jel mi moze neko preporucit neki dost dobar ultrazabavan i zanimljiv akcijom nabrijani film,bas mi se nesto gleda a nisam pogledao niti jedan film vise od tri tjedna.
Printable View
jel mi moze neko preporucit neki dost dobar ultrazabavan i zanimljiv akcijom nabrijani film,bas mi se nesto gleda a nisam pogledao niti jedan film vise od tri tjedna.
Kad smo kod preporuke, dajte i meni koju ultra ludu komediju, da udare suze od smijeha :)
Si gledao Wanted?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Gledah Tropic Thunder, na neke scene sam umirao od roflanja! Legenda je Ben Stiller, apsolutna legenda.
Jesam,prelose.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pogledao sam Kingdom of Heaven. Produženu verziju.
Film je legendaran. :pray:
:(= Citat =:
Dobro je rekao, loš je film. Rađen po lošem stripu. Kojeg su silovali na loš način.
:( Meni se dopao...nije ništa posebno, ali ok za ubit koji sat...Bolje nego neki (čitaj: gotovo svi) filmovi na RTL-u :D
transformers= Citat =:
batman begins
dark knight
ili death race umjesto transformera
gledao,gledao,gledao,ali vidis,Death Race nisam,to bi mogao.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
EDIT:koji su jos dobri od ovih novih koji su igrali u kinu prije mjesec-2?
Transportere?
Freddy got fingered
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
10/10
Baby Mama (2008)-komedija, odlican film
JCVD
9.2/10
odličan film , gluma , priča , van damme-ov monolog :pray:
http://www.rottentomatoes.com/m/jcvd/
http://www.imdb.com/title/tt1130988/
Klinci iz pjescanika (1993)-drama. radi se o amaterskom bejzboj timu (9 klinaca) i njihovim pustolovinama. super je film
The Midnight Meat TrainS
Podgledao bez ikakva predznanja o filmu te bez ikakvih očekivanja...film prema scenariju Clive Barker-a .Ugodno me iznenadio.Vrlo dobar hororac.
Pogledao Apocalypto.
Film mi je odličan. :pray:
Alien 4
klasika
za negdje pol sata je heroj na hrt1, meni omiljen među orijentalnim borilačkim spektaklima, preporuka
to je onaj koreanski ? Musa ratnik, prežestok film, jućer sam malo gledal Kuća letećih bodeža, predobre filmove imaju Koreanci
Christmas in Wonderland (2007)-odlican bozicni film, na foru filma Sam u kuci. preporuka
Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
Odličan film. Imam ga na DVD-u.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Zasipanje onim strijelama je fenomenalno. :pray:
Kraljevstvo Nebesko....
10/10
Najbolje ga je gledat u HD rezi i sa suround zvukom.
Jednostavno.... Savršeno. :pray:
Film je i meni odličan.= Citat =:
Izvorno postao Dawg
Jedini problem je taj što su borbe prsa o prsa jadne. Bar meni.
Ali ono gađanje katapultima na kraju je fenomenalno. :pray:
Najbolje je kad okidaju strijele a na suround čuješ svaku prokletu strijelu kako leti :pray: :pray:
kineski je film, hong-kong točnije...
[quote=###DK###]Odličan film. Imam ga na DVD-u.= Citat =:
Izvorno postao "Da_killah":2uxr99p7
Zasipanje onim strijelama je fenomenalno. :pray:[/quote:2uxr99p7]
odličan gledao sam ga po treći put
Kraljevstvo Nebesko....
Ponukan vašim postovima pogledao ga ponovno danas....(naravno da ga imam u kućnoj videoteci ) . Jedan od nepravedno podcjenjenih filmova.Film je u svemu podjednak sa Gladijator-om a nije stekao njegovu slavu. Odličan epski film sa odličnim glumcima , zanimljivom povijesnom radnjom te izvrsnim masovnim bitkama uz emocionalno nabijenu ljubavnu priču.
Navodno ima produžena verzija koju moram nabaviti.
Mislim da je takva verzija u naše videoteke jedina i došla.
Usporedba s gladiatorom je valjana jer su oba filma podjednako predosadna i neuvjerljiva.
Po čemu ti nevalja Kraljevstvo Nebesko? :?
Mislim da si prestrog...po čemu je jedan Ben Hur ( koji je isto odličan ) uvjerljivijiSfilm od Gladiatora ili Kraljevstva nebeskog ? Meni su to sve izvrsni filmovi i točno gađaju moj ukus...bezvremenski su i uvijek aktualni .
pogledao sam Death Race,onako,zabavan film i nista vise.
kakav je onaj Eagle Eye?
Zato što četiri sata Ben Hura mogu gledati u komadu zbog fantastičnog tempa filma.
Gladiator i Kralj. Nebesko su u doba "spotovskih" filmova odviše razvučeni. Žele trajati tri sata, pa malo blješću i žure, pa ga produljavaju nepotrebnim odugovlačenjima i tako par puta u filmu što umori gledatelja nakon sat i po dužine.
Ah. Gle. Kako kome. Nekima je odličan film. Nekima nije.
Možda mlađoj generaciji gledatelja navikloj na brzi ritam filmova i spotovsku dubinu ali meni ne ....Kraljevstvo Nebesko mi je prekratak...prebrzo mi završi i definitivo bi želio još...pogotovo sam početni razvoj lika su trebali produžiti .Liam Neeson je nedovoljno iskorišten u filmu.
Sabrina ('95)-odlicna drama sa Harrison Ford-om u gl. ulozi
Orlando Bloom je totalni promašaj tu. Previše je ženskast da bi glumio takvu facu.