I jedna i druga klasa radi prebolestan dmg u raidu, normalno dok ti dojdes do tog dmga trebat ce vremena i vremena, izbor je bar izmedju te dvi klase lagan, jedna je melee jedna caster, sada sta ti vise lezi melee ili caster i gotovo, odluka je pala
Printable View
I jedna i druga klasa radi prebolestan dmg u raidu, normalno dok ti dojdes do tog dmga trebat ce vremena i vremena, izbor je bar izmedju te dvi klase lagan, jedna je melee jedna caster, sada sta ti vise lezi melee ili caster i gotovo, odluka je pala
= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
dve gluposti si reko u ovom postu a to da je shaman gori dps od roga i gori hiler od prista
šaman može bit najbolji u svemu ako znaš igrat sa njim, i to znam iz iskustva, kaki prist kaki rog
i da, sa te dve klase neznam koliko si koristan u rejdu osim u dilanju dmga= Citat =:
bitno mi je samo da radim dobar dmg u raidu i da sam koristan
i da, sa te dve klase neznam koliko si koristan u rejdu osim u dilanju dmga[/quote]
Malo si to glupo rekao.Lock ima dosta zadataka što se tice raida.Ak mozda nisi upoznat sa SSC-om gdje bez locka nemreš ubit leotheras the blinda.Tu lock igra ogromnu ulogu tenkanja demon faze,onda kel'thas lock isto mora jednog od onih strazara conflagrateat,pa banishat u tempest keepu u onoj sobi prije onog mehaničkog bosa,pa u ssc-u na lady vashj dok mora stridere kajtat okolo sobe u krug,pa kill'jeden kak se vec zove tam sam isto cuo da bez locka nemreš,i još puno puno drugih zadataka gdje ti je lock fakat potreban,eh sad rouge neznam osim dmg-a gdje je on imo neku ključnu ulogu,ja mislim nigdje.
uzet cu locka ili shamana.igrat cu eci peci pec :D
al bit ce lok 70%
dal valjaju sta ovi realmovi Anachronos,Emerald Dream,Haomarush,Hellfire,Mazrigos, Scarshield Legion,The Venture Co., Trollbane,Xavius
ti su realmovi pod recomended.
znaci jedina razulika izmedu pvp i normal realma je ta sta na pvp mozes napast alijansu bilo di?
Rogue je dobar za sapanje, dosta pomogne
rogue je meni najdosadnije klasa postao
lock i shaman su zakon
I alijansa tebe isto :D= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
Zapamti to kad dođeš u Stranglethorn Vale.
Inače, rerollao sam.. vratio se prvoj ljubavi - shamyiju :)
meni su u zadnje vrijeme shammiji i pristevi full zakon...
nabrojao si 4 bosa u cjeloj igri od kojih većina lokova neće vidit nijednog, gj= Citat =:
Izvorno postao prcko
inace sutra dobivam igru dajte mi preporucite neki realm
kod shamya mi je dobro to sta radim dobar dmg za 2h weaponom i windfury i jos se mogu hilat . + mogu bit healer ili dps tako da cu lakse nac raid jer svima treba healer .kad dovrsis healing opremu radis na dps
a kod locka je dobar jedino odlican dmg al do toga treba doc .lagano je levelat s jednom i drugom klasom jer kad se shamyu proca wf
Shammy je vjerojatno najdosadniji lik za igranje do 40. levela. Užas. Ali kad dohvatiš 40+ i uzmeš sječivo u obe ruke i počneš lomiti kralježnice oko sebe, onda stvari postanu awsome :D
aha, nije neš uber zabavan do lvl 40 ali totemi te zabavljau xD
da, poslje lvl 40 bit ćeš glavni frajer i sijat strah do lvl 70
a na koji realm da odem
odi ako imas negdje neke frendove tamo...
nemam
A možeš na Darksorrow, to je trenutno nekako najoptimalniji izbor kad nisi siguran :)
Sve je to blizzard nerfao.Nemoraš govorit za većinu,ak ti to nisi vidio nemoraš pricat da ni drugi nece vidjet!= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Ako netko zeli uspjet u necemu nevidim razloga zašto nebi.I nije 4 bossa vec ih je znatno više u kojem je potrebna pomoc warlocka,ja sam naveo samo neke znacajne gdje bez locka jednostavno nemozeš.
Ja sam jedini koji u MMO igrama bježi od hrvatske bagre ili se bar tako čini. :)= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
A nije baš ni da ja nešto favoriziram takve guilde, al' eto... odavno nisam bio u jednoj, pa sam već zaboravio kako izgleda guild chat :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
zaš nebi govorio za većinu kad znam šta radi većina...= Citat =:
Izvorno postao prcko
bister ti si vecina za sve nas :P, 2-3 locka u raidu, taman lipo, na nekim bossoviam kao sto je prcko reka imaju posebne zadatke, vecinom je to tankanje, ali imaju ss i hs, to je isto lipo :D , a bome i rade bolestan dps..., svaka klasa ima svoje mjesto u raidu, neka vise neka manje, ali ako se probijes i dokazes dojdes i ti do raida, cak i retradini i sove idu u ozbiljno raidanje vjerovali il ne :D
sova s foruma?= Citat =:
Izvorno postao Wizard
ne ta sova nego druidska sova :D
evo zadnje pitanje od mene dobit cu account od frenda pa netrebam kupovat igru bezveze
dali su WoW-enGB-Installer-downloader.exe i WoW-BurningCrusade-enGB-Installer-downloader.exe fajlovi za download wow i wow tbc-a za Eu servere
je dobro ovo sta se skida http://www.imagesforme.com/show.php/95560_sssss.JPG
brine me sta pise C:\WOW\WoW-2.3.0.7561-enGB -sta nebi trebalo bit samo world of warcraft :oops:
to ti je od servere za Kamačatku.... -.-' joj= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
kad neće neće :)
Ajd prestani se brinuti za te GB i US verzije već jednom :D
Tvoja lokacija i IP se nevjerojatno lako detektiraju, inače. Ako Blizz server skuži da si iz europe (a mislim da ne postoji osoba koja je iz europe a da je server mislio da je iz Japana), sve što se počne odvijati biti će EU.
Daklem, samo to skini i instaliraj.
I onda patch, koji ima nekih 1+ GB :)
evo instalirao sam wow imam verziju 2.4.2 a imam screen od obicnog wowa . imam trial account i nemogu napravit dranei ili belfa.http://www.imagesforme.com/show.php/95895_sdad.bmp
to je valjda jer nisam tbc jos instalirao al mi je problem sta je tbc neki slim 1.25GB
WoW-BurningCrusade-enGB-Slim-Installer
nema full
ak nemaš full onda niš, nabavi full ^^
da ali nema full na blizovim stranicama
nego valjda u trial accountu nemoze bit dranei ili belf jer sam si bio napravio account za US pa isto nisam mogo a imao sam BC
jer tu na EU trial accountu vidim outland i sve ( na karti )
nego ja sam najverovatnije skinuo ovo sa blizzove stranice None → 2.3.0 (~3700 Mb)
jer sam odmah imao 2.3.0 .dal je sad taj slim da upgrejdam account na TBC ili sta
OK, najnoviji tijek instalacije iz 0:
1. Osnovni WoW
2. The Burning Crusade
3. Full 2.4 patch (ima oko 1Gb)
4. Instaliraš 2.4.1 patch
5. Instaliraš 2.4.2 patch
Uostalom, imaš autopatcher.