Meni je odjedanput nestao zvuk u igri...neznam zasto...cujem jedino razgovore u misijama te radio...a ostalo nitsa.....wtf???
Printable View
Meni je odjedanput nestao zvuk u igri...neznam zasto...cujem jedino razgovore u misijama te radio...a ostalo nitsa.....wtf???
To nije to kad san napravija stun udarac kad sam kra neko auto onda liku zalipis aperkat.= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
Probaj pogledat u opcijama da se nesto nije stisalo.= Citat =:
Izvorno postao miska10
e...sad je swe ok..bila je nka caka u opcijama......
Meni se dogodio sličan problem. Meni je pak razgovor likova nestao. Ponovno učitavanje igre je rješilo stvar. A koliko znam isti problem se pojavljivo i u SA.
S novim patchom se pojavio problem nestajanja zvuka ako ste prije toga pokrenuli benchmark.
Zanima me koji se sve brojevi mogu nazvati u GTA IV, a da nije 911?
plavi telefon :D
Ja san prova zvat onaj sa narudzbu onih nozeva sa tv-a,za prijavit se u policiju 555 i za kupnju auta priko neta al nista al radi oni za prepoznavanje muzike sa radia.= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
555-0110 ( Bean Machine Coffee )
911 (Emergency Services)
555-2222 (Express Car Service Roman Bellic "Enterprises")
555-3333
555-5700 (Fire Proof Doors)
555-8575 (Hero Shop)
555-7625 (Laundromat)
555-5440
555-RECRUIT (LCPD Recruitment)
555-1274-73 (Liberty Construction)
555-945-733-92 (No Problemo Bail Bonds)
555-4674 (Superb Deli)
555-5123 (Vinewood laundromat)
948-555-0100 (ZIT song identification company)
Ne.= Citat =:
Izvorno postao N3R3O
I bet u will love it :rambo:= Citat =:
Izvorno postao N3R3O
slažem se s laušom da je ovo jedno preveliko govno od konverzije.. za par godina možda odigram :'(
Ej sto kazete na kompjutere u gta 4? bas mi je mrak ubijat sve te ljude ispred kompova
Lauš je pretjero. Ja ima 8800GT i on kaže da mu ide 15 fps, a nemi 40 fps i to na max.
da li patch značajno poveća fps? koliko od oka? i da li ima još koji način da se igra učini igrivijom na kantama?
Kako kome. Neko je dobio do 10ak FPSa a neko nista. Instaliraj pa vidi :wink:
zakrpa igru.. ispravi bugove, malo je izoptimizira i uglavnom ispravlja greške
Pa da popravi bugove i eventualno doda neke nove sadrzaje.
edit: preteko me :(
Igram ja danas sa frendom... i njemu mobitel na stolu... i tako se mi vozikamo, tek odjednom ze zacuje ono titranje zvucnika kad ga ometa mobilno signal. A moj frend zgrabi mobitel sa stola i gleda sta je. Kad ono Niko se javlja na mobitel... :rotfl: :rotfl: :pray:
Prerealno je to napravljeno!!! I ja sam se prevario prvi put. :roll:
CEK, MOZES ZVAT SA MOBITELA U IGRI STVARNE LJUDE ??? WTF :shock:
aha..... steta.. vec sam mislio baciti mobitel i zzvati besplatno iz gta 4 XD
zamisli, ukucas svoj broj bezze na GTA 4 i samo cujes zvono! :shock:
da bilo bi super= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Jeste li znali da svih 100+ web stranica koje možete posjetiti u igri, možete ukucati i u stvarnom životu i odvest će vas na GTA IV stranicu.
Yep, rockstar je trebao kupiti sve te domene kako bi ih koristio u igri.
Npr: http://www.eyefind.info
Ljudi imam pitanje jel moze na trzanje u igri utjecat broj pisama na Independence FM zato jer ih ja na radiu imam bice 134?
Nebi smjelo= Citat =:
Izvorno postao Sova
Jel izašo više taj patch? Živo me zanima šta je popravljeno.
Po svjedočenju mnogih. Ništa.