ma neee...
Printable View
ma neee...
trazim neku grupu(ili pjevaca ,nije bitno) onako ko disturbed !
ova pjesma mi je odlicna,samo neznam ime :D
8UsW2c1iVaQ
ak neko zna,nek mi odgovori jer pjesma mi je zakon :wink:
Evo ovako... Tražim jednu pjesmu... to bi bio... techno, žanr... ma ustvari nemam pojma; ne kužim se u niš osim metala... Pjesma ima ženski vokal i nakon što ona otpjeva jedan dio ćuje se neka muzika slićna onoj kod one pjesme If You Want Blood You Got IT od AC/DCStočnije nešto kao onaj dio u 0.09 minuti. Nadam se na neko prepoznaje pjesmu.
Vid ko je živ XD
Enivej, treba mi ime pjesme, znam da u spotu neki lik hoda gradom i vidi nekakvo odbrojavanje ljudima iznad glave, kao koliko im je ostalo do kraja života i onda spašava neke, neku žensku iz auta izvuče i slično.
Nickelback - Savin' Me= Citat =:
Izvorno postao Jopax
pjesma sa reklame za novu seat ibizu??
prije par dana sam poceo slusat disturbed i rula :D
pa bi htio da mi predlozite neku slicnu grupu
thx
Hvala puno :D
i mene zanima :wink:= Citat =:
Izvorno postao RA7R
Onako Parni Valjak : Zaspao bih sada ja na tvojim usnama, budio se ne bih nikaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaa .
Eh sad trebam ime pjesme znam da je pjeva Parni Valjak.
Da nije možda DođiS?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
E sad i meni treba pomoć. Čuo sam danas na Radio Zaprešiću odličnu stariju Blues-Rock stvar negdje oko 15 sati, muški vokal, lagano nerazumljiv, i refren zvuči kao da pjeva Sissy Rider, come with me, što sigurno nije točno, ali nešto u tom stilu je. Znam da je slab opis, ali možda nekome bude poznato...
E, a da nije možda See See Rider? Pjevačica je Ma Rainey...
Leonard Cohen - First We Take Manhattan= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
možda od njega i Closing Time
= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
kak izgleda reklama,nisma je vidio
x99qQEK- ... re=related
bW0p-NQ6 ... re=related
e sao se nakratko čuje pjesma pred kraj videa, al to je ta reklama
Grease Lighting iz filma Briljantin.= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
ne bih rekao, pa nije to ta pjesma :o
Pjesma koja se vrti kod najave za srijedu na RTL-u. Onaj tehno nekakav. Kako se zove?
ova pjesma pri kraju= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
ZeY0mhXy ... re=related
Jel zna tko onu pjesmu iz reklame za Nescafe, onak, par cijelo jutro provede u kući pijući nescafe i ko fol nisu skužili da je prošao cijeli dan; ma ugl. tražim pjesmu iz te reklame, tražila sam i na jutjubu i lyricse i svuda i ništ :(
Help? :(
Moze meni ko reci ime pjesme ciji refren ide nesto kao: Hey leke leke....? Samo to znam :). Hvala unaprijed
Sorry na double post-u...ali ne moze edit jez' ga.
Nasao sam ovu pjesmu. To je: Geo Da Silva - I'll Do You Like a Truck :). Hvala svima koji su makar planirali da kazu hehe
http://www.stickpage.com/boxsmashplay.shtml
koja je ovo pjesma?
Ako mislis na onu u pozadini ovog flash filma onda je to: Queens of the Stone Age - The Lost Art of Keeping a Secret
Noćne Ptice - Meri
javite mi na PM ko ima
da, ta je, hvala= Citat =:
Izvorno postao Toxic
No frkenzi ;). I drugi put
E to je ta, samo u izvedbi The Animals-a, hvala na pomoći. Izgleda da je to poznata Blues stvar koju je obradilo mnogo izvođaća, a njoj se pripisuje orginalna izvedba.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Evo da i ja pitam za jednu, koju nikad vjerojatno necu nac, ni vi necete znat koja je jer neznam rijeci znam samo ritam :( ... Al uglavnom mislim da znam di je bila u kojoj igri. Bila je u NBA 99 ako se ne varam, il tak nes al uglavnom ako neko mi moze dat neku stranicu di imaju sve pjesme NBA fransize... Al uglavnom cesto je ta pjesma pustena uz neki video uradak kosarke...
napiši na youtube NBA soundtrack 99 :wink:
Koja je originalna pjesma po kojoj je napravljena ova parodija iz LNH,i tko je pijeva?
-G-0NgT3BWc&feature=related
Također,kako se zove ona pjesma čiju melodiju koriste u emisiji Kućni ljubimci kad pokazuju one pse i mačke za udomljavanje?
RM72iWami9M
Silver Convention - Fly Robin Fly
Čuo sam pjesmu na večeri za 5 :D
ide ovako...
nešto, nešto, brings idiots joy, well what's wrong with little bit destruction?
Ak moze nekakve preporuke(poceo sam slusati holy rock, svida mi se taj stil) oko neke grupe slicne Nighwishu
after forever je dosta slican nightwishu.
Franz Ferdinand - The Fallen= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
cu5aySYc-L8
tnx dude, premda sam razočaran koji mi se bend svidio :(
žimtra smupje dei stket:štone,štone,and if a hero will save us,im not gonna stand here and wait,štone,štone.