Glavno da cilj prosvjeda više nije rušenje vlade.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Printable View
Glavno da cilj prosvjeda više nije rušenje vlade.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
100% nam Bog dolazi sad za Uskrs pa zele da nas pripreme na to da mozda izgleda kao u onoj South Park epizodi. Bas me zanima komentar iz Vatikana na ovu vijest.
Pastafarijanski anđeli u letecim tanjurima sa uzdignutim vrhom crvene boje koji neodoljivo podsjeca na špagete s umakom od rajcice posjetili su naš planet 50-ih.
Prije sam uvijek volio te misteriozne susrete sa vanzemaljcima i špekulacije da nas posjećuju svemirci, sad mi se to sve čini ko jedan veliki bulšit. Priznat ću postojanje života u svemiru tek kad ga dokažu.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
:)
Just according to keikaku...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
/FBI&CIA
Ane jebote, aj da to nije on napisao :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ovo je tuzno. :(
al nekako i smijesno istovremeno
Yawn
Mislio sam na teorije zavjere i rasprave o vanzemaljcima. Šta je tu čudno?
NESRETNI 25-godišnjak Osman Mumukić iz Gubera kod Livna umro je jučer popodne nakon što je slučajno upao u septički jamu punu fekalija.
U septičku jamu je upao pre obiteljskom kućom u naselju Guber kod Livna u kojoj je živio sa suprugom i dvogodišnjim djetetom. BiH policija je izvijestila da je Mumukić šetao dvorištem i stao na betonsku ploču koja je pokrivala septičku jamu, piše sarajevo-x.
Ploča se slomila te je mladić pao u jamu. Na mjesto događaja su ubrzo stigli susjedi i vatrogasci, no mladića nisu uspjeli spasiti.
a od čeg je umro? :D
Koji antiklimaks.
http://blog.us.playstation.com/2011/04/ ... hotz-case/
Vjerojatno se od smrada onesvijestio, a potom utopio u mjesavini mokrace i fekalija.
GUBER VODA JE LIJEK!= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
/šmrkanje
Sta mu dodje to permanent injunction?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Al opet, rootkeyevi su vani...sto je bilo, bilo je. Cisto sumnjam da Sony tu vise ista moze poopraviti
[quote=Kid A]Sta mu dodje to permanent injunction?[/quote:3ncosv4o]= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change":3ncosv4o]Koji antiklimaks.
[url="http://blog.us.playstation.com/2011/04/11/settlement-in-george-hotz-case/
Trajna zabrana bavljenja nečim. Premda ne vidim kako će se to konkretno primijeniti na osobu kojoj nije profesija pogođena.
Ma da.
Ali inace cijeli statement je planirano izbjegavanje detalja u izvjescu od Sonya.
EDIT
evo detalja: GeoHot odlazi bez da placa ista ali ako uradi neki reverzibilan hack ili nastavi s radom u javnosti, morace platiti oko 10,000 za svaki prekrsaj. Svejedno, kao sto rekoh to ne mijenja nista.
Exsploiti su vani a ni on nije bio 100% zasluzan za cijeli proces, svi radovi idu dalje bez problema.
Rekao si da ćeš priznati postojanje vanzemaljaca tek kad se dokaže da postoje, a u isto vrijeme vjeruješ u boga bez konkretnih dokaza. Nije da želim potaknuti religijsku raspravu ili nešto, samo ukazujem na licemjerje.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nitko nije skuzio FAIL.
Kako ste losi OMFG.
Charmander je rekao da ce vjerovati u izvanzemaljce kad dokazu postojanje zivota u svemiru, a posto je i nasa zemljica dio tog svemira i na njoj postoji zivot, prakticki se slozio s tim da vjeruje u vanzemaljce, iako tvrdi da nije tako...
= Citat =:
Izvorno postao generican
Jedno zbilja nema veze s drugim. Prvo je duhovnost, drugo je znanstvena teorija prema kojoj neki znanstvenici smatraju da je život u ostatku svemira (da ne zbunimo Niku) moguć. Rupa u toj teoriji je što ne znamo ni što je život ni zbog čega je nastao i stoga ne možemo znati da li se može razviti na drugim planetima.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne znamo ni kako gravitacija funkcionira, to znači da ne postoji?
Šta se sad na mene izvlačiš, a zbunio si sam sebe dok si to pisao. Zemlja kao nije u svemiru i na njoj kao nema života. LOL, vgg. :rotfl:
Sad malo razmisli o ovome šta si rekao.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Umirem. :pray:
A znamo?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Znamo što materiji daje masu?
Pa bog, što bi drugo.
Ako niste u međuvremenu primijetili, razlika između gravitacije i vanzemaljaca je ta da znamo da gravitacija postoji.
Opet. :pray:
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
fix'd
Istina, ali raspravljamo o vanzemaljcima.
Teško mi je povjerovati da bi obdukciju vanzemaljca vršilo četvero ljudi odjeveni kao Ku Klux Klan, čiji se pribor može mjeriti s najmanjom policom alata u mojoj garaži. fakefakefake
Meni su zanimljivije pojave NLO-a na nebu nego ta snimka gdje vrše obdukciju. Takve pojave su sve češće u zadnje vrijeme.
U zadnje vrijeme i sve više ljudi zna koristiti After Effects..
Y right.
S
S
http://youtu.be/e0jpUPLqLhA
Ma mora da su svemirske mušice.
Edit:Ssry na off-topic :)
Najsmiješnije mi je kak elijene prikazuju slične ko ljudima, furaju jednu te istu sliku već 50 godina lol :( Valjda nemogu shvatit da oni mogu doć i u nekom, nama sasvim nepojmljivom obliku.
kak ti zamisljas nezamisljivog aliena? aliena kojeg nemozes ni pojmiti?
fala na odogovoru