cudo isusovo 60-70 fps-a na max detaljima i sve max xD= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Printable View
cudo isusovo 60-70 fps-a na max detaljima i sve max xD= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Single core procesor ti ne može pokrenuti GTA 4. I nemojte sada neke teorije koje nađete na netu da ga se može tweakati da radi na jednojezgrenom. Kupite Dual/Quad Core i dobro.
Tako sam nedavno jednom liku koji je bio toliko uporan da pokrene GTA4 na single core athlonu objasnio da je za GTA 4 svejedno hoćeš li ga ti probati pokrenuti na single coreu ili na kanti vode, kad je namijenjen za dual core procesore.
ok necu se svađati sa tobom, kupit ću novi komp xD
xD
Pa možeš kupit samo novu matičnu i procesor pa onda sve ovo drugo poslagat na nju. Osim ako trenutno imaš neku staru ploču sa DDR1 memorijom. Onda ćeš trebati i nove RAM-e ^^
Ma RAMovi su jeftini. 2GB DDR2 kupis za 150kn a DDR3 za 250kn.
znate kaj nemojte me ******, sad sam trenutno maloo izzivciran jer nemogu kupiti novi komp :-x, nesmijem jer misle da sew necu upisati u skolu ta koju treba 46 a ja imam 50 bodova :-x , mozda kad se upisem cu novog dobiti, sad jos nista!!
edit: imam ideju
Pa i ja sam isto uzasno zivcan jer su starci rekli bit ce kad maturiram, a matura vec odavno prosla, a ja se eo jos prcam na athlonu 3500 :-x
moja ideja: reci njima da sam stavio novu grafu, a stavit cu cijeli novi komp, samo ce kuciste i dvd citac biti isti xD
Dobra ideja!
Btw, da si moj sin i da imaš 50 bodova za upis u srednju, kupio bi ti motor od 250 kubika ako treba. Ne kužim u čemu je problem :D
problem je u četvorci na kraju ove godine xD= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ajme, četvorka! Nemoj se ubit! :rotfl:
Inače, ot: Nevjerojatno koliko je sadržaja u ovoj igri. Nestao mi je upitnik nad glavom oko onih gigantskih 16 GB koje uzima na disku, sad vidim što sve to sadrži.
Jeste li kad išli u Comedy Club u Algonquinu? E majke mi, ono su morali zaposliti neke profi standup komičare, garant! Likovi su majstori! Katt Williams ftw! Tako sam se pokido kad je pričao o marihuani :pray:
Ne sjećam se sada, ali smo ustanovili da možeš pokrenuti, rajt? Ako da, ne znam, daj. Ako je unutar minimalnih zahtjeva, radit će sigurno, samo je pitanje kako. Može se dogoditi da ti ide na slideshow framerateu, tako da...= Citat =:
Izvorno postao -AlanFord-
Doduše, došao je 1.0.4.0 patch, ne znam koliko toga popravlja, ali kažu da je dosta velik, pa možda znači šta.
Ok, isti procesor kao i moj, RAMa je dovoljno, samo ne znam za tu grafičku. Trebalo bi, jer piše da je minimum X1900, ne znam, mislim da je tvoja bolja. Pitaj na hardware odjelu. Ili u C-ovoj Ordinaciji.
ma vrtjet će. kolko ljudi poznajem da igra na x1600pro na 15(!!!)fps-a= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
X1600pro? Si siguran? Minimalna grafa je X1900= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
da siguran sam pa rider ti ima tu grafu ak nis drugo pitaj njega, mozda nece na 15 fps-a ali na 10 sigurno ide
ok. dosta je bilo mucenja i motanja oko ove igre, riješia san sve muke danas tako šta san uninstall kliknia, napokon, fala ti bože.
što te sputavalo do sada?
nadao sam se da ce igra mozda nekim cudom proradit kako spada, eto dosadilo mi je cekat :)
Grafička je malo slabija srednja klasa, a procesor je također malo slabiji. Plus, koristiš Vistu koja još dodatno opterećuje sistem, više nego moj XP. GTA4 to ne voli :D
Nereo - ta konfa je dovoljnoS(samo dovoljno) dobra da zavrti GTA4. Na tvom mjestu bi odma iz ovih stopa kupio tu igru.
