naručio sam danas igru s jednog UK online shopa... igra mi stiže za 4,5 dana, a platio sam je (sa poštarinom) 330 kn... ušparao sam 120 kn... :)
Printable View
naručio sam danas igru s jednog UK online shopa... igra mi stiže za 4,5 dana, a platio sam je (sa poštarinom) 330 kn... ušparao sam 120 kn... :)
za 350kn je mvljave daje..
kako se vec dude zove ;d
a čuj... opet mi je 20 kn jeftinije... :)= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Mogao bi si ja na taj način uzeti Diablo 3 kad izađe. To je sve 100% sigurno preko tih web shopova iz inozemstva!?
ne znam, ovo je prvi puta da naručujem igru, ali uvjeren sam da je sigurno... kupujem preko neta već 3,4 godine sigurno i to razne stvari... od naočala, satova, rezervirao sam hostele i hotele po europi, kupovao avionske karte itd... nikad nisam imao apsolutno nikakvih problema...
Javi kad ti stigne. Zanima me jel će bit original bundle i sve :D
javim, tamo negdje početkom ili sredinom sljedećeg tjedna nadam se... pošto je sad vikend... :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nazovem radnju da pitam za starcraft 2, koliko košta kazu da prodavaju samu aktivaciju bez cd-a,kutije i sl. koja je nesto jeftinija.Posto sam zaboravio pitat pa da opet nezovem,da li to dode u obliku kartice ili ti oni pošalju na emailu key,ima li neko iskustva sa time.
Neznam, al ne kužim zašto ti je to bitno ?
možda se boji da ga ne zajebu ako im unaprijed uplati novac...= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
kao i ti recimo?
not me... da se bojim toga, otišao bi u algoritam i uzeo ga za 450 kn... :P= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Ma nazvat ču sutra ponovo i pitat na koji se način dobije key,ako bude sve ok,uzet ču,nego pitam čisto informativno,pošto je dobrih 100 kuna razlike,ako mi se nesvidi skupit jos love i kupit.
Pitanje u vezi kampanje.
zaboravio sam koja je to misija... ali ja sam sve bez problema uspio rijesiti do kraja.
ah sjetio sam se misije xD
ugl da
ThoR powah i to je to... uz svakog Thora jedan SCV da popravlja i pomices se asap i to je to... glavnu bazu selis cim nestane resursa i napravi jos jednu sporednu i tako idi. stim da prvu protosovu bazu koja je iza tebe ja nisam ni napadao nego ju je vatra rijesila.
Evo probo sam to kaj si reko, napravio masu thorova i scv-a da ih repairaju, krenem u napad i crasha mi se sc2 :pray: :pray:
Ali i prošlu misiju sam prošao na mass thorova tako da će 100% upalit i za ovu, samo da se prestane crashat :(
haha fail :DD ja sam imao 8 thora xD i 16 SCV-a xD
onak 4 thora full poboljsana gornjim lineom, i jedna baza izanjih sa 8 SCV-a za popravljanje
a ostala 4 donjim lineom sa glavnom bazom + 8 SCV-a sam za popravljanje
upalilo je totalno... xD
to ona misija di vatra ide s lijeva na desno i unistava sve na putu?
ak da onda to sam sa banshe rjesis. 10 komada i cloack. pocistis mapu za 3minute uz malo microa...
Ja sam kombinirao Banshee + Siege Tank. Siege tankovi su mi čuvali bazu, a dok je bilo vrijeme za kretanje, išao bi s njima po par metara i ukopavao ih u zemlju da čiste sve pred sobom. Banshee mi je bio više support/scout unit. Pre lagana misija.
ovisi na kojoj tezini...na easy je uistinu prelagano
na hard....
Nisam probao easy, ali sudeći po tome koliko je normal lagan, easy je valjda za mentalno izazvanu djecu :D= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Znači taman za mene, easy mi je taman za stavit mozak na pašu :)
Ja si stavim Easy u igrama poput Mass Effecta, tako da što lakše i što brže dođem do sljedećeg dijaloga te nastavim sa "filmom". Ali u ovakvim igrama nije loše imati malo izazova.
Kak to da si onda Dragon Age igra na hard sa jednim likom lol= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ma znam, al ja ME i ovo gledam kao isto, pošto mi jedan i drugi imaju odličnu priču. Prvo prođem na easy, onda normal, pa hard :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ne na Hard, na Nightmare 8) :D= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Došlo mi je. Igra nije "mainstream" te ima čist dobru ackiju i mogućnosti taktiziranja, tako da sam htio proći taj izazov. Mass Effect u drugu ruku nema niti dobru akciju niti dobre taktičke mogućnosti (ME1 :(), a i DAO se može sakriti pokraj ME-a što se tiče filmskog štiha i dijaloga.
Mi smo onda igrali drugaciju igru. Posto ME1 ima sasvim dobru akciju i potrebno hebacko takticiranje, barem na tezem nivou igranja ^^, kad je zaista potrebno da sa svakim likom vrsis komande, te da kombiniras biotice i soliderse...
:?
ME1 je takav, al ME2 owna u combatu, to mi je najbolji dio igre, poslije razgovora :)
Nije da je ME2 samo razgovori i borba :roll: