-
Re: Anime & manga everything related
Ja upravo gledam alternative retelling verziju Negime, ''Negima!?''... Iako mi pomalo ide na živce što anime zna biti jako drama queen-like, zbog ludog i totalno random humora već me boli želudac od smijanja. :rotfl:
Čisto za primjer, evo jedan screenshot od maloprije:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...9421234943.JPG
-
Kad gledam epizodu po epizodu: komp, 21'' monitor, sjedeći položaj.
Kad gledam potpunu seriju: DVD player, 40'' TV, zavaljen na kauču.
-
Pa ovisi kak gledam, imam 22" monitor, ako gledam ovako samo jednu epizodu ili dvije onda sam na stolcu, ako je malo duze onda u fotelji a ako bas imam maraton onda sam na krevetu, komp mi je tak i tak negdje oko 2m od kreveta ^^
Uf, danas Naruto manga i nova epizoda shippudena dolaze.
-
Woo, danas je u Japanu izašla Hellsing Ultimate OVA 6!
Moram to pogledati. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
-
Potvrđeno je da će na prvom dijelu Halo Legends raditi i direktor Mamoru Oshii (Ghost in the Shell). Moglo bi bit zanimljivo.^^
Klik
-
Halo Legends Debut TrailerS :pray:
Zanimljivo, ja sam procitao ovo:
= Citat =:
The creative director overseeing the production is Shinji Aramaki, director of Appleseed and Appleseed Ex Machina.
Sta su naknadno ubacili Mamoru Oshiia? Mislim bilo bi mi drago da rade i jedan i drugi, Applesed i njegov nastavak je fenomenalan proizvod.
edit: Aha, on ce radi na jednom od dijelova. Oukey :D
-
Btw Raz, danas ti je izašla nova Utawarerumono OVA. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
-
Jej, od sljedeceg tjedna pocinje Kakashi Gaiden
-
Nice :)
Najprije ću anime ipak pogledat dokraja pa zatim krenut s OVA epizodama. Damn, na 16 epizodi sam još uvijek i nikako da nađem vremena da dalje gledam -.-
-
Pogledao shippuden, Sasuke je prekul lik, strasno. I manga je bila dobra, cekamo iduci chapter.
-
Yep,makar oću vidjeti Naruta u kage-fightu,bilo bi predobro da je napao Rai-kagea u ovom chapteru.
Čak bih i sada anime mogao početi gledati,to jest barem ovaj Kakashi Gaiden.Jedan od boljih dijelova mange,ozbiljan i kvalitetan.
-
Još samo 3 epizode i gotov sam s gledanjem Negima!? TV serije, a zatim slijede OVA epizode... http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Inače, stalno se odvaljujem na chibi shortse na kraju svake epizode... Evo ih par:
Baka Rangers 1-3
Baka Rangers 4
Baka Rangers 5
Baka Rangers 6: Baka Rangers return to life!
Baka Rangers 7
Sayo Park
A evo i jedna iz originala, Mahou Sensei Negima:
Lucky Star OP parody
:P
-
Jedno pitanje u vezi BakaBT comunity. Seedao sam REC dosta vremena no odlučio sam stat sa seedanjem i obrisati ga da dobijem malo prostora na kompu. No na mojim statsima na siteu još piše da seedam... wtf? To tako ostaje za svaki slučaj da se odluči ponovno seedati ili šta?
-
Hm, i mene je to nekad mucilo, al posto sam se zeznuo u pocetku vise nemrem nis skidat. Skinuo sam 260GB-a a seedao samo 10gb xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Jedno pitanje u vezi BakaBT comunity. Seedao sam REC dosta vremena no odlučio sam stat sa seedanjem i obrisati ga da dobijem malo prostora na kompu. No na mojim statsima na siteu još piše da seedam... wtf? To tako ostaje za svaki slučaj da se odluči ponovno seedati ili šta?
Postoji zakašnjenje neko dok ti stranica registrira promjene kod seedanja.
Inače, završio Utawarerumono igru... prokleto srcedrapajući kraj koji je jedno 10x efektivniji nego onaj iz anime-a (u biti je isti kraj, samo što ovdje na kraju dobiješ epilog za likove i općenito kroz igru doznaješ više informacija o karakteru likova i drugim stvarima). Jedina zamjerka mi je što je igra prelagana, samo treba barem umjereno razvijati SVE likove jer ćeš u suprotnom imati mali problem u zadnjoj borbi.
-
Hellsing OVA 6
Kada ce izaci subsi?
