@ The Great Duck jesi ti puko ili koji klinac, di ti se ja rugam :?
Printable View
@ The Great Duck jesi ti puko ili koji klinac, di ti se ja rugam :?
Ma zafrkavam se.Samo mi ono tražim pjesmu koja ide onako "Samab iđambe tana-nana-nanan" više liči na podrugljiv komentar mojih postova,ali sada zaboravimo to,ne želim zaspamati temu.= Citat =:
Izvorno postao flander
Patak smiri živce.
hmm dobro jeeee, i btw pjesma zaista ide tako samo neznam kako se zove i ko je izvodi= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
nije da sam naporan il nesto?= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
ay ay dojdi na MSN= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
ajde fala, kad vec nitko drugi nece flander mora...
fala one more time...^^
Zna li netko kak se zove ona pjesma u reklami za slovenske mljekare, kad ona ženska pjeva "ask me why i run, tell you why i run"?
http://www.blog.hr/print/id/1623541317/ ... dssba.html
Ko pjeva ovu pjesmu?
Fala puno!= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Stjepan Jeršek Štef - Ne daj, Slavonijo= Citat =:
Izvorno postao Dyslexia
Hvala :wink:
koji je sajt za trazenje rijeci najbolji-trazim sada rijeci za pjesmu od vatrogasaca-eunija :pray: pjesma rula :pray:
lolz 8) genijalna pjesma (ako ih slusas must watch video za "daleko,daleko" [cod II video]S:friends:= Citat =:
Izvorno postao Toxic
jel zna neko kak se zove ona pjesma iz reklame za sony televizore gdje ona stvorenja od glinamola plešu il šta već??
Ljudi, pomažite, treba mi pjesma "Šic, šic macane"!!! Pjesma je slavonska i owna naveliko!! Pjeva ju neka treba bez sluha i glasa, al to je nebitno, riječi ownaju!
8)
okladio sam se s frendom u vezi "born to be wild" on tvrdi da je izvodac ac-dc ,a ja da je od steppenwolf
cija je pjesma???
hehe (dosta puta me je zaj**** pa zato mu ne vjerujem [tretiram ga ko poznanika])= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ovaj put je tocno reko [its a miracle]
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=bor ... anje&meta=
treba mi pjems sa Nove Love ( tamo sam je čuo ). puštali su je svaki dan , prije dok su one prve fufice radile. techno je , riječi se ne sjećam. znam , opis je glup ali eto ako ko možda zna. inače je tražim dosta dugo.
prvo ide lagana mjuza i pjeva ženska nešto ( znam melodiju ali tekst ne) , a onda bude na refrenu sa techno pozadinom, mislim da u refrenu reče- you wanna party.... to su prve riječi refrena. tražio sam na youtubeu Nova Lova ali nema puno videa .
kako se zove uvodna pjesma u halo (1 ne 2)
namojte rec da je mjolnir mix je za njega znam (da je mix a ne origanal)
pokuso sam isto nac ali su tu samo prikazane prijevate i etc.= Citat =:
Izvorno postao ivesha
lol helena nije vec neko vrijeme pomogla neokme ovde -wierd
poslusajte pjesme Sum 41 - Pieces i Blink 182 - Adam's Song...trebao bih pjesme slicne njima...da,da...emo much...al nisam emo pa jebiga...tnx na bilo kakvom pozitivnom odgovoru :)
awww, sljedece pitanje nije tak lako (sva internacijonal pitanja i odgovore trazim na wikipediji [isti problami kao i kod gugla])
koji je naziv uvodne pjesme za "bitange i princeze" i na kojem albumu se moze nabavit (cd not internet)
revenion-pokusaj s "green day" (boulevard of broken dreams) i "my chemical romance" (album "the black parade")
thx
lol brzi odgovor
P.S. hellboy? mijenjas li ti to svaki dan sig ili :?
lol 10000 postova
hehe 2.07% svih postova
Sjos malo pa ce i biti juri gagarin pa niel armstrong :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
edit:pa kennedy pa hitler pa tito pa patton pa w1k1n6 i na kraju kanader
(no offense)
Postoji verzija od 1:30= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
lolz-kako se zove?
Nisam siguran da li smijem dati link...prosvjetli me...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
znao sam da postoji :D -uvijek se napravi prosirena verzija
P.S. hellboy sad cinis 2.08%