THANKS GODS THAT YOU DONT
Printable View
THANKS GODS THAT YOU DONT
Osjećam se super. Upravo sam pogledao legendarni film "The Expendables", pogledajte samo glumce...sve najbolji glumci iz akcijskih filmova...
:pray:
Evo onih najpoznatijih:
Sylvester Stallone
Arnold Schwarzenegger
Jason Statham
Jet Li
Dolph Lundgren
Bruce Willis
Film je by Sylvester Stallone i u Hrvatsku je došao prije 3 dana.
Večeras sam gledao I am legend,Hancocka i Jumpera.Dobri filmovi,najviše mi se dopao Hancock.Trenutno ništa ne radim,sad ću budit brata da ide na posao.
pogledao veceras, 9/10= Citat =:
Izvorno postao C
Spremam se za poso i malo idem po netu prije odlaska
Osjećam se fora jer sam u jednoj noći prešao Singularity igru, kao i Doom 3, kao i Metro 2033.
Trenutno gledam simpsone i umiren od dosade :(
prepisujem rp na komp koji smo ja i frendovi napisali na papiru......
Mogo bi i više postati pod Tribes XD
Spremam se za trening .. na koji mi se btw. ne ide jer je prevruće i večeras hoću da izađem (a to je skoro pa nemogućer jer trening traje od 17:00 do 20:00)...
Crtam, slušam OST od Dr. Horriblea, premoćna stvar, osjećam se malo gladno i umorno ali otprilike dobro
Gledam Lost(seriju). Krenuo iznova,pola se propustilo...
jedem kakao je nemam mlijeka
Citam tutorijale za Photoshop i pasno krecem u te vode!
God help me! :cry:
Aaaa, Singularity je zakon :thumbs2:= Citat =:
Osjećam se fora jer sam u jednoj noći prešao Singularity igru, kao i Doom 3, kao i Metro 2033.
Carp, ostavi se Photoshopa i uzmi Corel - vektorski je i lakši...fotošop radi sa prozirnim papirima i crtežima :)
Ako hoćeš, ja ti dam oko 500 epizoda Simsa, da pogledaš i javiš mi ako ima gdje koja greška na videu. Meni se to sve neda gledati. Skidam jednu po jednu epizodu i konvertiram regularno i arhiviram, još i da gledam...= Citat =:
Izvorno postao antonio96
Jedem Pringles i osjećam se sj.ebano ... jako sj.ebano ..
ja ocu ak je brzi dl= Citat =:
Izvorno postao C
Nisam lud da uploadam 100 GB-a, dovoljno mi je što skidam epizodu po epizodu. Ako si u Rijeci, dam ti na DVD-ima.
Nije.
javi kad svira let 3 pa mozda na vratim :gitara:
Gledam kako mi komarac sise krv i osjecam se majcinski.
Boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring, boring,...
Trebam li još što reći?
Pa trebao bi iskorištavati svaki trenutak svog života.
Nekako.
Danas bih morao dosta tog napraviti,a prije toga i odspavati.
Pospan sam,a ne spava mi se.Ah...
:)
Natko je i dalje peder. :(
Trenutno stavljam muziku na ovaj jebeni mp4, jebo mu bog otac mater usranu ak ga ne zakucam u zid.
Radje nemoj..sve su to pare
Upravo sam usred crteža u PS-u doživio BSOD.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ja se razboleo :*.
Bas bas.
I trenutno sam na caju i kolacima :| .
A lep je dan...
Bolje da si doma nego da kršiš starog yuga..namučio se on s tobom
Cekam staru da me pokupi ispred plodina...cekam vec pola sata, strgat cu joj glavu kad dodje...
Uzivam u predivnim palacinkama sa sladoledom. :D
ZAVIDITE MI.
Zavidim ti :cry:
Upravo sam se prejeo đuveča i sira i sve to zalio čašom pive.
U 4 ujutro.
Nemojte se prežderavati u 4 ujutro.
Toplo vam preporučam. :cry:
Još malo pa će bit gotova pita od jabuka i pita od tikve, ima da se prežderem, osim toga igram AoM preko neta i uživam, osjećam se jako dobro
odmaram se, pripremam za jos jedan izlazak ovaj tjedan (mislim da je to 3. ili 4.) sutra ujutro se ide na put a ja cu doci doma u 7-8 kada se probudim >.<
Gledam dijamantnu ligu i večeram, surfam netom i pripremam se za još jednu gaming noć.
Boli me kicma i na netu sam vise bogzna kolko
Zato kaj previše sjediš ;)
I zato sto nema uticnice u sobi sa stolom..fucking selo =((