-
Re: Novosti iz Hardware svijeta!!!
Nemoj tako Kihote, nVidia će izdati DX11 grafe u travnju.
Točno na prvi april.
I onda će svako tko kupi u kutiji dobiti naljepnicu "Pwnd by nVidia". I naravno, modificirani g82 s Quazi DX11 i dodanim L cache.
Naravno, ati će tad već pustiti 6850 u proizvodnju, jeftiniji od 5870 i bar 30% jače s slabijom potrošnjom.
-
haha koliko ti je trebalo da slozis ovaj tekst...haha =)
-
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
haha koliko ti je trebalo da slozis ovaj tekst...haha =)
Ko bi reko, dvi minute. Vidio sam Kihotov post u 22:45 xD.
-
Znaci cijena GTX360 bi mogla biti koliko?
-
kad izade oko 2500kn...bubam =)
-
omg onda cu je kupit 2 godine nakon izlaska.... greedy nvidia...
-
-
za mene i mnoge druge je...=)
-
Ok, ASRock FTW! Jel sada okej, aj sad dosta forsanja. Dobar je ASRock, ali su ružne k'o međunožno mahalo ploče... :toilet:
Gigabyte = Miss ploča! :thumbs2:
Mmm... :oops:
-
Šta ti vredi što je lepa, kad u njoj i sifilis krepa.
Ajde dete sada kući, kitu peri vinom vrućim.
Za razliku od điđibajta, uvjek iznenade nečim novim i revolucionarnim.
Recimo liku je jučer krepala odlična nFoce ultra ploča. (danas mu došla nova 939A785GMH)
I šta sad? Ima 7600GT AGP i ne zna šta će s njom, preslaba je za igranje, a ne želi kupovati novu grafu jer nema para.
Dobio danas novu 939 ploču sa grafom koja je bolja od njegove stare, i to za sitne pare.
Asrock -> ima smisla, radi nešto novo, nešto divlje.
Gigabyte -> reizdaje jednu ploču 6 do 8 puta, svaki put dodavajući više i više bakra za hlađenje, i brojke koje nemaju smisla
(DQ6? WTF?)
-
dosta flejmanja...obje firme su super,ne kuzim te don kihote jel te asrock placa da se toliko zauzimas za njih?
-
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
dosta flejmanja...obje firme su super,ne kuzim te don kihote jel te asrock placa da se toliko zauzimas za njih?
ma ni meni više nije jasno... ispada da ništa osim asrocka ne valja... :eyebrows:
-
Režite mi tumor ako nisam u pravu; sve su ploče smeće ako nemaš sreće! Sad evo sjedim u vlaku, jer se neki random čovjek bacio pod taj vlak. Dam se kladit da je to zbog ASRock ploče koja mu je riknula, a kupio ju je u iSHOP-u i Sale mu nije htio dat novu. Šalu na stranu, fakat mi se netko bacio pod vlak. Foril! Nadam se da ga ne poznam...
:(
-
Cek Tom jesi ti mozda strojovoda?? sve mi se cini, ko bi normalan vozio u pola 1 u vlaku
-
Ma bio sam s frendom u Malom Medi i išao sam zadnjim vlakom doma (trebao sam stići prije ponoći), ali neki se lik bacio pod vlak. Bit će sutra u novinama uglavnom. Žao mi lika (ili likice), ali valjda ima svoje razloge zašto se bacio. Jebiga.
-
= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Ma bio sam s frendom u Malom Medi i išao sam zadnjim vlakom doma (trebao sam stići prije ponoći), ali neki se lik bacio pod vlak. Bit će sutra u novinama uglavnom. Žao mi lika (ili likice), ali valjda ima svoje razloge zašto se bacio. Jebiga.
Nadam se da nisi vidio sam događaj.
Ja sam skoro vidio tako nešto iz blizine, bilo bi efektno jako, no ostavilo bi možda i koju traumu i nočnu moru.
