NEMOJTE SKIDAT BETU skina za steam ZASAD PUNA JE BUGOVA
npr morat cete skidat cijelu igru i onda nece radit
Printable View
NEMOJTE SKIDAT BETU skina za steam ZASAD PUNA JE BUGOVA
npr morat cete skidat cijelu igru i onda nece radit
Yep, stisneš crveni gumb i svi ožive i počnu te pucat.= Citat =:
Izvorno postao razarach66
Bas sam sad odigrao tu bonus misiju. Ludnica. :pray: Jos da u tenk mogu uci bilo bi super.
Od kad to attachment na Desert Eagle ide sa doljnje strane? :killyou:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_16aa1c78.jpg
Ako ništa drugo, bar znaš uzimat screenove.
Imam nekih problema sa screenshotovima. Imas nes protiv?
Print screen> open paint> ctrl + v> small image, i onda moram rucno povecavati. :yuck:
Ako si ti toliki majstor za uzimanje screenova onda mi reci kako da to rijesim.
Fraps?
Ma imam ga ali mi se ne da svaki put ukljucivati samo da bi print screen uzeo. Budem pomoc potrazio na Ordinaciji.
F12
xfire
Report: Trouble Brewing At Developer Infinity Ward
Kaj se kod njih pak kuha...
Jel ima kakvih novih vijesti u vezi toga, šta sad, oće to utjecat na daljni razvoj CoD-a?
evo link onoj prici za mmo
procitajte
Sa svakim novim vijestima u vezi toga, sve više i više mi se Activision gadi. Ko zna šta ce bit dalje sa tim...
Kuha se nesto
evo s twitera
fourzerotwo
...annnd we JUST hit 25 MILLION unique players on Modern Warfare 2. Insanity! Also, got a lot of #MW2SDLC details coming this week! FINALLY!
Uživajte :wink:
U njemačkoj verziji na toj misiji ne smiješ ubit civila, nego samo čuvare i specijalce...
:pray: Nemam rijeci. Ovo je remek-djelo.Izgleda kao film, a fora je vidjeti sve te scene koje si prosao u igri iz druge perspektive.
Jel to besplatno ?= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
Je, bit će besplatno.
http://pc.ign.com/articles/107/1077465p1.html
Wuuuhuhu. Dobit ćemo dve mape iz CoD4 + još četiri potpuno nove !!!
Sviđa mi se da su vratili Crash iz CoD4 pošto je to najbolja mapa iz CoD4, ali zašto su stavili Overgrown neznam, to je oveći shit od mape i ne vidim zašto nisu stavili Vacant ili tako nešto, neku bolju mapu.= Citat =:
March 13, 2010 - Details about Infinity Ward's upcoming Call of Duty: Modern Warfare 2 map pack, titled the Stimulus Package, have been posted on the Xbox LIVE Marketplace website. This download contains five maps in total, two of which appeared in the first Modern Warfare title.
This pack will be available to download on Xbox LIVE starting on March 30. PS3 andSPC owners will have to wait a bit longer.SNo price for the content was listed.
Here are the map descriptions:
Bailout - a multi-level apartment complex
Storm - an open industrial park littered with heavy machinery
Salvage - a snowy junkyard fortified by stacked debris and crushed cars
Crash - a war-torn urban environment (CoD4)
Overgrown - features a massive dry creek bed (CoD4)
Update: Activision has confirmed the pack will cost 1200 Microsoft points ($14.99).
Trebali su staviti Shipment, Downpour i Crossfire.
Nisu trebali ništa staviti. Kome se igraju te mape nek kupi četvorku. Ja koji sam ju igrao želim nove.
Ti si u manjini.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Volio bi Crossfire i Vacant vidit u MW2.
Citao sam da ce taj DLC kostat 15$(a kod nas valjda €).
Bezobrazluk teski.
Sad mi je jos vise drago sta nisam igrao to smece.
Očito si nešto krivo shvatio, DLC će za PC biti besplatan, jedino će se za konzole plaćati.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Na konzolama, to je oduvijek bilo tako.
Nope, i na PC-u ce kostati isto toliko. Zasto bi na jednoj platformi davali DLC pakete za te pare, a na drugoj besplatnoj. MW 2 je izjednacio PC i konzolu po pitanju svega, pa i tih famoznih DLC-ova.
I svejedno, bezobrazno skupo. 80kn za par mapa. Posebice ako se uzme u obzir da su trzili igru za 60€.
Molim link na tu vijest pošto iskreno sumnjam da je to istina. :)
Za 2 godine će i patcheve poćeti naplačivati. :(
Na svim sajtovima pise da ce pack kostati 15$. Prvo stize za Xbox, a kasnije za PS3 i PC. Nigdje nisam procitao da ce PC verzija DLC-a biti besplatna(sto apsolutno i nema smisla).
I ono, 6 novih mapa, a dvije od toga su samo skopirane iz 4-ke. Strahota. Kako pohlepa nema granica :(
Taj serijal mi se totalno zgadil.
Znači da nisi pročitao da će se PC verzija naplaćivati.
I kada je CoD4 izašao, oni su pustili map pack za konzole i naplatili ga 15€, isto tako si napravili sa CoD5 te će isto tako za MW2. Ali ne vjerujem da će to za PC napraviti, pošto su isti ti map packovi na PC-u bili besplatni, svaki put, te će najvjerovatnije i za PC biti besplatni.
Po vijestima na koje sam ja naišao, piše da će se naplaćivati 15€ za konzole, a za PC ništa nije rečeno kao i prošli put.
Tako da će za PC navjerojvatnije biti besplatno. A u protivnom slučaju, će steći još manje (kao da manje može) popularnosti kod PC verzije.
Znaci, nisi ni ti nigdje procitao da ce biti besplatni :P
Moras uzeti u obzir cinjenicu da sada Activision diktira cijelu politiku oko igre posto su sada njihovi ljudi na celu IW-a. I ono, stvarno ne vidim logiku da se na jednoj platformi naplacuju, a na drugoj ne.
I zapravo, to opce nije vazno.
Zalosno je da pisljivih par mapa naplacuju 15$. S time da su igra prodavali po cijeni od 60$. Uzas
Nakon što je Activision Blizzard počeo govoriti što treba i gdje, ova franšiza je otišla u kurac.
A to razdoblje je nastupilo nakon izlaska CoD4.
Ljudska pohlepa nema granica. A kaj je najbolje, to ce se masovno kupovat. Sta je prosjenom Ameru iskesirati 15$
Jednostavno nemojte kupovat, ziher ću nadoplatit nešto manje od 100 kuna za igru koju sam platio i ovako previše.
poceli su se i xbox i ps3 useri bunit da je cijena prevelika nemam komentara
da je cijena bila normalna npr 49$ a ne tjedan dana prije izlaska povise za 10$ i onda ovo katastrofa
Evo ja sam danas htio instalirati MW2 na komp. I naravno ja idiot zaboravio prijašnji ACC. Zaboravio sam nick,pass i email. Što da napravim sada?