-
Re: Anime & manga everything related
Ne tvrdim ništa, ali s obzirom na radnju, ukupni ambijent and all, moguće je da im je pravljenje apsolutno neprivlačne loli bila i namjera... Neznam, recimo, Girlycard je isto tako... Kicka ass, ali da je kawaii/moe/whatever... Ne bih baš rekao.
EDIT: Usporedba arta, lijevo je manga, a desno anime:
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/10431l.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/i678133_16744l.jpg
Inače, lol @ synopsis.
= Citat =:
After millennia in hiding, Mina Tepes, the Princess of the ancient covenant and ruler of all vampires, wants change. Using the vast wealth of the Tepes line, she has paid off the entire gross national debt of Japan and in so doing, gained the authority to create a "special district" off the coast of Japan that is to become the future haven to vampires the world over!
Now, on the eve of the landmark press conference announcing the existence of vampires to the world, terrorists and rival factions are plotting to assassinate Mina Tepes before she has a chance to make her world-changing announcement.
-
Anime SHAFT radi tako da mora da valja, naročito nakon odličnog Bakemonogatari :)
-
Mina Tepeš? Isse, što volim kad japanski autori koriste imena koja su kao asocijacija na očito bez da imalo istraže pozadinu imena. Ali ajde, bar je bio dobar onaj dlakovuk u traileru (fak, ne sjećam se kad sam zadnji put vidio dlakovuka u novijem animeu). Likuša... vjerojatno još jedna koju bih bitchslapao (ajme joj se ako još bude i tsundere).
Spor sam nešto danas... special district? Black Blood Brothers, much?
-
Izašao novi chapter K-On! mange! Zanimljivo je da se u chapteru ne pojavljuje nitko od početne postave benda [Ritsu, Mio, Mugi, Yui], već samo Azusa, Ui, te njena frendica Jun [Ona koja se jednom nije htjela pridružiti K-On! klubu jer su previše neozbiljni. ]... A s obzirom da gorespomenute starije cure ove godine završavaju školu, a Jun je u ovom chapteru obećala de će se dogodine ipak priključiti klubu... Njušim li ja to nove glavne likove? :O
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
.cut
Jel ona to ima plocice na trbuhu :?
-
A ono, na prvoj slici je anoreksija, a na drugoj je praščeto sa trbuhom.
-
Dva razlicita crtaca,pretpostavljam.
-
Pogledao epizodu 13 Gungrave, jebemu, svakom epizodom postaje sve ozbiljnije... Harry je prljavo pohlepno đubre. :(
Eda, Big Daddy x Maria, w00t?! :o
@xarabas
Brijem da SHAFT ima svoje crtače, dakle valjda da...
EDIT: Pogledao epku 14 Gungrave. Harry... MacDowel. Je. Najveće. Govno. Ikad. :(
-
Zadnja epizoda Aoi Hane i 11 epka Umineko no Naku Koro ni su vani.
I sad se pitam dali ima ikakve koristi od toga što to pišem... a well. :)
-
Za Aoi Hana nema, jer ja uvijek provjerim Animetake prije nago što odem na forum, neznam za ovo drugo... Hvala enivej. :)
Inače, grr, uvijek uspiješ postati te updatese prije mene. :@
-
Pogledao gorespomenutu epizodu... Divno, ali zar je to... Kraj?! :|
Megaželim još ovog animea, a sve nekak mislim da ću početi i čitati mangu... :P
-
Pogledao Sora no Manimani, odlična epizoda... edukativna, radnja se lijepo razvijala, prilično komična i opuštajuća. Od sljedeće epke očekujem dijelić prošlosti Rome i Oumi (moj nov favorit XD)... jednostavno mora bit! :)
Hime je bila kickass, a Edogawa car sa onim facijalnim ekspresijama :pray: :rotfl:
http://www.nagatocity.net/blog/wp-co...49_edogawa.png
Canaan je bio dobar, vratile su joj se boje no u ovoj joj je epizodi to skoro došlo glave.
-
Ima netko neki prijedlog za neku animu s gitarama, nekim bendom ili tako necim?
-
Beck, K-On, Nodame Cantabile, La Corda D'Oro (K-On je školskom bendu i više je usredotočen na komediju, zadnje dvoje ako voliš klasiku)
-
Novi Naruto chapter je vani, sooo kul, Sasuke vs. Raikage, Sasuke je ono :o :shock: :pray: A i nova epizoda bogme ^^
-
Sasuke <3S :oops:
Ovaj tjedan sam započela sa Narutom. Mi lajks.
-
HARUHI FINAL? NEEEEEE :( :( :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Novi Naruto chapter je vani, sooo kul, Sasuke vs. Raikage, Sasuke je ono :o :shock: :pray: A i nova epizoda bogme ^^
Naruto, bleach i one piece su trenutno na vrhuncu. Iako po meni ako sad usporedis sve 3 mange bleach i naruto su puno losiji od one piecea. Nakon sta procitam one piece, naruto i bleach me ostave ravnodusnim.
-
Pogledao epizodu 16 Gungrave... Brandon knew. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Ima netko neki prijedlog za neku animu s gitarama, nekim bendom ili tako necim?