Pokoj preminulome. :cry:
-
To je zanimljiva novost iz hardware svjeta :thumbs2:
r.i.p. ko got da je... :(
-
adje dosta takvog morbidnog offtopica, god damn... :)
-
ROCCAT™ Kave – Solid 5.1 Surround Sound Gaming Headset
360° Surround Storm for your ears
http://www.roccat.org/img/ROCCAT/f0f...bc3ea9625f.jpgS http://www.roccat.org/img/ROCCAT/d38...1f14542f73.jpg
A Desert Eagle isn't worth its fancy name, if you don't know where to aim. Imagine your advantage within the heat of the battle when you exactly hear where your opponents are before you can actually see them. Knowing the position of your enemy is half the frag. Realistic 3D surround sound makes you locate your opponents easily by the noise they generate. The desktop control enables you to adjust to situations quickly with sound and microphone mute buttons and volume control for different channels.
"WHERE IS HE?"
Do you enjoy playing first person shooters with headphones?
Then sure enough you have asked yourself this very question before. But you won't have to, ever again.
Imagine a headphone, not with simulated, but with three very real 40mm speakers arranged at a 12° angle embedded into the earcups, plus 2 additional vibration units. A true advantage, because no matter which game you play, opponents coming from behind and from the side you can find in almost any game.
WITH ROCCAT YOU ALWAYS STAY IN CONTROL
That also goes for the ROCCAT Kave. With the Tip'n'Control Desktop Remote, you receive a tool with extraordinary functions. Designed for maximized comfort and functionality, it can be placed firmly on your desktop. Beside the over-all volume, you can separately control the center, front and rear volume as well as the bass. You can even switch between the sound-profiles.
Thanks to the microphone with mute LED, the times of accidently giving away information are over. Due to the illumination on the micro itself, you can tell whether the micro is muted. Easy as never before. Furthermore, you can switch between the sound-profiles. You can choose between game and movie sound.
Great attention has been paid to convenience while wearing the Kave. The headband contains 3 separately bedded pads, which guarantee an equal weight distribution. The generous earcups are hand-sewn and especially comfortable, featuring external noise cancelling. The Kave is foldable and of compact design, it's safe and easy to carry.
“After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is real sound.”
Dr. Erik J. Dale, ROCCAT Scientist
-
bit ce oko 1000kn kod nas...bacanje para
-
-
Da imam toliko novca za slušalice, otišao bih u Links, kešnio im oca domovine i reko "Zadržite sitniš".
-
ma ne dam 800kn za sluse...ako vec dajem 100€ onda bi uzeo HD 555
a ne ovaj sund...to je samo za igre,ne zelim znati kakve su kada slusas glazbu ili gledas neki film
-
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Da imam toliko novca za slušalice, otišao bih u Links, kešnio im oca domovine i reko "Zadržite sitniš".
Čemu ostaviti te pare, uzmeš si odma i dobro napajanje:
http://www.links.hr/?option=artikl&id_a ... 52.740.029
Da možeš baciti svog drugog već corsa cx400. :P
-
sve su to gluposti,ili umem kvalitetne normalne sluske bez tih virtual sorround pizdarija ili uzmem pravi 5,1 sorround sustav zvucnika.
-
= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Čemu ostaviti te pare, uzmeš si odma i dobro napajanje:
http://www.links.hr/?option=artikl&id_a ... 52.740.029
Da možeš baciti svog drugog već corsa cx400. :P
Ma za to bi im dao Marka Marulića, isto da zadrže ostatak.
Jer da bi kupovao takve gluposti mora se imati novca na bacanje.
-
5.1 sluške bi imale smisla da netko ima 5.1 uši! xD
Šta nije logično da su sluške FL, FR, RL i RR (front L&R, rear L&R).
Nemaš uho na čelu radi centralnog zvučnika, a woofer sigurno nemaš na sluškama.
Dakle logično bi bilo 4.0, ili 6.0 čak, kakav 5.1.
I da se može kad se sluša glazba prebaciti kao 2.0 (2x 2.0 ili 3x 2.0 na zvučnicima sluški).
Al opet kažem, nitko nema 5.1 uši! xD
-
Gamerski miševi i tipkovnice....
http://www.bit-tech.net/hardware/periph ... ng-mouse/1
http://www.bit-tech.net/hardware/periph ... keyboard/1
Nije novost, ali je osvrt! Pa za sve one koji se dvoume oko mišonje i tipkovnice neka pročitaju....
-
= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
da imam banku nebio dao više od 300kn za slušalice .. sve je to isto sranje drugo pakovanje ..
-
Novi WD Caviar Green WD10EARS
1 TB, SATA 3 Gb/s, 64 MB Cache
Možete ga kupiti OVDJE