Da, kupiš sranje xD Možda je ovdje loš trailer al je dobra igra...tko zna :)
Printable View
Da, kupiš sranje xD Možda je ovdje loš trailer al je dobra igra...tko zna :)
Nisam ni rekao da je uvijek dobro, čisto opažanje. Može ispasti fenomenalno kao u Witcheru 2 ili sasvim nedorađeno kao u Dragon Ageu 2.= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Kada je TES u pitanju, Oblivion je išao u akcijskom smjeru, Skyrim samo nastavlja tom putanjom.
Glede Live Action trailera, nije da me se nešto dojmio. CGI je daleko upečatljivji za igre.
Baci pogled na donji desni kut u Witcheru 2.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Službeni zahtjevi
Recom PC specs: Win XP/7, quad-core Intel/AMD CPU, 4GB RAM, 6GB HD, DX compat snd card, DX9 vid card w/ 1 GB. GTX 260/Radeon 4890 or higher
Min PC specs: Win XP/7/Vista (32 or 64 bit), dual core 2GB, 2GB RAM, DX9c video card w/ 512MB RAM, Internet Access for Steam activation
Nije zahtjevno, a izuzetno velika igra zauzima mjesta kao Oblivion. Konzole? I rečeno je uz ovo:
= Citat =:
The Min specs get you playing,. The recommended specs let you play on High, not on Ultra. You'll want beefier rig for that.
DX9? Kako sam mislio da će imat nešto od dx11 u tome...
OMG, zahtjevi su puno manji nego što sam očekivao! :D
TO su zahtjevi, stari moj! Nadao sam se tako nečemu, ipak je ovo samo frizirani Gamebryo.
btw, Durine, ono bi trebalo bit 2GHz kod CPU, ne 2GB, jel?
A vidiš da je čovjeku ruka od sreće zadrhtala xD
Super zahtjevi, taman sam ispod minimuma, što znači da ću na 1024x768 koju ionako koristim vjerojatno moći ugodno igrati na medium detaljima.
Meni će isto ići fino na nekim medium detaljima. To bi trebalo biti sasvim dosta za fini vizualni ugođaj.
Konzole čuda stvaraju. Nema nadogradnje do iduće generacije konzola.
@Chameleon
Tako je Pete Hines na tweeteru napisao, ja sam samo copy/paste.
Lapsus calami IZNAD MINIMUMA.
Eto ja očekujem na nekoj 1280 x 1024 rezoluciji igrat na med/high detaljima, naaajs :)
Nice, ja sam na recommended.. proc mi je dual, ali je grafulja iznad recommendeda (6570). Ajde 11.11., brže :D
Lol, ne bi ti htio pokvariti snove ili nešto, ali ovih 6 u imenu ne znači da je grafa bolja :D Realno, HD6570 je cca 3 puta slabija od HD4890, možda čak i više :D HD4890 je znatno jača od HD5770, koja je zvijer naspram HD6570 :P= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Baš sam to htio napisati, nadam se da se zajebao u brojci, da ima 6870 :D čisto radi njega :D
Mislim da je vrijeme da moja 8600GT ode u mirovinu.
mislim da ću ovo igrati na ultra... ako hd6870 ne bude dosta onda nek se jebu... :P
Najbolje mi je ovih 6gb hdd prostora. dAm se kladit da će za pola godine narasti na 10 uz svu neizbježnu hrpu dlc-ova koje će do tada objaviti.
Apparently so, da. A eto, išo sam na neki budget komp, dok sjedne prva plaća :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sljedeća stvar koju nabavljam je bilo koja jača grafulja od nvidije, ekšuali. Ide mi na živce nedostatak dev supporta za Radeone (neću se po treći put zeznuti), bio to marketinški trik nvidije ili ne :D
U tom slučaju...
1) Ovo ti je BestBuy - http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... ts_id=9984
2) Ovo pojede Skyrim na UBER - http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... s_id=10342
Iznad i ispod se ne isplati.
A ako hoćeš ATI...
1) Best buy - http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... ts_id=9349
2) SEX - http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... ts_id=9350
3) = 560Ti - http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... ts_id=9712
Only 6gb?
He also mentioned that the game runs faster and bakes cookies for you, too :)[/quote:10rcwhc3]= Citat =:
Pete and I discussed this with Todd and he wanted us to share this feedback:
[quote:10rcwhc3]Noticed several comments about the game size. New engine and we’re much better at compression on all things from art to voice to world data. It’s huge yet more optimized than we’ve had before.
Nadam se da jest tako. :)
Yeah, vjerujem da su željeli dosta proraditi na kompresiji kako ne bi opet došlo do onoga da igra ima oko 5 VA-ova i siromašne dijaloge...
But yeah. 6GB is helluca impressive :shock:
Rage, sa minimalno sadržaja, pre lošim teksturama, malo likova itd. ima jebenih 25GB (koliko čitam). Da ga jebeš, tu postoji neka caka :D Jednostavno ne vjerujem da su toliki masteri kompresije i da igra ne trpi zbog toga.
To uopće nije puno, danas tak i tak večina odlazi na retardirane cgi animacije koje zauzimaju 40% igre. Kad malo bolje pogledaš, 6gb je poprilično dobro za ovu igru, bez obzira na kompresiju. A Rage...rage je poseban slučaj, skoro ništa animacija a zauzima gro.
Just Cause 2, je u 4-5 GB nudio najveci sandbox u novije vrijeme, predivnu grafiku, i optimiziranost. Ljudi bespotrebno pizde...
Something new;
The Elder Scrolls 5: Skyrim Preview -- X-Play Exclusive Last Look
EDIT:
word of advice...kliknite mute na drugom clipu, jer su komentatori uzasni!
"My theory iiiiiis, that your mother was a dragooooon, and your father was some dude..."
Ma nema šta, Bethesda je oduvijek u tome bila majstor, Morrowind je došao na jednom jedinom CDu. Ko zna zna. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ne vjerujem u kompresije kada su RPG-evi u pitanju.
Dragon Age 2 bio je dobra lekcija.
Vjerojatno se koristi dosta proceduralne grafike za okoliš itd. Dok se u DA2 koristio... copy/paste
Jel kome rade ovi filmovi? Klikćem po playu već pola sata, ništa :S= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
NVM, našo na YouTubeu, ako imate problema s G4TV:
hint:SNa 2:40 Sean Bean ima cameo ulogu.
Sviđa mi se što vidim (napokon su pokazali više toga), a prema informacijama čini mi se da će biti više opcija i dubine nego u Oblivionu.= Citat =:
Izvorno postao Gothmog