Izgubljeni - zasto tako lako odustajes? :(
Chameleon - Znaš li da OCana 9600GT pere 9800GT? :D
Imo sam... :D pokrenio sam igru i stigao sam cak do menua :D vjerojatno bi isla i u igru da sam se malo potrudio instalirati patcheve i to sve ali nisam se pretjerano trudio jer mi je đaba sve sa jednojezgrenim procesorom jer mi je sa njim upitna igrivost.= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
ja cu kupiti nesta neznam danas bi trebao ice ne pustiju me..... blah najrađe bi maznuo auto, i otzisao po novi komp
razmišljam o tome da ponovno zaigram gta4(prvi put sam odustao zato što je igra izgledala kao low res youtube video),koliko tocno popravljaju optimizaciju patchevi i jel je uopce popravljaju?
Prvi put čujem :D= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Inače se nikada ne bavim klokanjem, pa zaista nisam znao.
Intel Pentium 4 3.0 (2 CPUs)
1gb ddr400
x1650pro
Vrti odlicno na low detaljima, al kad su neke vece akcije, tada pocinju problemi :(
afkors sad istrazujem jos dal imam dostta para za "operoaciju"
Al ne svaka. Da bi bila bolja mora imati isto rama kao i 8800 (tj. 512MB ili 256) a i ako OCaš 8800GT onda ona opet pere OCanu 8600GT... :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I onda nešto rikne kad tad :)
Jeste skužili da se auto lakše zanosi na većim okretajima? Fizika i mehanika je sjajna, stvarno se nemaš na šta požalit.
To je normalno a ne ko u SA. Kada drzis W on samo ubrzava bez obzira na obrtaje tj. traku koju engine pusta. Zabijes se nekom u gepek i usporis za droduplo ali auto i dalje dere u 5. brzini na max oktetajim, a auto nastavlja ubrzavat...
A kad OCaš smanjujes vjek trajanja komponente. Ali npr. procesor je gađen da traje 20g. OCan ce rikniti za 6-7. A dali se ti mislis vise od 5g. igrat na jednom procesoru?
I kod OC au najvaznije 2 stvari. Moras imati dobro hlađenje i moras imati dobro napajanje (znaci ne MS od 400W zamjeniti MSom od 550W jer nisi nista napravio nego treba uzeti Corsaira od 450W [lupam... npr za najobicniji komp [2CPUs 1GPU...])
zar nema niko ovdje tko igra gta4 i igrao je kada je igra izašla -.- ?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
rijetki koji su imali konfe kada je izasao sada ga neigraju neg igraju prototype ili godfathera
Ako procitas par stranica unazad primjetiti ces da su mnogi osjetili znacajniji napredak u optimizaciji. Ali ima i onih kojima nista nije poboljsano.= Citat =:
Svakako se isplati instalirati igru i ponovo probati jer postoje velike sanse da radi bolje :wink: :)
Evo ima mene, ja jos igram! :D Ali vise ne tako cesto, jer sam glavnu pricu zavrsio pa tu i tamo odigram preko subote i nedjelje.= Citat =:
(Dammit, zar nitko ovdje nema quadcore processor?) :-x
(Ovo je za one koji mogu vise-manje normalno pokretati igru).
Zanima me jedna stvar. Kako vam igra radi u multiplayeru?
Meni je vise-manje bilo dobro dok se nije pojavio prviSpatch. Od tad me stalno izbacuje iz multiplayera govoreci kako mi je kompjuter prespor.
Navedi mašinu pa ćemo učiniti procjenu.= Citat =:
Ma ima on dobru masinu.
Processor:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+
Memory:
2GB RAM
Hard Drive:
Samsung SpinPoint T166 500GB
Video Card:
NVIDIA GeForce 8600 GTS Gigabyte
Monitor:
SyncMaster 2232BW 22"
Sound Card:
-
Speakers/Headphones:
Divoom
Keyboard:
Genius
Mouse:
Razer Lachesis
Mouse Surface:
Steelpad Qck
Operating System:
Windows 7 RC1
Motherboard:
MSI K9N Neo
Computer Case:
Delux with LCD display
22" i 8600gts + gta4 ...
Neće ići , bar ne glatko.
patch 3 donosi performance fix u pogledu nekih const 5 fps , patch 4 također 5-10 fps.
Meni barem.
Na nativnoj rezi vjerujem da bi ti igra radila na sve low sa oba patcha na nekih 20 fps što baš i nije igrivo.
20 fps-a nije igrivo??? Ili to meni fraps laze ili sta? Fraps mi pokazuje konstantnih 10 fps-a pa je igrivo do yaya. Nema trzanja, nema niceg.
evo crkla mi prošli tjedan grafička, pa sam kupio novu :D ...kak bi mi radio gta no novoj konfi??
Pa... dobro. Jedino bi možda procesor mogao biti bolji...
1 pitanje dali sad kad reinstaliram windowse dali cu imati sve saveove
uvijek sam saveo preko windowsa livea jer sam imao orginal