Preporučam Detroit Metal City, prelegendaran je :pray:
-
Je li gledao itko Koukaku no Regios?
Zanima me jel valja išta. :)
= Citat =:
In the distant future, a polluted world has been overtaken by havoc-wreaking creatures called filth monsters. Humanity, having been forced to relocate itself, must live in isolated mobile cities called Regios. A mysteriously skilled fighter named Layfon Alseif enrolls in the Academy city of Zuellni and is immediately noticed by Nina Antalk, leader of the 17th Military Arts Unit. He then reluctantly joins her squad, uncertain of what future awaits him and his new teammates within the city as well as the impending dangers in the midst of a plagued world.
-
= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Bolje stani s Narutom. Što brže.
Ono, ne možeš pogriješiti s bilo kojim generičnim shounen akcićem. OSIM TOGA.
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Prosječan anime s jako zanimljivim settingom koji, kao i po običaju, nije ni približno dovoljno iskorišten. Ima onako... li-la likove koji ponekad imaju svoje trenutke, UŽASAN OP (Engrish, need I say more?), ali kad bude akcije obično nešto valja. Pogledaj, ali nemoj previše očekivati jer je kraj više-manje namješten za 2. sezonu.
Inače, izgleda da će Zetsubou dobiti i 4. sezonu... fak, nisam stigao da je takav hit u Japanu.
-
Daj ono, nisam ni 2. pogledao.
-
Hvala Arby. Onda ću prvo pogledat Spice and Wolf pa kad bude nestašica, onda se bacam na Koukaku no Regios :)
-
Eda, došao do 8 epke Umi Monogatari. Još se uvijek ne mogu načudit kako je vizualni stil lijep: refleksije sunca ispod vode, jato riba koje prepliva pored glavnih likova odjednom ili pak odroni kamenja koji se u pozadini vide kako plutaju u vodi... ma prekrasno. Najljepši anime uz 5 Centimeters per Second. A da ne pričam o soundtracku koji je... :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Covjece...Naruto je ono...epic :pray: Manga pogotovo, anime je isto ok, pogotovo shippuuden, uz Bleach i One Piece prava zlatna trojka! Naravno, ima i onih kaj se ne slazu al heh, kad radnja u animeu sustige sad ovu iz mange bit ce bogovski.
Inace, dobar je Koukaku no Regios, gledam ga bas, cekam sam da zavrsi ongoing tak da mogu pratit u komadu.
-
= Citat =:
= Citat =:
Ti se javljaš.
Ti ono gledaš svake smeće glavno da ima moe ženski ili likova.
Ojebote.
-
Pregledala sam 30-tak epizoda i ne čini mi se toliko loš. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
= Citat =:
= Citat =:
Ti se javljaš.
Ti ono gledaš svake smeće glavno da ima moe ženski ili likova.
Ojebote.
Lol što.
-
= Citat =:
Njemu ni LOTR ne valja čak tako da se ne moraš brinut :)
Meni je iz nekog razloga Naruto uvijek bio odbojan, tako da ga neću počet gledat.
-
= Citat =:
I nije,ali kada dođeš do zadnje epizode i onda moraš čekati tjedan za epizodu.
:(
Razočara.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Meni je iz nekog razloga Naruto uvijek bio odbojan, tako da ga neću počet gledat.
Ne bih ni ja da mi prijatelj nije uvalio dvd-ove, pod izgovorom da me obrazuje jer inače nisam neki fan anima općenito niti sam što pratila. (:
-
Jedino sto sam do sada gledala od anime je Death Note, stigla sam do 8. epizode...
-
I ne zaboravit forsanje vikanja "SASUKE!!!!" u svakoj drugoj-trecoj recenici, mislim da to pocinje negdje oko trece sezone (nakon onoga necega u areni iirc).
-
-
E al najbolje je kad hodaju po drveću.
-
= Citat =:
Već je počelo. (:
Hmm, ako ti se svide takvi shounen akciči preporučam X 1999S :thumbs2:
Za razliku od Naruta ovo je dosta mračan anime, mnogo drame, krvi, postapokaliptični štih i nema nekog forsanja. Ustvari, ovo je donekle neka vrsta tragične romanse ujedno. Neznam, jednostavno imam dojam da bi ti se moglo svidjet. ^^
Postoji film i serija... jedno gledaš zbog tužnog kraja, drugo zbog... well, drugog (malo manje) tužnog kraja :)
Hmm... čudim se kako xarabasova sestra nikome nije privukla pažnju. Već sam mislio da će bit navala komentara XD
-
Raz. Gungrave. Odmah. SAD!
Inače, upravo sam pogledao epizodu 24... :| :( :cry: :pray:
-
Završio Fight Ippatsu! Juuden-Chan!!
Priča o paralelnom svijetu u kojem imaju posao "punit" ljude kada im level depresije poraste ustvari ima potencijala, ali je sve odrađeno tako... površno. Well, poanta cijelog showa je ustvari fanservice tako da ni nisam mogao mnogo očekivat. Ovo je čak teško nazvat ecchi koliko eksplicitnih scena ima. Eto, nije bilo sasvim loše, no sigurno ni dobro. Zaključujući po nekim scenama, sigurno će napravit drugu sezonu ili bar OVA epizodu. ^^
6/10