Napravi si žiro sa Visa Electron karticom i miran si.
Printable View
Napravi si žiro sa Visa Electron karticom i miran si.
I na devizni racun nitko u hrvatskoj osim tebe nemoze uplacivati pare
Ok onda, puno hvala svima, pomogli ste :)
Što je "bajat krompir pire"?
"Ustajao" Krompir pire.
Bajat leb.
Stari, ustajali kruh.
Hvala :D Muči me to već godinama :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
bas si bajat mladic
mozes to prevesti ponekad i kao pokvareno ili budavo
Imam samo dvije godine fiziku, a prvi razred mi je bila 2 (moglo je bit i 3 - nije da se izvlačim il nešto, ali zbog čistih slučajnosti nije). Ne mogu baš reći da sam sve pohvatao, pa me zanima hoću li moći pratiti i drugu godinu bez problema, da je bar na 4 dignem. Nisam mamut pa da ne učim/ne pratim ali je profesorica mutava, previše žuri i moramo sve u dvije godine završit po programu pa nam je sve zbijeno u nekoliko kontrolnih. Tips and tricks? Da sad ponovim malo gradivo iz prve godine jer sto posto nećemo kod nje?
ot: Ista stvar i s osnovama elektrotehnika, doduše nju sam s 4 spustio na 3 pa nisam baš toliki tukac :)
This. U PBZ.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ne treba otvarat nikakav devizni ili tekući. Dobije se kartica u roku tjedan dana i može se s njom plaćat na netu, dućanima, inozemstvu, primat novce s neta itd..
Plus, nema nikakve mjesečne naknade za vođenje računa.
43 - 23?= Citat =:
Izvorno postao Chevan
:)
Ali na stranici od PBZ-a piše da za žiro račun moram obavljati barem povremenu djelatnost, a ne obavljam... A mislim da to sve mogu i s tekućim samo uz mj naknadu jelda?= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
[quote=FaTaL_mRkvA]Ali na stranici od PBZ-a piše da za žiro račun moram obavljati barem povremenu djelatnost, a ne obavljam... A mislim da to sve mogu i s tekućim samo uz mj naknadu jelda?[/quote:36ohpd2c]= Citat =:
Glupost. Imam žiro već valjda 11 godina, i donedavno mi 3-4godine nije služio ničemu, imao je vlajda 10kn.
Da, to te kod otvaranja na računu pitaju za razlog otvaranja i kolike prihode misliš uplaćivati. Izmisli nekaj. Ja sam rekel da mi treba kartica za kupnju preko neta i da budem mjesečno uplaćivao 200 kn stipendije, što na kraju nisam nego sam kampanjski u 3 navrata samo uplatio sveukupno možda 1200 kn.
edit: preteko me. To im je valjda samo da popune one svoje papire. Nebitno.
[quote=FaTaL_mRkvA]Ali na stranici od PBZ-a piše da za žiro račun moram obavljati barem povremenu djelatnost, a ne obavljam... A mislim da to sve mogu i s tekućim samo uz mj naknadu jelda?[/quote:3ofqhb3z]= Citat =:
Sve to možeš sa tekućim, ne plaćaš mjesečnu naknadu.
Možda bolje da napraviš žiro ako planiraš u budućnosti radit preko student serivsa npr.
Ja sam vadio prije mjesec dana, dosao sam u PBZ, dao im karticu tekuceg racuna, i rekao da bih otvorio ziro, nit su me ista pitali nit ih je briga.
Svi mi govore da ti moze sjest porez na ziro racun, je to istina?
Da, porez sjeda na žiro nakon 48k kuna.
Inače, nisam siguran može li se dobiti Visa Electron za tekući.
ja mislim da možeš, sa svakom karticom u pbzu dobiješ visu electron (s ona 3 broja iza)
Aha. :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Mozes, ja sam dobio Visa Bussiness electron.
The more you know...
na koji način kupujem proizvod u ronisu po "cijeni s popustom"? gotovina ili drugo nešto?
Kako se zove ona flash igra u kojoj se pojavljuje epidemija neizlječivog virusa a mi kontroliramo nekog profesora i odabiremo kako i s kim ćemo provesti zadnji tjedan života?
One Chance
Jel tko zna iz kojega filma je ovaj clip?
http://i217.photobucket.com/albums/cc20 ... 688748.gif
Jel to John Wayne?
Đon je jebač on to nikad ne bi napravio.
Koji je dan mjesec dana nakon 31. siječnja?
28. veljace, cetvrtak. ravno 4 tjedna.
ili 7.3, isto cetvrtak
za koliko mogu prodat ovaj paketić?
http://witcher.wikia.com/wiki/The_Wi...hanced_Edition
200 max.
Gdje kupiti Logitech Chillstream u Hrvatskoj? :S
Nabava.net nista ne izbacuje, vemil se ugasio, links ga nema..
Nije raspoloživ niti na jednoj stranici.
Fala
Zakaj mi nekad dok upalim komp svi forumi i gmail budu odlogirani?
I zakaj mi se pojavio google na kineskom?
Trebam li se zabrinuti?
Ne.
Možda
Svakako.
jel se mogu skidat igrice