stavil sam si mod tak da sad ima do lvl 40, tak da sam se vratil igri...
Printable View
stavil sam si mod tak da sad ima do lvl 40, tak da sam se vratil igri...
Jel iko bio u Dunwight facilityu, tamo skroz lijevi kut mape, prejaka prica tamo, isto tako i vault 108 sa klonovima :pray:
e, di je onaj lik koji te nauci koristit power armor??? trazim ga pol sata pa nista...
sad sam si stavil perk sa svim lokacijama... imam puno toga za istrazit...
vec je spomenuto milion puta power armor mozes koristit kad igas main quest i dodes u citadel
ne znam dal je netko imao slican problem il ne, al ovak:
igrao sam naokolo malo i htio potrazit oca i pitati onog moriartija, kad dodjem u njegovu birtiju nema ga na mjestu a kada mi je ukljucen taj kvest nacrtano mi je da moram ici kod one skole van megaton. Ok, ne kuzim al idem, i izadjem iz megatona i opet me vraca u megaton indikator. udjem u megaton vraca me kod skole. a lika u megatonu nigdje. kaj je to neki bug il nesto?
On ti se šeta po Megatonu kao i svi drugo npc-ovi.. samo ga trebaš naći.
Obično je ili u svojoj krčmi ili gleda na megaton sa balkona blizu krčme.
I ne , nije bug , i ja sam prvi puta imao poteškoća pri pronalasku istoimenog lika.
ma nist od toga. Bio svud okolo, i ujutro i popdne i po noci.
a i cudno mi je da me strelica vodi skroz van megatona tam kod one skole wft?
a fak necu valjda morat ispocetka?
mislim da je bug. Evo gdje mi pokazuje njegovu lokaciju na mapi. Ima li neki nacin da nastavim trazit oca bez njega idiota
http://img185.imageshack.us/img185/4406/dfig6.jpg
Hakiraj mu računalo, nalazi se u krčmi
znam ja to jako dobro, i dosel sam tam, al neznam di je taj gunny...= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
evo kreiro lika, igram dobrih 3 i po sata i na prvi pogled igra je stvarno odlična...
cjeli setting, gameplay, VATS, likovi sve to je stvarno odlično... i za razliku od od onih "cold steel" RPGeja ovdje se baš ne snalazim, pa su me več jedan visocius dog i 4 raidera ubili... a slučajno sam izbacio onaj chinese gun od šerifa... taj quest sa bombom precarski, prijavio burka sheriffu ovaj ode do njega, okrene se a ovaj ga samo spuca pištoljem s leđa i zbriše :pray: malo debilno da nitko nije reagirao na to i sl.
vrlo dobra igra..
Reagiro sam ja , pomogo coeku da pobije ostatak Megatona , btw kad dignes Megaton u zrak postoji li jos to mjesto mislim sta se nalazi u mjesto grada= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Ja sam ignorirao story quest , ali sam slucajno nasao lokaciju sa ocem,Vault 112.= Citat =:
Izvorno postao skuki
Znaci mozes bez tog idiota ici dalje.
Jeli neko zna kako cu postavit/aktivirat ovaj jubox , imam svoj stan u onim toweru , kupim jubox ali neznam kako se postavi , probo sam na vec postojeci stavit ali neradi..kad pritisnem e nista se ne dogadja samo zasvjetli i izgasi se
igra se prodaje kao luda, dosad u oko 4.7 milijuna primjeraka.
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
hmm nisam ništa manje ni očekivao, jel se zna kolko je za komada prodano za pc a koliko za konzole???
Sad sam peti level, pa me zanima jacaju li ovdje neprijatelji kakto ti dobivas levele (ko u oblivionu?
Nisam igrao,ali mislim da bi to bio glupi potez jer su stavili level cap...
Po meni nije... bar imaš priliku definirati lika u nekom smjeru, a ne da na kraju imaš nekog poluboga.
Glavni quest mozes proci ako radis za onu djevojku sto pise kknjigu u megatonu. Jedan od njenih questova te vodi u RivetTown gdje ces dobiti detaljnije informacije o svom ocu od neke doktorice Li....
Odsetao sam ja do tamo.... Ostane samo neka rupetina gdje je radijacija nenormalno velika..... I pored rupetine, i dalje nasmijana, djevojka za koju si skupljao materijal za knjigu..... Doduse sa pola face, ali i dalje nasmijana :)))= Citat =:
Izvorno postao JohnnyMo
Ne..... Jedino sto ti se moze desit na niskom nivou jeste da naletis na extra jake neprijatelje ako previse lutas po mapi....... samo se pridrzavaj questova i na konju si..... Na petnaestom nivou ces moleratove ubijat jednim potezom= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
Ja ne shvatam nijednog od vas.... Udarite quick save pred nekim od racunala, pa hakirajte do mile volje.... Ako pogrjesite, uvjek imate load opciju :)= Citat =:
Izvorno postao Doggy
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pa takav potez s zajednickim leveliranjem naravno ok ako nema level limita...ali ako ga ima mi je glupo jer level limit onemugućava upravo te polubogove a zatim stavljanje zajednickog leveliranja je malo besmisleno...
koji su vam tagirani skilovi i koje inace bildate?
*small guns
*science
*sneak
ostalo
repair
medicine
explosives
lockpick
A jeli bi neprijatelji trebali biti ovako hebeno jaki. Ja sam sad na 3 lvl i one bandite u Super Duper Martu sam klao pola sata, a najviše zbog toga što neprijatelji mogu primit 4-5 headshotova prije neg što padnu.
Lockpick najvise,po meni najvazniji skill u igri,zatim science,repair,big guns,medicine i energy weapons
Ovisi.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Jesi derao sa oružjem koje ti spada pod pravi skill, kakvo mu je bilo stanje, koliki ti je skill, na kojoj težini igraš?
ma igra je fenomenalna, haxanje mi je jedno od najdražih stvari u igri, te sam tako na 3. kompu kojeg sam haxo pogodio rjec od prve \o/ jer nisu samo random rječi več imaju veze sa onim koji posjeduje terminal(tvrtka il osoba)
zakon mi je defusanje mina, hsovi, blow offovi udova i sl.
cjeli taj svijet ma fenomenalna je igra, malo je witcher bolji, al još ju nisam odigro...
nrgy pljuce izgledaju super ali odvaljene ruke su odvaljenje ruke :D