Ništa pametno dočim je 24sata u igri.
Printable View
Ništa pametno dočim je 24sata u igri.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
I ja sam prvo pomislio na ovo pod 2, al kaj ne bi onda taj izbor/natječaj štaveć trebao bit u Turskoj?
Neam pojma....= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
nadam se da nije ovo:
Ja fakat nemam pojma o pojmu, al sjećam se prije nekog vremena kad je onaj glumac dolazio kao u posjet hrvatskoj, pa je bila nagradna igra za otić na večeru s njime ili tako nešto. 24 sata je srao tjednima o tome.
kaskaderka lol
al hurem je pička= Citat =:
Izvorno postao angel eye
btw hansi bar ne radim kpop party u klubu u gorici (sa nekim kpoparkama) :)))
brutalno se pusi to govno, da se zaradit.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ako umocis stagod zahvali mi
Ja sam retardiran il nešto, al opet neka sranja ne znam.
Ako je t = x^2
Koliko je x^3?
edit: nvm, iste sekunde kad sam napisao ovo shvatio sam zadatak :/
Majke mi, imam filing da ću se na faksu udebljat.
To bome nisam očekivao.
Filing te ne vara.
Masna menza.
e to ti je ta menza na strojarstvu. lijepo se uputi sa svojim kul frendicama do SCa pa i ako bude masno barem će izgorit od šetnjice.
Uvijek idem u SC, na strojarstvu još nikad nisam bio. :(
I lol, vel'ka ti šetnjica...
SC jedna od gorih menzi ;(((.
Zapravo sve su loše, ali ima onih koje su manje.
Najbolje mi je kaj dok se spuhneš (podrigneš) poslije menze uvijek je isti miris/okus kaj god da jedeš.
Ni nemoj. Nikada.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Hvala.
Jebemti mater kako me nerviraju glupi ameri i njhiov uragan. Jebeni centar svijeta. obama proglasio veliku katastrofu. Omfg....
Ja san si baš razmišlja da je slučajno karibe pogodia čuli bi za njega tek kad bi javili koliko ima žrtava i štete, a vako se sve prati u najmanji detalj, pa je to valjda dobro :)
Ma bljuje mi se od tih fegeta.
so brave
:rotfl:
Ruku na srce, nije baš bezazlena situacija...
Ne znam, ja sam prvo išao na Cvjetno, u usporedbi s njim ovo je puno bolje.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
A i ono, neću ić u menzu koja mi je na drugom kraju grada.
@Pingu
E SAD BAŠ HOĆU HUEHUEHUE.
De jedi kakicu.
http://i.imgur.com/sf511.jpg
Da nemam fb napravio bi ga cisto zbog ove stranice
Riječ.
I ja sam mislio napraviti novi anonimni FB account isključivo za trollanje po takvim stranicama, ali ispada da facebook prepoznaje takve pa bi trebalo bit jako uvjerljiv.
Ova stranica nije za trolanje
SC je loš, iako ne loš ko cvijetno i sava. Te dvije su baš koma.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
FER je gg ali ima malo više cijene i budu prevelike gužve kad ljudi navale. I iz nekog razloga ima puno dušbegova rofl.
Ako ništa isplati se na brzu otić jer imaju dobre sendviče za 2kn, a i pileći je isto gg.
Strojarstvo je super, samo moraš pogodit vrijeme kad nema gužvi. Ako sad nema pizzi, vjerojatno će ih bit idući semestar. Jestive su.
Also, ako ideš na ribu petkom onda preporučam da ideš na strojarstvo. Na FER-u imaš lignje (koje su meh), ali oslić je očajan. Na strojarstvu je oslić odličan.
I ako oćeš dobar doručak onda trebaš doć barem 5 do 8, prije otvaranja menze, i stat se na glavnom ulazu i pričekat. Stići ćeš na štrukle sa sirom koje su jako fine, ali ima onak tipa 5-6 porcija koje odma prođu tako da onda dalje budeš osuđen na sendvič sa šnitom šunke i šnitom sira.
Tako je bar bilo dok sam još studiro.
Eto to je to.
Je'l igramo danas maloki
Da.
Ma dobri su ti sendviči na strojarstvu ujutro. Oni u pecivu, ne na kruhu. To i čokoladno mlijeko. U odnosu na klasični doručak (ništa), razvaljuju.