt play wow at release it didnt have pvp it didnt have an end game and its questing was boring. People need to quit complaining and either leave or stick with it. Sick of hearing people ***** about **** they dont undertand. "
^^
Jedini problem je što je ova igra izašla 6 godina nakon WoWa pa je usporedba nevažeća, jer su takve stvari i problemi trebali biti riješene prije izlaska igre.
Srećom su stvari krenule nabolje pa i "veliki" MMO-ovi prelaze na free to play.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Sa mogućom kupnjom itema naravno, što je meni sasvim u redu, ako će neki naivac financirati igru, nek ima najjače iteme u igri.
To sam mu i ja rekao na chatu. Danas je konkurencija na području MMO-a golema, da ne spominjem sve besplatne alternative. Ako želiš opstati, moraš biti brz i efikasan te u početku ukloniti mnogobrojne potencijalne probleme. Da se razumijemo, TOR je došao na tržište u odličnom stanju za jedan MMO, no i dalje mu fale neke važne stvari.= Citat =:
Baš me zanima kakva će biti situacija nakon prve velike nadogradnje koja će biti live za 2 dva dana.
Po pitanju samog gameplaya i nemam nekih primjedbi, štoviše, igra mi je zabavna, ali ne mogu ne primijetiti da su serveri poluprazni.
:bravo:= Citat =:
Naravno da je usporedba važeća.= Citat =:
Ni WoW nije bio prvi MMO u svemiru, pa je svejedno imao hrpu problema, i to daleko većih nego što ih ima TOR. U redu je za očekivati da ME3 nema bugove koji su bili prisutni u jedinici i dvojci i BioWare zaslužuje packu ako ih ima, ali TOR je prvi MMO koji su napravili. Kompletno nova mehanika. OK, mali dio znaju raditi jer su radili KotOR, ali sve ostalo je novo.
Kada izađe novi Blizzardov MMO, kakav god bio, očekivat će se, i to s razlogom, ispoliranost WoW-a. Možda ne ona s kraja životnog vijeka igre, ali barem ona od nakon druge ekspanzije.
Možeš ti vidjeti nešto u jednoj igri, ali kako to staviti u svoju je skroz druga stvar. Nije nitko BioWareu servirao gotovu podlogu za MMO, niti im je Blizzard poslao mail: "Čujemo da radite na MMO-u. Ako imate ikakvih tehničkih pitanja, slobodno nam se obratite, rado ćemo vam pomoći. XOXOX, Blizz"
Zanemarujete činjenicu da je ovo ogromnaSigra. Gro ljudi radi na tome, ali ne mogu sve rješiti u real timeu. Ima nekih game breaking bugova na flashpointovima, ali to se ispravlja s idućim patchom.
Ja se za budućnost igre ne brinem, ali ne razumijem ogromnu količinu hejta koja se baca ovuda.
Za ozbiljne usporedbe i kritike mislim da je najbolje da se pričeka Guild Wars 2.
Za koje može koncernati, HelveticaSpodforum je otvoren za gledanje. Ukoliko netko treba informacije ili se zanima za joinanje, pogled nalijevo.
Pingu tehnicki Bioware je vec imao jedan MMO prije TOR-a. Nisu ga oni napravili ali su kupili prava i radili sa njime godinu i nesto dana nakon originalong release-a znaci nisu potpuno neiskusni sto se tice MMO-a.
Probajte na cijelu stvar gledati s druge perspektive - gotovo svi koji su pokušali nešto drugačije od WoW-a, su neslavno propali ili se prebacili na free-to-play model. Kada ti se troškovi projekta procijene na 200-ak milijuna dolara, onaj koji te financira želi neku garanciju da će mu se to vratiti i da će zaraditi jer u protivnom možeš zaboraviti na skupu MMO igru. Većina ekipe ne voli promjene i to je činjenica. Najmanje ih vole izdavači jer su veliki poslovni rizik, u ovom slučaju preskupi rizik. WoW gameplay recept je ispao sasvim ok, a unaprijeđen je daleko zanimljivijim questanjem i storytellingom, što su i brojne recenzije potvrdile. Tko će držati ovaj MMO na životu? Bivša grind ekipa WoW-a, ne povremeni igrači poput moje malenkosti.
