Najgeneričnije napucavanje ikad.
Printable View
Najgeneričnije napucavanje ikad.
Oprosti gospodine Saints Row.
Od kad je Saints Row generičan?
Xero, znam da si tužan što ne možeš igrati The Last of Us pa se moraš braniti neutemeljenom mržnjom prema njemu.
Odi u mračni kut sobe i dobro se isplači.
baš to
žalostan je jer nemože igrat GTA,TLoU,RDR itd...
znam kako mu je, tak je i meni bilo dok nisam ps kupio
RDR je jedina igra na konzolama koja me zanima i to samo zato što je western. GTA V ću skinit kad izađe za pc da imam čime ubit vrijeme i zato što me napaljuje osjećaj krađe od Rockstara.
vi ste sjebani u glavu
prelisto svih 1177 igara na ps storeu, sve smeća, cast izuzecima, a previše mi za TLoU dat 450 kn
ocu neš da se može igrat iznova kao D3 :D
Uzmi D3 pa možemo co-opat.
Do kud si dogurao sa Dark Soulsima i koji si SL?
Btw frend će mi valjda ovih dana vratit The Last of Us pa ti dobacim.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
nedam, previše mi,...u DSu sam pred kraj, ostal mi Gwyn i Black Dragon Kalameet, negdje sam 110sl
nešto sve ranije dolaze ove PS+ igre
sljedeći mjesec: Metal Gear Rising: Revengeance i Remember Me za PS3, te MotorStorm RC i Oddworld: Stranger's Wraith za VITA-u
smanjili su s tri na dvije mjesečno za PS3, najvjerojatnije zbog skorog izlaska PS4, za koji će davati jednu igru mjesečno...
ništa spektakularno ovaj mjesec, al čine mi se kao čist solidni akcijski naslovi...igrat će se, jel :D
EDIT: sad vidim da je MotorStorm RC Cross-Buy
daj nemoj jebat, mgs revengeance i remember me daju na plusu? zasto ja debil jos nisam uzeo konzolu
ako pogledaš što su sve dali zadnjih pola godine, onda su ovo slabiji naslovi
MGR - najbolja igra ove godine.
Ove godine za ps jedino uzimam The Last of Us i GT6, sve ostalo na komp, od Watch Dogsa pa do ACIV.
Misliš najgora?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Pa vjerojatno nije, ali to bi zvučalo smislenije nego ono što si reko.
meni ovaj Remember Me izgleda bolje...ponajviše mi je taj neo-Paris prekrasan - jedino što u svim reviewima kažu da nema baš istraživanja :(
skužio da se u Revengeanceu igra s Raidenom, a jedini MGS koji sam prešao je upravo onaj s njim :D ...al bude pala cijena Legacy Collectiona druge godine...
Meni jučer stigao Legacy.
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
kaj si ga kupio ? :D
aj dobro, sad ti ga nemoram posuđivat hehe
Ma je, uzeo da mogu i jedinicu igrat + kul mi je artbook.
Btw donio mi frend nazad The Last of Us, stavim ga sad u tašku pa ti ga dobacim prvom prilikom kad sam u Karlovcu.
nice :D
čekam... ^^
http://www.zavvi.com/games/consoles/ps3 ... 61523.html
Odlična ponuda.
Same igre zajedno vrijede oko 700-800kn, pa je PS3 praktički nekih 1000-1100kn.
može :D
ne smeta kabl :D
hehe
Meni smeta.
Igrao sam Dust-a na PC-u s PS3 kontrolerom i kablom.
I ok je, al nije to to.
No, kad si PS2 nabavim, opet ću se polako privikavat na kablove.
Oho
blog.eu.playstation.com/2013/10/23/dark-souls-ii-and-destiny-of-spirits-betas-coming-to-playstation-plus/
Ovaj vikend mi je ionako takav da sam od rano ujutro budan tak da ću najvjerojatnije probat.
lol par sati bete
ne fala lol
ja ću isprobati jer je u nedjelju pa sam doma
Kad bi to zaigrao, samo bi mi se povećalo nestrpljenje, pa preskačem.
Preskačeš jer ti je preteško.