-
Tnx na odgovorima :thumbs2:
Nego Arby, kolika je trajnost igre? (par sati, dana, tjedana?)
Inače, pogledao još jednu epizodu Aoi Hana, opet je slowpacing ali mi je nekako bolja od prošle bila. Dobro, gledao sam raw pa mi je zato valjda bilo zanimljivije, pošto sam bolje uočavao neke detalje bez zamaranja s čitanjem subtitlova. Sad treba subbed pogledat da vidim koliko sam toga shvatio xD
-
Ne znam točno... >10 sati? Činjenica da PC verzija nema VO ubrzava stvar.
Ovisi koliko scena prođeš jer ti nisu sve obavezne tako da ćeš obično preskočiti neki dio ako ne sejvaš pa provjeravaš ishod, nešto što ja nisam radio.
-
Završio Negima!?... Mnogo je kul. Još jedan za ocjenu 9/10.
Samo se nadam da će Ken Akamatsu prestati više zajebavati sa 26 episode animejima, te konačno napraviti jedan duži, koji pokriva cijelu mangu... :/
-
E da, Bamboo Blade... ako ga niste pogledali, pogledajte. U centru pažnje je kendo (japansko mačevanje, za one koji ne znaju), ali likovi su urnebesni i općenito je smiješan anime. Najjača mi je ova scena kad vide sposobnosti jedne pripadnice kluba (možete odmah vidjeti tko je baka ranger ovog animea). :)
http://www.imagesforme.com/out.php/i...8489890185.jpg
-
Kämpfer 5 je scanlated.
Messengeri- jedan jedini komentar:
:pray: :pray: :pray:
-
Bamboo Blade manga owna boga i vladu.
Idem gledati anime.
-
3. je epizoda Tokyo magnitude 8.0 nastavila bit dobra, naročito kraj sa onim urušavanjem mosta... epic :pray: :pray:
Wow, preko 800 mrtvih kažu... loše im se sluti imam osjećaj.
Ulovio sam vremena pa se vratio i gledanju Utawarerumono. Pola je 17. epizode presmiješna, naročito ovaj dio :rotfl:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...2534185425.JPG
Nekako imam osjećaj da će se uskoro prebacit iz happy u ultra depresivno :)
-
Bacit cu oko na Bamboo Blade mangu i anime ;)
Inace...
http://i160.photobucket.com/albums/t...cconposter.jpg
Iron Man & Wolverine Anime Trailers Impress
Ironman...koji trailer :shock: :pray: :pray:
-
A ne, glavno da ja nisam pogledao Hellsing OVA 6. Iskreno, ako ste čitali mangu, možete 90% shvatiti, ako ne i razumjeti (od Maxwellovih Malteških vitezova, pa do Pippina i Victorije, jedino će možda onaj razgovor između Integre i Alexandera/kompanije biti malo teži za razumijeti). Inače, epizoda je epska... više od pola otiđe na obranu Hellsing palače i tu Wild Geese opravdaju svoju reputaciju, a istovremeno i vidimo Blitz u akciji... jedino što je Alucard opet samo nekoliko minuta prisutan. ED je predobar, opet u onom strip stilu.
I naravno, 2x Hallconnen action. :)
-
= Citat =:
Skyhigh
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/1391.jpg
All souls of those murdered arrive at the Gate of Grudges. Izuko, keeper of the Gate of Grudges presents each soul with three choices: pass through the Gate of Grudges to heaven and be reborn, refuse to admit death and remain as a ghost on earth, or haunt and kill one person and then proceed to hell and eternal suffering. What does each soul choose and why?
Pročitao prvi chapter od njih deset. Pomislio sam da je glavni lik umrla osoba te će se njezina priča provlačit kroz sve chaptere, no sve se već završilo u prvom tako da sada vidim da je glavni lik zapravo čuvarica vrata. Zanimljiva, nadasve mračna manga.
-
-
Pogledao prvu epizodu Needless-a, prestrasno :rotfl: S tim nabrijavanjem i akcijom me podsjeca na Tengen Toppa Guren Lagan. Lik ima mogucnost kopiranja abilitya i napada od drugih, totalno kulno! :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A ne, glavno da ja nisam pogledao Hellsing OVA 6.
Subs pl0x.
Ili si vec naucio japanski?
-
Lol,ja već malo razumim,ali bude još trebalo godine dok mi ne budu trebali subsi za govor,dok za tekst,e pa well.
:D
Tako sam inače naučio njemački razumjeti.