S druge strane, igrači koji nakon dugogodišnjeg igranja WoW like MMO naslova žele nešto drugačije, čekaju GW 2 te Secret World. Skroz nešto novo i drugačije.
I TERA.
E, Tera isto, combat :)
Nope, oni koji su quitali WoW se vracaju cim izadje ekspanzija, kao i svaki put dosad= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Jedino što čitam na TOR chatu su sprdancije na novu WoW ekspanziju
TOR je prepun napuhanog fanboizma. Barem je bio u beti, ne znam kako je sad pošto mi još nije stigla igra. T_T
Naravano da je napuhan fanboyizmom kad su se okupili fanboyevi BioWarea, Star Warsa i BioWarea i Star Warsa :)
Govorio sam o bivšim WoW igračima.
Ja spadam samo u ovu drugu Star Wars kategoriju :)
I ja sam bivši WoW igrač pa ne serem bezveze kao neki, ali ga ni ne branim. Na jetra mi idu dripci koji se nekih igara krvavo puno naigraju, pa kad ih se zasite počnu kenjati po njima.
Kada dođe GW2, onda će otići na njega i kenjat po TOR-u, i tako u krug. Čemu to? -.-
Nego, pustimo debilne fegboje, kako napredujete u gejmu? :)
Skoro 30. level, uglavnom zadovoljan za sada. Već sam ranije naveo koje me stvari smetaju, no ono što brine su relativno slabo popunjeni serveri. Ima dosta negativnih i dosta pozitivnih komentara na end content, mišljenja igrača se jako razilaze.
Što se slabo popunjenih servera tiče, mislim da se to lako riješi sa par mergera ako postane kritično.
Svim companionima dignuh influence poviše 5000, Riša 7000, Bowdar 8500, Guss Tuno (Calamari Jedi prevarant koji pomalo baca na Jolee Binda) 8000. Sumnjivo mi je šta mi je jedino Corso Rigs s kojim imam najmanje influenca jedini da 2 misije. Svi ostali ništa, nekonzistentni sistem u svakom slucaju. A inace lvl 45 :)
Moram napomenuti da sam kao gunslinger khm "okrenija" 50% ženskih npc-ova. Lud lik definitivno.
To bi znacilo nesto kad bi bilo malo teze "zavesti" a ne samo 2 flirt opcije i gotovo. Dosadilo mi nakon drugog puta sa Imperial Agentom sad samo trpam blaster rifle svima u facu. Gets the job done.
@ Ah super maintenance je tijekom dana za Europu. To me jednostavno ispunjava sa radošću.
Da su obzirniji, složili bi dva tima. Jedan amerski da updejta EU-rske, a jedan europski da updejta USA-rske realme. I svi sretni osim frikova koji igraju do jutra :P
Pa tako se radilo na drugim MMOima il barem onim koje sam igro :( ne sjecam se da je ikad na Warhammer Online il WOWu maintenance trajao poslije 11 sati :(
Čini se kako je BioWare gadno ujebo PvP s novim patchom:
Star Wars: The Old Republic Patch 1.1 Breaks High-End PVP
http://cache.gawkerassets.com/assets...91025cf22f.jpg= Citat =:
Izvorno postao Kotaku
Mislim da će nakon ovog morati vratiti igru na stanje prije nadogradnje s zakrpom. Problem su naravno valor bodovi.
Ilum je lolneigriv. Al baš lol. Žestok lol.
Čudi me kako BioWare nije predvidio ovakvu situaciju. Ono, valjda imaju uvid koliko im ljudi igra na strani Empirea, a koliko na strani Republike.
Kažem, ne vidim drugu opciju osim rollbacka, inače će igrači početi masovno napuštati igru.
Ili rerollati na PvE serveru.
Vratili mi iz sendit.com pare, uzeo sam u dvd.co.uk igru po još jeftinijoj cijeni, i već danas su je poslali. Dosada me dvd.co.uk nije iznevjerio, držim fige!
:pray: